- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.501
rapunzelesk canım naptın nasıl oldun ? Uyarı aldığım için yazamadım @deriko canım sen naptın gittim mi dr a ?
Kasım da kimler tüp bebek tedavisine başlıyor
Veya dondurulmuş transferi var?
Iyiyim canım merkezdeki kontrolüm cumartesi henüz gitmedim.bugun sıradan bi doktora karından baktirdim tek kese gördü ben şaşırdım çift transfer edilmişti bhcg değerlerimde baya yüksek çıkıyordu,aklım karıştı açıkçası.cumartesi vajinal bakilacak belli olur heralde..tek olsun çift olsun farketmez allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.sen nasılsın
Amin canım inşallah .
Sende hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Bende iyiyim çok şükür bakalım dr ile görüşmeye gidicez ne diyecek
Canim benim,hepimiz bir süreç içerisindeyiz allah hepimizin yardımcısı olsun.doktorun insallah senin için güzel sonuçlar getirecek şeyler söyler
Hadi hayirlisi kuzucum. Transfer oncesi herhangi bir antibiyotik kullandinmi verdilermi canim?Canım Allah nasip ederse bu perşembe benim transferim olacak
İnşallah sorunsuz bir şekilde gelişimleri devam eder.Bana da pek umutlu konusmamislardi.Sadece bir tanesi önde gidiyor onun da 6.gune ne olacağı belli olmaz.Buna benzer konuştular. Hatta ondan da umudumu kesmiştim.Ertesi güne bir de iki tane hiç beklemiyordum.Duyunca mutlu oldm.Rabbim emeklerimizi araya vermesin innnşallah..Şimdi haberlerde duydum bir kadın bir ay arayla iki defa hamile kalmış. Bebekler ikiz değil ama aynı gün ikisini dogurmus,az sonra diye gösterdi. Açın bakın,çok şaşırdım ama biliyorum ki hersey nasip ve Rabbimin elinde yeterki ol desin... Bugün 3. Gün hala 2 ye bölünmüş olarak duruyor.6. güne kadar bekleriz heran bir atak yapıp bölünme devam edebilir dediler.ama ben pek umutlu değilim.
Hadi hayirlisi kuzucum. Transfer oncesi herhangi bir antibiyotik kullandinmi verdilermi canim?
Yok cnm cyclo progynova 30 taneydi sanırımtarusal mı verdi canım kaç gün içtin canım
Evet cnmDoğum kontrol hapi demi
bende 7 kasım da test yaptıracağım dua edin lütfen...Selam kızlar birşey soracağım. Kese için yarın gideceğim. Sorunum şu ki arka arkaya hapşırıyorum. Tutarsam baskı oluyor. Tutmazsam durmuyor. Az önce bi anda geldi istem dışı tuttum. Karnıma ağrı saplandı. Şimdi uzanıyorum ama çok korktum. Yarın doktoruma soracağım zararı varmı diye ama birşey olmamıştır dimi. Korkma canım ayakta olmadığın ve ıkınmadığın sürece bişi olmaz
4 embriyomu canim? 4 tanemi transfer ettilerBende 26 Ekim'de transfer oldum 4 embriyo sabırsızlıkla bekliyorum buraya da yeni üye oldum uğurlu gelir inşallah
Evet 4 tane transfer yapıldı artık 5 canliyim inşallah tabi4 embriyomu canim? 4 tanemi transfer ettiler
Canım napiyim yatıyorum dün yine kanamam artınca koştum doktora ve minigim kendini gösterdi kalp atışını aldık:) sen nasılsınrapunzelesk canım naptın nasıl oldun ? Uyarı aldığım için yazamadım @deriko canım sen naptın gittim mi dr a ?
Benimde dondurulmuş oldu canım hayırlı olsun şimdidenfloransa17 canım bende cumartesi transfer olacam dondurulmuş transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?