- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.301
Sağolasın yüreği güzel ArkadaşımHayırlı olsun canım inşallahgüzel düşün güzel olsun herşey
Hayırlı olsun darısı başımıza :)Evet inşallah canım test yaptırdım sonuç pozitif :) şimdi kese ve kalp sesi için gün sayıyoruzrabbim yardımcın olsun canım
FethiyedeNERDE OTURUYORSUN CANIM SEN
Merhaba,bende dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Yarın test günüm. Heyecan ile bekliyorum. Merak ettiğim bugün test yapsam çıkar mı ? Bir de ben hiç birşey bellirti fln hissetmiyorum normal mi?
Hayırlı olsun darısı başımıza :)
Güzel biryerde yaşıyorsun arkadaşımFethiyede
Hayirlisi olsun hemso saglicakla dollenip tutunsunlar insallahArkadaşlar opu bitti Bi kuzumu (inşallah) bıraktım evime doğru gidiyorum bende hem evime yol uzun hem Bebişime güzel allahım ne takdir edecek bakalım
Merhaba,bende dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Yarın test günüm. Heyecan ile bekliyorum. Merak ettiğim bugün test yapsam çıkar mı ? Bir de ben hiç birşey bellirti fln hissetmiyorum normal mi?
histereskopıyi ne zaman olacaksın canım belli mi tarihBugün histereskopi olacağım canım doktorum da ameliyatta olacakmış hep gorusemeyecegim yanı.
histereskopin bitmiştir. iyisindir insallah canım. az miktarda narkoz veriyorlar zatenBende bugün olacam canım
2.30 da
CANIM KURUMUM ENGELLEDİĞİNDEN GÖREMEDİM NE DİYOR NEYLE İLGİLİ
40 yas civari arkadaslarim icin paylaştım
Biraz bakis acımı degistirdi
Bir panik ve stres halindeydim
40 yasindayim ve bugun bunu deniyoruz bunu kabullenip yola devam etmeliyiz
İyiyim canım haftaya çıkacakmış sonucum şimdi yemek yiyecemhistereskopin bitmiştir. iyisindir insallah canım. az miktarda narkoz veriyorlar zaten
Hosgeldiniz aramiza. hayirli olsun insallah bu defa hersey yolunda giderherkese merhaba ikinci tüp bebek denemem icin ilaclara basladim. dondurulmus embriyo transferim olacak insallah. bu sayfayi A anneveoglusu arkadasimin tavsiyesiyle buldum. eylül ayi transferim rahim kalinligim yeterli olmadigi icin iptal oldu simdi tekrar deniyoruz. inslalah hersey yolunda gider
hosbulduk amin insallah. ben iki dis gebelik bir kimyasal gebelik gecirdim. ilk tüp bebek denemem tuttu ama 12 haftalikken kalp atislari durdugu icin kaybettim maalesef nasip degilmis. bütün testlerimizi yaptirdik histereskopi oldum. sol tüpüm tamamen yapisik. pihtilasmaya meyil var ve pcoluyum. esimde problem yok. inslalah bu sefer yüzümüz güler isteyen herkesle birlikteHosgeldiniz aramiza. hayirli olsun insallah bu defa hersey yolunda gider
İnş canım rabbim onuda tattırır hayırla saglıkla:)) Maşallah o zaman bu defa da kızın olur inşallah
herkese merhaba ikinci tüp bebek denemem icin ilaclara basladim. dondurulmus embriyo transferim olacak insallah. bu sayfayi A anneveoglusu arkadasimin tavsiyesiyle buldum. eylül ayi transferim rahim kalinligim yeterli olmadigi icin iptal oldu simdi tekrar deniyoruz. inslalah hersey yolunda gider
Kızlar nasılsınız yarın ben transfer için start vericem inşallah 2 tane 5. Gün bebisim var doğal silkusta olucak transfer hiç ilaç kullanmıycam sadece cd56 yüksek çıktığı için serum tedavisi uygulanacak hatta serumun içeriğini araştırdım sizinle de paylaşmak istiyorum meraklıyız bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?