2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba,bende dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Yarın test günüm. Heyecan ile bekliyorum. Merak ettiğim bugün test yapsam çıkar mı ? Bir de ben hiç birşey bellirti fln hissetmiyorum normal mi?

Bende de hiç belirti olmamıştı canım normal çoğu kişide olmuyor belirti içini ferah tut ... Test için sen bilirsin az da olsa çıkabilir inşallah pozitifi görürürsün:)

Merhaba,bende dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Yarın test günüm. Heyecan ile bekliyorum. Merak ettiğim bugün test yapsam çıkar mı ? Bir de ben hiç birşey bellirti fln hissetmiyorum normal mi?

BElirti 6. Haftadan sonra başlarmış
Diger hissedilern belirtiler progesteron ve ostrojenin etkileri
Hayirli sonuclarin olsun yarin
Habelreriniz bekliyoruz

40 yas civari arkadaslarim icin paylaştım
Biraz bakis acımı degistirdi
Bir panik ve stres halindeydim
40 yasindayim ve bugun bunu deniyoruz bunu kabullenip yola devam etmeliyiz
CANIM KURUMUM ENGELLEDİĞİNDEN GÖREMEDİM NE DİYOR NEYLE İLGİLİ
BENDE 40 YAŞINDAYIM MERAK ETME İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERECEĞİZ BİRBİRİMİZE

herkese merhaba ikinci tüp bebek denemem icin ilaclara basladim. dondurulmus embriyo transferim olacak insallah. bu sayfayi A anneveoglusu arkadasimin tavsiyesiyle buldum. eylül ayi transferim rahim kalinligim yeterli olmadigi icin iptal oldu simdi tekrar deniyoruz. inslalah hersey yolunda gider

Hosgeldiniz aramiza. hayirli olsun insallah bu defa hersey yolunda gider

Hosgeldiniz aramiza. hayirli olsun insallah bu defa hersey yolunda gider
hosbulduk amin insallah. ben iki dis gebelik bir kimyasal gebelik gecirdim. ilk tüp bebek denemem tuttu ama 12 haftalikken kalp atislari durdugu icin kaybettim maalesef nasip degilmis. bütün testlerimizi yaptirdik histereskopi oldum. sol tüpüm tamamen yapisik. pihtilasmaya meyil var ve pcoluyum. esimde problem yok. inslalah bu sefer yüzümüz güler isteyen herkesle birlikte

Kızlar nasılsınız yarın ben transfer için start vericem inşallah 2 tane 5. Gün bebisim var doğal silkusta olucak transfer hiç ilaç kullanmıycam sadece cd56 yüksek çıktığı için serum tedavisi uygulanacak hatta serumun içeriğini araştırdım sizinle de paylaşmak istiyorum meraklıyız bu aralar

Eklentiler

• IMG-20171109-WA0000.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 62

Hoşgeldin aramıza durmak yok denemeye devam o bebiş olacak :)

Maşallah hadi hayırlısı bakalım Rabb'im gönlüne göre versin hep böyle pozitif ol süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…