2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cnm bnm bebkte tahmin ettgm gbi sknti cikti dr yuzde 1 sans verdi ve baska drye gttm oda suan netlik yok br hafta snra gel dedi
(Simdi herkes anlamistir nden surkli sorp durdum kese yeterince ilerleme kaydetmioms )
Canım inşallah düzelecek moralini yüksek tur.bosver okuma internetten bir şeyler boşuna canını sıkma

Hayır canım benden istemedi direk verdiler.şimdi yaptırabilir mıyım acaba
Cnm bende ilk transferde yapmislarlarda sonuc iyi cikmisti yinede ne olur ne olmaz diye kan sulandirici igne verdiler ve ben bebegimi dusukle kaybettim bu seferki transferde vermediler bakalim bunda sonuc ne olur hayirlisi olsun hakkimizda ama sen bunu dr sor cnm yaptirabilirsen yaptir

Ay allah korusun cumartesi kontrolum var bi sorayım doktora.bugun icmedim kanamam neredeyse yok belki de ilaçtan oluyo kanama

Lazi Oxorca elinizi karnınıza koyun bol bol ayet-el kürsi okuyun. İnşallah güzel haberler alırsınız umudunuzu kaybetmeyin.
İnşallah hiçbir şey olmayacak her şey güzel olacak
Allah razi olsn Allahin izniyle insallah ama bn hissettm galiba anladm. Artk pek umidim yk kendmi hersye hazirliorm hersyn hayirlisi hersy Allahtan insallah Allahin izniyle hersy gzl olur okurum cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…