- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.541
Canım inşallah düzelecek moralini yüksek tur.bosver okuma internetten bir şeyler boşuna canını sıkmaCnm bnm bebkte tahmin ettgm gbi sknti cikti dr yuzde 1 sans verdi ve baska drye gttm oda suan netlik yok br hafta snra gel dedi
(Simdi herkes anlamistir nden surkli sorp durdum kese yeterince ilerleme kaydetmioms )
İnttn okumama grek kalmadi dr zten diyecegni deyip bni yerlebir etti icime dogmstu sanki napalm beklicz hayrlisi artk ama umt yk sankiCanım inşallah düzelecek moralini yüksek tur.bosver okuma internetten bir şeyler boşuna canını sıkma
Cnm bende ilk transferde yapmislarlarda sonuc iyi cikmisti yinede ne olur ne olmaz diye kan sulandirici igne verdiler ve ben bebegimi dusukle kaybettim bu seferki transferde vermediler bakalim bunda sonuc ne olur hayirlisi olsun hakkimizda ama sen bunu dr sor cnm yaptirabilirsen yaptirHayır canım benden istemedi direk verdiler.şimdi yaptırabilir mıyım acaba
Hicbir zaman umutsuz olma canim.allahim korusun bebisleriİnttn okumama grek kalmadi dr zten diyecegni deyip bni yerlebir etti icime dogmstu sanki napalm beklicz hayrlisi artk ama umt yk sanki
Ay allah korusun cumartesi kontrolum var bi sorayım doktora.bugun icmedim kanamam neredeyse yok belki de ilaçtan oluyo kanamaCnm bende ilk transferde yapmislarlarda sonuc iyi cikmisti yinede ne olur ne olmaz diye kan sulandirici igne verdiler ve ben bebegimi dusukle kaybettim bu seferki transferde vermediler bakalim bunda sonuc ne olur hayirlisi olsun hakkimizda ama sen bunu dr sor cnm yaptirabilirsen yaptir
Rabbimden hayrlisi bakalm haftaya kesnlesir nasip...Hicbir zaman umutsuz olma canim.allahim korusun bebisleri
Evet 4 tane transfer yapıldı artık 5 canliyim inşallah tabi
Canım 4 transfer hiç duymamıştım.nerse yaptırdın yasin kacAmin sabırsızlıkla bekliyoruz :)5 e kadar yapılıyor canım 4 3 2 1 hiç farketmez tutunsunlar inşallah
Ama hiç belirti yok tedirginim birazAmin sabırsızlıkla bekliyoruz :)5 e kadar yapılıyor canım 4 3 2 1 hiç farketmez tutunsunlar inşallah
Banada cift konulacak canim hakkimizdan hayirlisi bakalimAmin sabırsızlıkla bekliyoruz :)5 e kadar yapılıyor canım 4 3 2 1 hiç farketmez tutunsunlar inşallah
Himm ilk kez duydum canım kusura bakma.e dordu birden tutarsa napcaksin:) inşallah sağlıkla turunurlar sana32 yaşındayım canım yurt dışında yaptırdık
Evet insallahhh canim yaa. yetti artti hatta. baydi. simdi eziklenmedeyiz. Icimize kactik. Insallah yuzumuz gulsun artikRabbim gönlümüze göre versin çok dua edelim inşallah hayırlısı olsun hamiş olalım bebis sevelim yeter gari dimi
Allah razi olsn Allahin izniyle insallah ama bn hissettm galiba anladm. Artk pek umidim yk kendmi hersye hazirliorm hersyn hayirlisi hersy Allahtan insallah Allahin izniyle hersy gzl olur okurum cok saolLazi Oxorca elinizi karnınıza koyun bol bol ayet-el kürsi okuyun. İnşallah güzel haberler alırsınız umudunuzu kaybetmeyin.
İnşallah hiçbir şey olmayacak her şey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?