• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bu Arada yeni transfer olan arkadaşlar ya da olacak olanlar transfer gününden itibaren 731 tane ya halik 41 defa ya varis 41 defa ya vacip çekin bir de bu yolladığım duayı okuyun her gün.

Eklentiler

• IMG-20171013-WA0004.jpg
    IMG-20171013-WA0004.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 64
Bu Arada yeni transfer olan arkadaşlar ya da olacak olanlar transfer gününden itibaren 731 tane ya halik 41 defa ya varis 41 defa ya vacip çekin bir de bu yolladığım duayı okuyun her gün.

Canım cok saol.resimde koyduğun duanın türkçesi yoktu onuda buldum netten kaydettim ve anlamını okudum ayetlerin.içim ürperdi.ne kadar güsel ayetler.Allah inşallah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.birde belki uzun gelir ama daha bekleyecek olan arkadaşlar üşenmeyin okuyun 70 bin kelime i tevhid okumakda cok faydalı. Lazi Oxorca Lazi Oxorca canım sende umutsuz olma.Allahdan umut kesilmez bol bol dua et.inşallah bugunler geçicek ve bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın.dualarım seninle.kalbini ferah tutmaya çalış umutsuz olmaki bebeğinde güç alsın senden daha sıkı tutunsun sana.Allah ol dedikten sonra hangi doktor ne dese boş.

Canım cok saol.resimde koyduğun duanın türkçesi yoktu onuda buldum netten kaydettim ve anlamını okudum ayetlerin.içim ürperdi.ne kadar güsel ayetler.Allah inşallah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.birde belki uzun gelir ama daha bekleyecek olan arkadaşlar üşenmeyin okuyun 70 bin kelime i tevhid okumakda cok faydalı. Lazi Oxorca Lazi Oxorca canım sende umutsuz olma.Allahdan umut kesilmez bol bol dua et.inşallah bugunler geçicek ve bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın.dualarım seninle.kalbini ferah tutmaya çalış umutsuz olmaki bebeğinde güç alsın senden daha sıkı tutunsun sana.Allah ol dedikten sonra hangi doktor ne dese boş.
Allah razi olsn cnm Rabbim hepmzin kalbndekni nasip etsin yavrularni hayrlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsn. Biz umutsuzum dedigimzde bile icimiDen belki gecer Allah ol dedikten sonra oyuzden suan notr üm Allahima biraktm hayrlisi olsn nasip dua edecegm bolbol herkese de ediorm sizlerde saolun ❤️

Canm ben Ya Varis i 707 defa biliyorum.41 defa da mı oluyor?

İyi haftalar arkadaslar
Geçmiş yazıları okudum ve üzüldüm açıkcası
Konu şu anda çözülmüş görünüyor ama düşüncemi paylaşmak isterim:

2017 Eylül tüp bebege diye başlayıp birlikte süreci devam eden arkadaslarla dertlerimizi sevincimizi ve bildiklerimizi paylaşmaya devam ediyoruz.

Tüp bebek bir süreç ve tüp bebek hamileliği de ilac kullanimi devam ettiği icin benzer sekilde devam ediyor ve hamile kalanlarin da yazilarini okuyoruz..
Umarım burdaki herkes bu duyguyu bir gün yasayacağız ve bizlerde bunlari tecrübe edecegiz

Yine dedigim gibi belli bir süre tüp bebek tedavisinde hamileligi yasadiginiz icin sizin süreciniz bizi bilgilendiriyor bunlarin paylasimina devam etmenizi isterim

Kişisel veya özel durumla ilgili mesajlarınızı kendi aranizda konuşmaniz belki burada negatif alan arkadaslarimiza olan saygidan dolayi daha uygun olacaktir..
Hamilelik sürecinizle ilgili detaylari Özel den konuşmak veya anne adaylari sayfasinda bu konulari konusmak bir çözüm olabilir ..

Sevgiler herkese
Henuz gebeligim kesinlesmedigi icin kendmi hamile olark gormedim oyuzden burda devam ettim ve bircok problemle karsilastigim icin care arayisindaydim ve korktugm da basima geldi zaten nyse zaten artk eylul ayinda tupbebek yaptiranlardn cikiorm ya haziran annesi olacagm ya da baska sayfalarda tupbebegi knsmaya devam ederm...

