2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kanda gebelik testinde pozitif sonuç alanlar hangi ilaçları ve takviyeleri kullanıyorsunuz?
herhangi belirti, ağrı veya yasadiginiz değişiklikler var mı?
İnşallah hepimiz meleklerimize kavusuruz sağlıkla

Bende hiç belirti olmadı canım sadece bel ve kasık ağrısı oluyor biraz ben folik asit omega3 ve aldım takviye ilaçlar çok yazarım sonra

Slm kızlar bugün dr.a gittik kalp atışını duyamadık.dr kese normal ama bebek 6 haftalık duruo dedi.8.haftalık hamileyim.bi iki gün daha bekleyelim olmazda kürtajla sonlandıralım dedi.ne yapacağımızı bilemez durumdayız.yani o kadar tedavinin sonunda sevinmek bile haram bize.

:)) alemsin ya.. hastayım vlla senin şu konuşmalarına :) canım benim sakin ol stres yapma sakın hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Bol bol dua et herşey yolunda gidicek yarın bebeklerine kavuşup geliceksin sonra 10 gün snra pozitif haber alıcaz senden Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle

Canım bu kaç hafta geride olması önemli değil sakın iyice emin olmadan öyle bişi yapma kalp atışı da önemli ama araştır sor Rabb'im korusun bebişlerimizi dua et çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…