- 7 Şubat 2013
- 395
- 230
- 123
- 46
- Konu Sahibi floransa17
- #11.321
İnşallah canım benim güzel Allahım hepimizin gönlüne göre versin koca göbüş gezelimMaşallah hadi hayırlısı bakalım Rabb'im gönlüne göre versin hep böyle pozitif ol süpersin![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim güzel Allahım hepimizin gönlüne göre versin koca göbüş gezelimMaşallah hadi hayırlısı bakalım Rabb'im gönlüne göre versin hep böyle pozitif ol süpersin![]()
![]()
İyiyim canım haftaya çıkacakmış sonucum şimdi yemek yiyecem
İnşallah canım benim güzel Allahım hepimizin gönlüne göre versin koca göbüş gezelim![]()
Sağol canım inşaAllahGeçmiş olsun canım dinlen keyfine bak hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :)
Canım yaptırdın mı test merak ettim :)
canım yarın sende güzel haberler alırsın inşallah
sonucunu yaz oldumu
rabbim yüzünü güldürsün
Merhaba gecmis olsun. Kac tane toplandi.. hadi insallah saglikla devam etsinArkadaşlar opu bitti Bi kuzumu (inşallah) bıraktım evime doğru gidiyorum bende hem evime yol uzun hem Bebişime güzel allahım ne takdir edecek bakalım
herkese merhaba ikinci tüp bebek denemem icin ilaclara basladim. dondurulmus embriyo transferim olacak insallah. bu sayfayi A anneveoglusu arkadasimin tavsiyesiyle buldum. eylül ayi transferim rahim kalinligim yeterli olmadigi icin iptal oldu simdi tekrar deniyoruz. inslalah hersey yolunda gider
Merhaba, tedaviniz hayirli olsun insallah.hangi ilaclara basladiniz acaba?herkese merhaba ikinci tüp bebek denemem icin ilaclara basladim. dondurulmus embriyo transferim olacak insallah. bu sayfayi A anneveoglusu arkadasimin tavsiyesiyle buldum. eylül ayi transferim rahim kalinligim yeterli olmadigi icin iptal oldu simdi tekrar deniyoruz. inslalah hersey yolunda gider
ay inşallah hayırlısı olsun. Umarım yarın beni sevinçten ağlatıcı haberler alırım :)Bende de hiç belirti olmamıştı canım normal çoğu kişide olmuyor belirti içini ferah tut ... Test için sen bilirsin az da olsa çıkabilirinşallah pozitifi görürürsün:)
Ay inşallah canım. Haber veririm. Ben transferden sonra 4. Günden 7. Güne kadar ağladım. Bellirtimmyok diye sonra dan kafamı toparladım :) herkes aynı değil diye :)BElirti 6. Haftadan sonra başlarmış
Diger hissedilern belirtiler progesteron ve ostrojenin etkileri
Hayirli sonuclarin olsun yarin
Habelreriniz bekliyoruz
canım maşallah çok güzel bir döllenmiş embriyo sayın var inşallah 5. ve6. güne giden embriyoların olur bol bol
canım maşallah çok güzel bir döllenmiş embriyo sayın var inşallah 5. ve6. güne giden embriyoların olur bol bol