Lazi Oxorca Lazi Oxorca canım çok geçmiş olsun.Duyduğumuz ne umutsuz vakalar var maşallah çocukları sapasağlam doğuyor. Ümidini yitirme canını sıkma. Rabbim verdiğin emekleri boşa çıkartmayıp evladını sağ salim kucağına versin inşallah canm..

Iyim canım sağol . 4 gün var adet gününe ilk defa bukadar çok heyecanlıyım :21::21:hernekadar dikkat etmemiş olsakta günlere :süslü: sen nasılsın? Bekleme süreci nasıl geçiyor?
hadi bakalım inşallah relaks olduğunuz bu süreçte kuzun gelir bir tanem sağlıkla.
bende iyiyim şükür bir sıkıntım yok 11 kasımda ilaçlar bitince dr arayacağım sonrasında kontrol histereskopisi olacak arkadaşım
ocak ayını sabırsızlık ile bekliyorum

Slm kızlar 2 ekimdeki negatif sonuçtan sonra bayağıdır girmiyordum doktorlara forumlara ara verdim kafa dağıttım biraz...nasılsınız görüşmeyeli
pozitif sonuç alan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin ...
benim gibi negatif sonuç alanlarada ara vermek var -ağlamak var -dinlenmek var-küsmek yok eninde sonunda toparlanıp umudumuzu yitirmeden yeniden başlamak yola devam etmek var Allah’ın izniyle ...
Ben yeni yıla kadar bitkisel kürlerle ve klasik yumurta doktor takibiyle yola devam etmekteyim ...hepinizi öpüyorum

hadi bakalım inşallah relaks olduğunuz bu süreçte kuzun gelir bir tanem sağlıkla.
bende iyiyim şükür bir sıkıntım yok 11 kasımda ilaçlar bitince dr arayacağım sonrasında kontrol histereskopisi olacak arkadaşım
ocak ayını sabırsızlık ile bekliyorum
Amin canım
Allah gönlündeki verir inşallah sana. Çok sabrettin çok emek harcadın herşey tam olması gerektiği gibi gider ve yavruna sağlıkla kavuşursun inşallah okadar çok istiyorumki haberi alınca zip zip zıplayacağım valla bak :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Hamile olan arkadaşlar transferden sonra akıntınız oldu mu , bende tam tersi vajinal kuruluk var bu tutmadığının belirtisi mi oluyor ?

Amin canım
Allah gönlündeki verir inşallah sana. Çok sabrettin çok emek harcadın herşey tam olması gerektiği gibi gider ve yavruna sağlıkla kavuşursun inşallah okadar çok istiyorumki haberi alınca zip zip zıplayacağım valla bak :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
cansın vallahi
xenforo-smilies-kk68.gif
xenforo-smilies-kk68.gif
bende senin için aynı duyguları paylaşıyorum canım

Slm kızlar 2 ekimdeki negatif sonuçtan sonra bayağıdır girmiyordum doktorlara forumlara ara verdim kafa dağıttım biraz...nasılsınız görüşmeyeli
pozitif sonuç alan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin ...
benim gibi negatif sonuç alanlarada ara vermek var -ağlamak var -dinlenmek var-küsmek yok eninde sonunda toparlanıp umudumuzu yitirmeden yeniden başlamak yola devam etmek var Allah’ın izniyle ...
Ben yeni yıla kadar bitkisel kürlerle ve klasik yumurta doktor takibiyle yola devam etmekteyim ...hepinizi öpüyorum
tebrik ederim arkadaşım dik duruşunuz için. rabbim gönlünüze göre versin

Ben beklemedeyim 9.günüm , bu 3. denemeydi tutmadı yine sanırım , çünkü ilk ikisinde de hiç akıntım yoktu , tam tersi adet öncesi gibi kuruluk vardı. ilk belirti olarak akıntı olması gerek diyorlar.
canım her kadının bir olmuyor ki bence bunlara takılma
aynı kadının bir gebeliği bile gider gebeliği ile aynı belirtileri göstermiyor

Back