- 31 Ekim 2017
- 325
- 847
- 23
- 40
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.181
Sevgili topik dostlarim bebislerimi aldim eve donuyorum. Darisi benim gibi bekleyen tum arkadaslarima olsun. Cok mutluyum suan. Insallah sonuda guzel olur. Tum gun benimle ilgilenip ozelden ve burdan yazan gulumse-hayata anneveoglusu sanat2017 cigdem24 bedis123 e sonsuz tsk ler. Iyiki varsiniz. Allahim sizede saglicakla nasip etsin canlarim. Herkeze destekleri icin cok tsk ederim
Hayırlı olsun kuzum rabbim mucizesini göstersin tutunsun sıkı sıkı sana bebişlerin hadi bakalım :)
Hadi bakalımm inşallaah 1kasımda sat a göre kac haftalıkdın1 kasım keseyi gördük. 11 kasımı bekliyorum.
Sağol canım aminnn hepimize inşallahRabbim gönlüne göre versin canım, hayırlı sonuç alırsın inşallah
Hayırlı olsun tatlım. Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. 2 tane mi transfer edildi?Sevgili topik dostlarim bebislerimi aldim eve donuyorum. Darisi benim gibi bekleyen tum arkadaslarima olsun. Cok mutluyum suan. Insallah sonuda guzel olur. Tum gun benimle ilgilenip ozelden ve burdan yazan gulumse-hayata anneveoglusu sanat2017 cigdem24 bedis123 e sonsuz tsk ler. Iyiki varsiniz. Allahim sizede saglicakla nasip etsin canlarim. Herkeze destekleri icin cok tsk ederim
Sivas canımHayirlisi olsun canim. 58 sivas mi hemsehriyiz galiba. Insallah dollenip sana sıkıca tutunsun bebisin
Tsk ederim arkadasim cok sagol. Darisi tum bekleyenlere saglicakla insallahYonca___ hayirli olsun transferin heycanli bekleyis basladi yani :)
Bedis123 yakinda icerden sesler gelir okey oynamaya baslarlar artik :))
deltakortil yazmışsin transfer oncesi baslayip ne kadar devam ettin
Turkiyede prednol yaziyolar genelde ve transfer oncesi 4 gün veriliyo sonrasinda kortizon kullanan var mi ?
Sizlerin nasildi
Evet canim iki taneHayırlı olsun tatlım. Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. 2 tane mi transfer edildi?
Tedavin nerdeydi canımEvet canim iki tane
Yonca___ hayirli olsun transferin heycanli bekleyis basladi yani :)
Bedis123 yakinda icerden sesler gelir okey oynamaya baslarlar artik :))
deltakortil yazmışsin transfer oncesi baslayip ne kadar devam ettin
Turkiyede prednol yaziyolar genelde ve transfer oncesi 4 gün veriliyo sonrasinda kortizon kullanan var mi ?
Sizlerin nasildi
Wayyy yigido :) bende yigido :) ben antalyada yasiyorum ama. Koken sivasSivas canım
Canim yaa allahim su keyfini enerjini hicbirzaman bozmasin. Topigin cimcimesiTransferden üç gün önce başladım hâlâ devam ediyorum canımsanırım keseyi görünceye kadar da devam edeceğim :) sorma şimdiden tepişiyorlar kramp kramp fena büyüyünce okey iki ikili tavla pişti ohoo nasıl olsa ekmek anneden su anneden keyifler yerinde
Sevindim Bi hemşeri çıktı buralarda sen almışsın yiğidoları bugün allahım en güzel haberlerle sevindirsin hepimizi canımWayyy yigido :) bende yigido :) ben antalyada yasiyorum ama. Koken sivas
Ahahaha. Amin canim. senin ne zaman hemso? Sivas nufusunu arttirmamiz gerek :)Sevindim Bi hemşeri çıktı buralarda sen almışsın yiğidoları bugün allahım en güzel haberlerle sevindirsin hepimizi canım
Canim yaa allahim su keyfini enerjini hicbirzaman bozmasin. Topigin cimcimesi
İnşallah canım senin de az kaldı hayırlısıyla ikimiz de bebeklerimize kavuşuruz. Bugün kendi doktorum yoktu başka bir doktor ilgilendi kalitesiz diyince embryoma eğer bebek olursa şikayet edicem seni söylicem ona tü kaka dediğini filan dedi
Bende pazar günü başladım estrofeme tahmini benimde seninle aynı tarihlerde transfer olucak canm hakkımızda hayırlısı olsunKızlar bu ay kımler transfer oluyor ben sanırım 23 yada 24 ünde olucam estrafeme başladım dün bakalım sadece bide ocean mumy kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?