2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba,
Benimde 2.tup bebek denemem..
Embriyo transferimin 11.gunundeyim..
Yarin kan testim yapilacak.. Bugjn gecmek bilmedi..
Umarim yarin guzel sonuclar alirim..
Rabbim herkeze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..

canım yarın sende güzel haberler alırsın inşallah
sonucunu yaz oldumu
rabbim yüzünü güldürsün

Kızlar doktorum iki hafta sonra kese ve kalp atışı için gel dedi bu kadar erken belli olur mu gerçi ben saat geçiremiyorum o ayrı ama o kadar büyür mü bebişler

E2 yüksek çıktı arkadaşlar cetrotide yaptım dünya gece.bu günkü sonuca göre ignelere devam edip etmemeye karar verilecek.belki 1 ay daha ertelenecek. Psikolojik olarak çok yoruldum. Bazen koyver gitsin diyorum.

Yorulmak yok arkadaşlar herşeyin bi zamanı var dua edin Meryem suresini okuyun okutun. Bu forumda olan herkes binlerce mucizeye denk gelmiştir yada okumuştur . Eğer olmuyorsa zamanı vardır

Yarın başka dr.a gidicez canım.ama ben pes éttim kafamda sildim bu hamileliği.çok yorulduk biz artık.
Canımm cok üzüldümm yaa allahım inşallah bir mucize verir benm de aklma takıldı 6 haftalık oldugu gün gittim kalp atısı duyulmadı baska doktora gitmişdim ama doktor 5haftalık dedi onu da anlamadm tüp bebek merkezi ayın 17sne cagırdı bu doktor da 17sinr gel dedii daha kücük dedii ben de cok endişe ettm şimdi allahım inşallah duyurur sana sesinii

Gunaydin arkadasim hastane aradi embriyoyu cozduruyorlarmis. Biz sizi cozulmeyeden yarim saat evvel ariycaz ona gore gelin dediler. Saat iki gibi filan diyordu haber bekliyoruz. Cok tsk ederim

bebişlerini al ve gel canım benim . Rabbim yardımcın olsun. şuan kendi transferim olucak gibiyim inan..
anestezi alıcaksın ztn stres yapmaman en güzeli. bundan sonra dahada dikkat ediceksin kndine ve 10 gün sonra bağıra çağıra hamileyim diye haber vericeksin bizlere

Ay valla heyecan yaptim simdi. insallahhh yaaa insallahhh allahim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…