2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlı olsun kuzum rabbim mucizesini göstersin tutunsun sıkı sıkı sana bebişlerin hadi bakalım :)

Yonca___ hayirli olsun transferin heycanli bekleyis basladi yani :)

Bedis123 yakinda icerden sesler gelir okey oynamaya baslarlar artik :))
deltakortil yazmışsin transfer oncesi baslayip ne kadar devam ettin
Turkiyede prednol yaziyolar genelde ve transfer oncesi 4 gün veriliyo sonrasinda kortizon kullanan var mi ?

Sizlerin nasildi

Hayırlı olsun tatlım. Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. 2 tane mi transfer edildi?

Tsk ederim arkadasim cok sagol. Darisi tum bekleyenlere saglicakla insallah

Transferden üç gün önce başladım hâlâ devam ediyorum canım sanırım keseyi görünceye kadar da devam edeceğim :) sorma şimdiden tepişiyorlar kramp kramp fena büyüyünce okey iki ikili tavla pişti ohoo nasıl olsa ekmek anneden su anneden keyifler yerinde

Canim yaa allahim su keyfini enerjini hicbirzaman bozmasin. Topigin cimcimesi

Amin canın inş. İyi düşün iyi olsun bak diğer doktor da öyle demiş sana hiç belli olmaz bu işler Rabbim ol derse olur herşey sen hep olumlu düşün

Kızlar bu ay kımler transfer oluyor ben sanırım 23 yada 24 ünde olucam estrafeme başladım dün bakalım sadece bide ocean mumy kullanıyorum
Bende pazar günü başladım estrofeme tahmini benimde seninle aynı tarihlerde transfer olucak canm hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…