- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.161
Aynen canım ya bugün 11 iyi mi diyorum her şey yolunda planlanan tarihte transferiniz olacak diyo iyi ya da kötü demiyorZaten kerepetenle laf alıyoruz doktorlardan :)
Aynen canım ya bugün 11 iyi mi diyorum her şey yolunda planlanan tarihte transferiniz olacak diyo iyi ya da kötü demiyor
Senin yine iyi bana söylenmemişti bile. 2.denemem olduğu dondurulmuşla yapıldığı halde kaç mm de transfer edildiler bilmiyorum.
Aynen canım ya bugün 11 iyi mi diyorum her şey yolunda planlanan tarihte transferiniz olacak diyo iyi ya da kötü demiyor
Ben varım beklemek zor Rabbim hayırlısını nasip etsin.Kızlaaar benm gibi kalp atışı bekleyen var mııı
Amiin canımm en son kacıncı gün gittin canımmBen varım beklemek zor Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Hayırlı olsun canımZaten 4 tane transfer edilmişti sanırım hepsi tutundu bebişlerim benim :))
Ben yarın opuya gireceğim tek yumurta döllenme olursa cumartesiye transfer inşallah embriyoskopta bekletmeden 2. gün transfer yapacaklarKızlar bu ay kımler transfer oluyor ben sanırım 23 yada 24 ünde olucam estrafeme başladım dün bakalım sadece bide ocean mumy kullanıyorum
Hayırlı olsun canımSevgili topik dostlarim bebislerimi aldim eve donuyorum. Darisi benim gibi bekleyen tum arkadaslarima olsun. Cok mutluyum suan. Insallah sonuda guzel olur. Tum gun benimle ilgilenip ozelden ve burdan yazan gulumse-hayata anneveoglusu sanat2017 cigdem24 bedis123 e sonsuz tsk ler. Iyiki varsiniz. Allahim sizede saglicakla nasip etsin canlarim. Herkeze destekleri icin cok tsk ederim
Sevgili topik dostlarim bebislerimi aldim eve donuyorum. Darisi benim gibi bekleyen tum arkadaslarima olsun. Cok mutluyum suan. Insallah sonuda guzel olur. Tum gun benimle ilgilenip ozelden ve burdan yazan gulumse-hayata anneveoglusu sanat2017 cigdem24 bedis123 e sonsuz tsk ler. Iyiki varsiniz. Allahim sizede saglicakla nasip etsin canlarim. Herkeze destekleri icin cok tsk ederim
Rabbim gönlüne göre versin canım, hayırlı sonuç alırsın inşallahBenim büyük günüm yarın opuya gidiyorum tek yumurtam döllenirse cumartesi transfer arkadaşlar
1 kasım keseyi gördük. 11 kasımı bekliyorum.Amiin canımm en son kacıncı gün gittin canımm
Guzel annelerim dualariniza ihtiyacim var. Yarin transferim var. allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin[/QUOT
Hayirlisi olsun canim. 58 sivas mi hemsehriyiz galiba. Insallah dollenip sana sıkıca tutunsun bebisinBenim büyük günüm yarın opuya gidiyorum tek yumurtam döllenirse cumartesi transfer arkadaşlar
Canim tsk sende insallah. Allah buyuk yardimcimiz olsunInsallah kucagına da alırsın bebeğini
Son muayenemde cok stres oldum dr anestezi onerdi. Farkli bir alet takicaz boyle huzursuz olma dedi. Bende geriliyorum gercekten. olur dedim. Dolayisi ile sikismaktan kurtuldum. Bide hic yatirmiyorlardi. Boyle olunca 1 saat yattim. Hayirlisi artikYa demek artık sende bekleyenler kervanına girdin canımÇok değişik bir duygu dimi.tarifsiz.buarada sen nie anestezi ile yaptırdın ben onu bilmiodum.ben transfer öncesi ve koyarken cok duygulanmıştım
Son muayenemde cok stres oldum dr anestezi onerdi. Farkli bir alet takicaz boyle huzursuz olma dedi. Bende geriliyorum gercekten. olur dedim. Dolayisi ile sikismaktan kurtuldum. Bide hic yatirmiyorlardi. Boyle olunca 1 saat yattim. Hayirlisi artikYa demek artık sende bekleyenler kervanına girdin canımÇok değişik bir duygu dimi.tarifsiz.buarada sen nie anestezi ile yaptırdın ben onu bilmiodum.ben transfer öncesi ve koyarken cok duygulanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?