- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.101
Merhaba,
Benimde 2.tup bebek denemem..
Embriyo transferimin 11.gunundeyim..
Yarin kan testim yapilacak.. Bugjn gecmek bilmedi..
Umarim yarin guzel sonuclar alirim..
Rabbim herkeze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..
Hey masallah :) saglikla sihhatle devami gelsin canimBenim yurt dışında oldu canım onun için 4 tane :)
Hey masallah :) saglikla sihhatle devami gelsin canim
Canmmm allahım gönlündekini versiin inşallahGuzel annelerim dualariniza ihtiyacim var. Yarin transferim var. allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin
Tsk canim evet anestezili. saat ikide olacakcanım benim bu gün transferin oldu veya olacak aklım sende işlerden ara ara yazabiliyorum tüm yüreğimle hayırlısı ile olsun bitsin inşallah narkozlu olacaktı dimi
allahım hamileyim diye haberlerini almayıda nasip etsin
Tsk arkadasim. heyecan stres hicbirsey yok saat ikide olacak.Yonca___ canım nasılsın heyecan var mı? Bebişine kavusunca bizede yaz.
Canımm cok üzüldümm yaa allahım inşallah bir mucize verir benm de aklma takıldı 6 haftalık oldugu gün gittim kalp atısı duyulmadı baska doktora gitmişdim ama doktor 5haftalık dedi onu da anlamadm tüp bebek merkezi ayın 17sne cagırdı bu doktor da 17sinr gel dedii daha kücük dedii ben de cok endişe ettm şimdi allahım inşallah duyurur sana sesiniiYarın başka dr.a gidicez canım.ama ben pes éttim kafamda sildim bu hamileliği.çok yorulduk biz artık.
Evet kuzucum yazarim cikinca. Ay bendede bi sakinlik bi dinginlik sorma. Ablam, annem heyecandalar ben bos bos bakiyorum onlara@yonca_ saat ikide olacak öylemi iki embriyo transfer edilecek dimi sağlıkla buluşun inşallah
transfer sonrası yaz dualarım seninle canım
Cansiniz yaaa hepinize cok tsk ederim destekleriniz icin. o enerji geciyor burdan insana. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Allah sanada saglikli hayirli evlatlar versinCanmmm allahım gönlündekini versiin inşallah
Evet kuzucum yazarim cikinca. Ay bendede bi sakinlik bi dinginlik sorma. Ablam, annem heyecandalar ben bos bos bakiyorum onlara
Amin canımm amin hepmize inşallaahCansiniz yaaa hepinize cok tsk ederim destekleriniz icin. o enerji geciyor burdan insana. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Allah sanada saglikli hayirli evlatlar versin
Gunaydin arkadasim hastane aradi embriyoyu cozduruyorlarmis. Biz sizi cozulmeyeden yarim saat evvel ariycaz ona gore gelin dediler. Saat iki gibi filan diyordu haber bekliyoruz. Cok tsk ederim
Kızlar kalp atışlarını ne zman duydunuz kacıncı günde duydunuz
Cansiniz yaaa hepinize cok tsk ederim destekleriniz icin. o enerji geciyor burdan insana. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Allah sanada saglikli hayirli evlatlar versin
Ay valla heyecan yaptim simdi. insallahhh yaaa insallahhh allahim hepimize nasip etsinbebişlerini al ve gel canım benim .Rabbim yardımcın olsun. şuan kendi transferim olucak gibiyim inan..
anestezi alıcaksın ztn stres yapmaman en güzeli. bundan sonra dahada dikkat ediceksin kndine ve 10 gün sonra bağıra çağıra hamileyim diye haber vericeksin bizlere
Ay valla heyecan yaptim simdi. insallahhh yaaa insallahhh allahim hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?