- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.121
aman aman öyle olsun güzel olacak inşallah az kaldı kavuşmanızaEvet kuzucum yazarim cikinca. Ay bendede bi sakinlik bi dinginlik sorma. Ablam, annem heyecandalar ben bos bos bakiyorum onlara
canım sen nasılsın transfer günün belli oldumuheyecan yok.. herşey çok güzel olucak
canım sen nasılsın transfer günün belli oldumu
Şimdi doktordan geliyorum arkadaşlar rahim kalınlığı 11mm olmuş haftaya salı günü transfer var hayırlısıyla
Şimdi doktordan geliyorum arkadaşlar rahim kalınlığı 11mm olmuş haftaya salı günü transfer var hayırlısıyla
Ay bedis beni guldurdun. allahta seni guldursuninsallah canim rabbim gonlunden geceni versin
Esime anlatmistim seni merak etmis heyecanla actim siteyi cok mutlu oldum rabbim hayirlisyla saglikla kucagina almayi nasip etsin
Merhaba,
Benimde 2.tup bebek denemem..
Embriyo transferimin 11.gunundeyim..
Yarin kan testim yapilacak.. Bugjn gecmek bilmedi..
Umarim yarin guzel sonuclar alirim..
Rabbim herkeze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Yarından itibaren crinone jel başlıcakmışım bi de cumartesi günü için proluton depot iğne verdi canım estroferm, coraspirin devam
ya ben blmiyorum ne kullanacağımı hala sordum söylemedi:) şimdilik estrofem , folik asit o kadar transfer sonrası kan sulandırıcı dedi . hakkımızda hayırlısı olsun canım benim ya az kaldı bebeklerine kavuşmana desene
Zaten kerepetenle laf alıyoruz doktorlardan :)
bende iyiyim şükür tarusala başladım bende adet olmayı bekliyorum hiç kullandınmı başladıktan ne kadar süre sonra adet geliyor. adet gelsin temizlenir temizlenmez kontrol histereskopisini olacağımcanım iyiyim saol sen nasılsın?
yok daha belli değil ayın 14'üne kontrol için randevu aldım o gün belki söyler. beklemedeyim yani hala. sen ne durumdasın
sorma hepsi öyle midir bilmemde:) benimkine illa sorucan ki bişeyler söylesin. bazen sorularına da açıklayıcı cevap vermiyor şimdiden bunu konuşmak için erken deyip geçiştiriyor saolsun:))
bende iyiyim şükür tarusala başladım bende adet olmayı bekliyorum hiç kullandınmı başladıktan ne kadar süre sonra adet geliyor. adet gelsin temizlenir temizlenmez kontrol histereskopisini olacağım
hadi bakalım az kaldı gelecek hafta güzel haberlerini alalım inşallah
Y yonca_ hayırlısı ile aldı kuzusunu/kuzularını darısı sana bana ve bekleyen arkadaşlara olsun
Canm ben tarlusal içmişdim tarlusalı bırakdıkdan sonra iki üç gün sonra adet oluosun diye biliyorum benarkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?