- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 33
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #11.281
Prolaktin artınca göğüsten süt gelir canımKızlar göğsümden süt geliyor hafif sıkınca geliyor. İlaçların etkisi mi acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prolaktin artınca göğüsten süt gelir canımKızlar göğsümden süt geliyor hafif sıkınca geliyor. İlaçların etkisi mi acaba.
Canim ben hastaneyle ayni sehirdeyim . Bugun rapor alicam 1 hafta kadar. Planim haftaya cumartesi is basi. ama bakalim hayirlisi artik. Sen nasilsin canim? Esrofem ictigin surece regl olmazsin. Ne zaman bitiyor ilacin?
merhaba kızlar. az evvel kontrolden cıktım. sagdkı yumurtam 16,30 ml olmus doktor bıraz az buyumus dedı. soldakı 19 ml olmus. ama kistımın altında onu cok kaale almıyoruz. 2 kutu daha ıgne verdı doktor cumartesı tekrar kontrol pazartesıde opu olur dedı. neden yavas buyuyor bu yumurtam benım ıyı mı kotumu anlamadım.
doktorda oyle dedı yavas gelısım her zaman kulaga kotu gelır ya ondan soruyorum. 9 kutu menapur ıgne vuruldum boyle yavas buyuyor. ıster ıstemez ınsanın canı sıkılıyor.Yavaş ama sağlam büyüsün canım kafana takma sağlıklı olsun yeter ki![]()
cok erken yapmıssınız. yapmayın stres olursunuz. bu da kotu olur sızın ıcın. doktoru dınleyın bence.Transverden sonraki 6. günümdü bugün kan verdim dayanamayıp.sonuc 2.0 . Doktoru aradım 10 . Gün kan ver ona göre değerlendirelim dedi.embriyolarimda labaratuvar da çok yavaş ilerliyordu.6. gün embriyosu 2 adet transver edildi.sizce bu değer yükselir mi?
Bence gayet normal guzel sonuclar 16-17 ye gelmesi onemli diye biliyorum. Yavas buyusun ne olacakki. benimde yavas buyudu. Ama 5 embriyom oldu cok sukur. Insallahhh canim dollenip sana tutunurlarmerhaba kızlar. az evvel kontrolden cıktım. sagdkı yumurtam 16,30 ml olmus doktor bıraz az buyumus dedı. soldakı 19 ml olmus. ama kistımın altında onu cok kaale almıyoruz. 2 kutu daha ıgne verdı doktor cumartesı tekrar kontrol pazartesıde opu olur dedı. neden yavas buyuyor bu yumurtam benım ıyı mı kotumu anlamadım.
9 kutu ıgne yıyınce daha hızlı olur dıye dusundum. bugun ve yarında igne alıp yıyıcem.Bence gayet normal guzel sonuclar 16-17 ye gelmesi onemli diye biliyorum. Yavas buyusun ne olacakki. benimde yavas buyudu. Ama 5 embriyom oldu cok sukur. Insallahhh canim dollenip sana tutunurlar
9 kutu ıgne yıyınce daha hızlı olur dıye dusundum. bugun ve yarında igne alıp yıyıcem.
2 tane olunca ınsan tedırgın oluyor be canım olsa soyle 4 ya da 5 tane takmam aslında. benım amh dusuklugum var maalesef. senın durumun nedır yoksa sen hamılemısınDemek nazlı olacak biraz bebişlerin olsun sağlıklı olsun yeter kitedirgin olmanı anlıyorum ama yolun başındasın daha dur büyürler elbet :)
2 tane olunca ınsan tedırgın oluyor be canım olsa soyle 4 ya da 5 tane takmam aslında. benım amh dusuklugum var maalesef. senın durumun nedır yoksa sen hamılemısın
masallah sıze canım..guzel haberlerınnızı alırız ınsallah devamı gelsın bızı haberdar et olur muEvet inşallah canım test yaptırdım sonuç pozitif :) şimdi kese ve kalp sesi için gün sayıyoruz![]()
masallah sıze canım..guzel haberlerınnızı alırız ınsallah devamı gelsın bızı haberdar et olur mu
NERDE OTURUYORSUN CANIM SENAynen canım ben farklı ildeyim.
Arkadaşlar opu bitti Bi kuzumu (inşallah) bıraktım evime doğru gidiyorum bende hem evime yol uzun hem Bebişime güzel allahım ne takdir edecek bakalım