- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
- #11.061
Ay bedis beni guldurdun. allahta seni guldursunZaten 4 tane transfer edilmişti sanırım hepsi tutundu bebişlerim benim :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bedis beni guldurdun. allahta seni guldursunZaten 4 tane transfer edilmişti sanırım hepsi tutundu bebişlerim benim :))
Ay bedis beni guldurdun. allahta seni guldursuninsallah canim rabbim gonlunden geceni versin
Dogarlar dogarlar cnmAmin canım da zaten ben minnacığım 160 boy 51 kilo nasıl doğacak bu sıpalar :)))D))
Slm kızlar bugün dr.a gittik kalp atışını duyamadık.dr kese normal ama bebek 6 haftalık duruo dedi.8.haftalık hamileyim.bi iki gün daha bekleyelim olmazda kürtajla sonlandıralım dedi.ne yapacağımızı bilemez durumdayız.yani o kadar tedavinin sonunda sevinmek bile haram bize.
Guzel annelerim dualariniza ihtiyacim var. Yarin transferim var. allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin![]()
Amin cnm cumlemizinkini insallahYasemin hafsaaa canim cok tsk ederim. Allah seninde yuzunu guldursun
Amin canım da zaten ben minnacığım 160 boy 51 kilo nasıl doğacak bu sıpalar :)))D))
Bedis123 canm yumurta toplandıktan sonra hangi ilaçları kulllandin nelere dikkat ettin ve transfer sonrası neler yaptın bilgi verir misin büyük ihtimalle Bnde haftaya transfer olacam . Dikkat etmiş olurum.herkesi bilgilendirirsen cok sevinirim
Yasemin hafsaaa canim cok tsk ederim. Allah seninde yuzunu guldursun
Teşekkür ederim canm rabbim kese ve kalp atışını ve sonra da doğumu sağlıklı bir şekilde nasip etsin insallah suan ki mutluluğunu tahmin edebiliyorum kat ve kat artsın insallah .Hayırlı olsun şimdiden canım ben duş almadım 12 gün boyunca biraz saçma ama eşimin ısrarı :) öncekinde hemen duş almıştım ona bağladı eşim sonra ilaçlarımı hiç aksatmadan saatinde aldım progestan ve kan sulandırıcı çok önemli beslenmede bol bol haşlanmış yumurta peynir süt ve turşu mantı yedimöyle özel beslenme uygulamadım sürekli yatmadım aksine çok hareketliydim ama kendimi de çok zorlamadım keyfime göre ev işi yemek yürüyüş ha bu arada balık tavuk da çok yedim ve en önemlisi kızlar rahat olun herşey rabbimin elinde ben hiç belirti yaşamadım tedirgindim biraz ama mutlu sona ulaştım Allah'ın izniyle sıra kese ve kalp atışı görmede
Amin canım allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu çığlık atmak istiyorum o dereceTeşekkür ederim canm rabbim kese ve kalp atışını ve sonra da doğumu sağlıklı bir şekilde nasip etsin insallah suan ki mutluluğunu tahmin edebiliyorum kat ve kat artsın insallah .
Evet bende Meryem suresini tavsiye ederim Türkçe mealini dinledim cok etkilendim çığlık at vala bn olsam atardım sende atAmin canım allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu çığlık atmak istiyorum o dereceha kızlar ben transfer öncesi ve sonrası bol bol meryem suresi okudum dinledim çok rahatlatıyor insanı tavsiye ederim
![]()
Gonapeptyl 3.75 yazıyor canın 0.1 değil amaGamze020
GONAPEPTYlL 0.1 mg/ml yumurta geliştirici canım Yasmin adet düzenleyici ikisi farklı![]()
Yarın başka dr.a gidicez canım.ama ben pes éttim kafamda sildim bu hamileliği.çok yorulduk biz artık.Canım bu kaç hafta geride olması önemli değil sakın iyice emin olmadan öyle bişi yapma kalp atışı da önemli ama araştır sor Rabb'im korusun bebişlerimizi dua et çok çok
Esime anlatmistim seni merak etmis heyecanla actim siteyi cok mutlu oldum rabbim hayirlisyla saglikla kucagina almayi nasip etsinAllah razı olsun kızlar darısı başınıza inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin hep dualarımdasınız