2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar bu ay kımler transfer oluyor ben sanırım 23 yada 24 ünde olucam estrafeme başladım dün bakalım sadece bide ocean mumy kullanıyorum
Ben yarın opuya gireceğim tek yumurta döllenme olursa cumartesiye transfer inşallah embriyoskopta bekletmeden 2. gün transfer yapacaklar

Sevgili topik dostlarim bebislerimi aldim eve donuyorum. Darisi benim gibi bekleyen tum arkadaslarima olsun. Cok mutluyum suan. Insallah sonuda guzel olur. Tum gun benimle ilgilenip ozelden ve burdan yazan gulumse-hayata anneveoglusu sanat2017 cigdem24 bedis123 e sonsuz tsk ler. Iyiki varsiniz. Allahim sizede saglicakla nasip etsin canlarim. Herkeze destekleri icin cok tsk ederim

Hayırlı olsun canım

Ya demek artık sende bekleyenler kervanına girdin canımÇok değişik bir duygu dimi.tarifsiz.buarada sen nie anestezi ile yaptırdın ben onu bilmiodum.ben transfer öncesi ve koyarken cok duygulanmıştım

Ya demek artık sende bekleyenler kervanına girdin canımÇok değişik bir duygu dimi.tarifsiz.buarada sen nie anestezi ile yaptırdın ben onu bilmiodum.ben transfer öncesi ve koyarken cok duygulanmıştım
Son muayenemde cok stres oldum dr anestezi onerdi. Farkli bir alet takicaz boyle huzursuz olma dedi. Bende geriliyorum gercekten. olur dedim. Dolayisi ile sikismaktan kurtuldum. Bide hic yatirmiyorlardi. Boyle olunca 1 saat yattim. Hayirlisi artik

Son muayenemde cok stres oldum dr anestezi onerdi. Farkli bir alet takicaz boyle huzursuz olma dedi. Bende geriliyorum gercekten. olur dedim. Dolayisi ile sikismaktan kurtuldum. Bide hic yatirmiyorlardi. Boyle olunca 1 saat yattim. Hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…