2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Gonapeptyl 3.75 yazıyor canın 0.1 değil ama

DECAPEPTYL DEPOT kadınlarda,

• Rahim tümörü (miyom) belirtileri olan kadınlarda kanama ve ağrı belirtilerini azaltmak için miyom boyutunun ameliyat öncesi küçültülmesinde,

• Ameliyatın ilk tedavi seçeneği olarak uygun olmadığı ve yumurtalık hormonlarının baskılanmasının gerekli olduğunun laparoskopiyle (karın boşluğunun kamera ile izlenmesi yöntemi) doğrulandığı ve belirti veren rahim iç tabakasının rahim dışında bulunması (endometriyozis)

• Yardımla üreme teknikleri için kontrollü aşırı yumurtalık uyarımı yapılan kadınlarda erken olgunlaşmış yumurta hücrelerini büyüten ve yumurtalıktan östrojen hormonu salgılanmasını sağlayan hormon (luteinize edici hormonun) ani yükselmelerinin düzenlenmesi ve artışının önlenmesinde,
durumlarında kullanılır.

Korkma canım bende adetimin 14.günü lucrin depot kullandım aynı özellikler

Transfer sirasinda yanjnizda kim olabiliyor.. istediginiz kisi girebiliyor mu

Sagol canım, bebiş cok şükür iyi.. ben fenayım ama 2 haftadır bulantıdan hiç birşey yiyip içemiyorum.. sadece serum.. bir an önce geçer inşallah
Sen nasılsın?

Canım bu günlerde geçecek inşallah çoğu kişinin 3-4 ay sonrasında bitiyor bu mide bulantıları
inşallah seninde biter canım
bende iyiyim şükür

çok üzüldüm canım inşallah toparlanır bebişin bir riskli gebelik uzmanında fikrini alsan iyi olur bence canım tabi gitmediysen rabim tutunsun büyüsün bebeğin dualarım seninle

canım çok üzüldüm inşallah bir mucize olur rabbim yüzünü güldürür

canım benim bu gün transferin oldu veya olacak aklım sende işlerden ara ara yazabiliyorum tüm yüreğimle hayırlısı ile olsun bitsin inşallah narkozlu olacaktı dimi

allahım hamileyim diye haberlerini almayıda nasip etsin

Guzel annelerim dualariniza ihtiyacim var. Yarin transferim var. allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin
canım rabbam yar ve yardımçın olsun inşallah güzel haberlerinide almak nasip olur
transfer sonrası yaz oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…