- 31 Ekim 2017
- 325
- 847
- 23
- 40
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.081
Gonapeptyl 3.75 yazıyor canın 0.1 değil ama
Kızlar Bhcg 911
Transfer sirasinda yanjnizda kim olabiliyor.. istediginiz kisi girebiliyor muBirde kızlar transfer sırasında ruh hali çok önemli mutlaka o anda elinizi tutan biri olsun pozitif düşünün ben ilkinde anlamadım bile 5dk oldu bitti hiç transfer olmuş gibi değildim rahatlatan durumu anlatan biri yoktu
Ben en fazla 2 transfer ediliyor diye biliyordum. Daha ustu yasak deniliyordu sanki ben mi yanlis biliyorum acabaZaten 4 tane transfer edilmişti sanırım hepsi tutundu bebişlerim benim :))
Gunaydin arkadasim hastane aradi embriyoyu cozduruyorlarmis. Biz sizi cozulmeyeden yarim saat evvel ariycaz ona gore gelin dediler. Saat iki gibi filan diyordu haber bekliyoruz. Cok tsk ederimCanım yarın kaçta transfer ? Haber ver bana olur mu?
Canim yaaa cok tsk ederim allah hepimizin yuzunu guldursun
Transfer sirasinda yanjnizda kim olabiliyor.. istediginiz kisi girebiliyor mu
Sagol canım, bebiş cok şükür iyi.. ben fenayım ama 2 haftadır bulantıdan hiç birşey yiyip içemiyorum.. sadece serum.. bir an önce geçer inşallah
Sen nasılsın?
Slm kızlar bugün dr.a gittik kalp atışını duyamadık.dr kese normal ama bebek 6 haftalık duruo dedi.8.haftalık hamileyim.bi iki gün daha bekleyelim olmazda kürtajla sonlandıralım dedi.ne yapacağımızı bilemez durumdayız.yani o kadar tedavinin sonunda sevinmek bile haram bize.
Transfer sirasinda yanjnizda kim olabiliyor.. istediginiz kisi girebiliyor mu
Ben en fazla 2 transfer ediliyor diye biliyordum. Daha ustu yasak deniliyordu sanki ben mi yanlis biliyorum acaba
Slm kızlar bugün dr.a gittik kalp atışını duyamadık.dr kese normal ama bebek 6 haftalık duruo dedi.8.haftalık hamileyim.bi iki gün daha bekleyelim olmazda kürtajla sonlandıralım dedi.ne yapacağımızı bilemez durumdayız.yani o kadar tedavinin sonunda sevinmek bile haram bize.
Ayyy canim benim yaaa. topik dostum benim.bugun temizlik yaptim malum uzanca elleyemeyecegim. sonrada ise kostur. Biraz gerginlik var ustumde. sanki regl ustu olursunya oyleyim. Ates basiyor biraz anlamadim. Sakin olmaya calisiyorum. Az once doktorun yardimcisini aradim rapor icin. Sekreter goya baglayacak konu neydi konu neydi diyip duruyor seytan git sacini basini yol. Bagirdim. Sonrada doktora sikayet ettim dedim orda olsam onu yolucam. Konu neyyy derdime devami olacak. Ay cildirtti beni 3 seferdir ariyorum konu neydi. Ananin hörekesiydi
darısı sana olsun arkadaşım senin içinde mutlu olalımAy heyecandan yarım kaldı msgım :))) cok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına da al akşam akşam mutlu oldum valla
canım rabbam yar ve yardımçın olsun inşallah güzel haberlerinide almak nasip olurGuzel annelerim dualariniza ihtiyacim var. Yarin transferim var. allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin
darısı sana olsun arkadaşım senin içinde mutlu olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?