- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.521
Ben dün bebeği gördüm canım:) darısı sanaIyiyim canım merkezdeki kontrolüm cumartesi henüz gitmedim.bugun sıradan bi doktora karından baktirdim tek kese gördü ben şaşırdım çift transfer edilmişti bhcg değerlerimde baya yüksek çıkıyordu,aklım karıştı açıkçası.cumartesi vajinal bakilacak belli olur heralde..tek olsun çift olsun farketmez allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.sen nasılsın
Sağol canım inşallah değerin çok yüksek çıkarBenimde dondurulmuş oldu canım hayırlı olsun şimdiden
Bişi olmaz yeterince etkisi olmuştur zaten bende kullanıyorum Protestan iğne oluyorum çok kanama oluyor iğne yerinde normal yaniKızlar birşey sorcam bu coraspin veriyolar ya kan sulandirici, benim kanamam olunca doktor ilacı bırak kanaman kesilirse icersin dedi bi sıkıntı olmaz demi
Inşallah canım.ne bileyim korktum tüp bebek doktorum devam et demişti kanama artınca takibimi yapan doktor bırak dedi kararsız kaldimBişi olmaz yeterince etkisi olmuştur zaten bende kullanıyorum Protestan iğne oluyorum çok kanama oluyor iğne yerinde normal yani
Inşallah canım cumartesi kismetse görürümBen dün bebeği gördüm canım:) darısı sana
Aaa cnm benimde 7 kasim test tarihibende 7 kasım da test yaptıracağım dua edin lütfen...
Kanama artınca bırakman mantıklı canım bence zaten kan akıcılığı fazlaInşallah canım.ne bileyim korktum tüp bebek doktorum devam et demişti kanama artınca takibimi yapan doktor bırak dedi kararsız kaldim
Hadi bakalım hayırlısı mutlu haberi alırız ikimizdeAaa cnm benimde 7 kasim test tarihi
Inşallah canım. Bu kan için bi test yok mu acaba pihtilasmaya bakmadan bu ilaca devam etmek içime sinmiyoKanama artınca bırakman mantıklı canım bence zaten kan akıcılığı fazla
Var cnm yaptirmadinmi pihtilasma testi varInşallah canım. Bu kan için bi test yok mu acaba pihtilasmaya bakmadan bu ilaca devam etmek içime sinmiyo
Insaallah cnm her isteyene rabbim nasip etsin icinde bizedeHadi bakalım hayırlısı mutlu haberi alırız ikimizde
Cnm bnm bebkte tahmin ettgm gbi sknti cikti dr yuzde 1 sans verdi ve baska drye gttm oda suan netlik yok br hafta snra gel dediSonrasında hafif sarı parcacik geliyo mu hiç canim
Evet croniol jel kullaniyorum ondan olabiliryastun sanirim ilaçlardan bende de oldu
Crinone jel kullanıyormusun ben ondan olduğunu dusunuyordum
Hamile kalanlardan da duydum ayni belirtiyi
Hayır canım benden istemedi direk verdiler.şimdi yaptırabilir mıyım acabaVar cnm yaptirmadinmi pihtilasma testi var
Bakmadilar bende canım hiç konusu olmadı.Tahlil yapılıyor diye biliyorum kandaki yoğunluğa bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?