2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

rapunzelesk canım naptın nasıl oldun ? Uyarı aldığım için yazamadım @deriko canım sen naptın gittim mi dr a ?

Iyiyim canım merkezdeki kontrolüm cumartesi henüz gitmedim.bugun sıradan bi doktora karından baktirdim tek kese gördü ben şaşırdım çift transfer edilmişti bhcg değerlerimde baya yüksek çıkıyordu,aklım karıştı açıkçası.cumartesi vajinal bakilacak belli olur heralde..tek olsun çift olsun farketmez allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.sen nasılsın

Amin canım inşallah .
Sende hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Bende iyiyim çok şükür bakalım dr ile görüşmeye gidicez ne diyecek

Amin canım inşallah .
Sende hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Bende iyiyim çok şükür bakalım dr ile görüşmeye gidicez ne diyecek

Canim benim,hepimiz bir süreç içerisindeyiz allah hepimizin yardımcısı olsun.doktorun insallah senin için güzel sonuçlar getirecek şeyler söyler

. Bugün 3. Gün hala 2 ye bölünmüş olarak duruyor.6. güne kadar bekleriz heran bir atak yapıp bölünme devam edebilir dediler.ama ben pek umutlu değilim.
İnşallah sorunsuz bir şekilde gelişimleri devam eder.Bana da pek umutlu konusmamislardi.Sadece bir tanesi önde gidiyor onun da 6.gune ne olacağı belli olmaz.Buna benzer konuştular. Hatta ondan da umudumu kesmiştim.Ertesi güne bir de iki tane hiç beklemiyordum.Duyunca mutlu oldm.Rabbim emeklerimizi araya vermesin innnşallah..Şimdi haberlerde duydum bir kadın bir ay arayla iki defa hamile kalmış. Bebekler ikiz değil ama aynı gün ikisini dogurmus,az sonra diye gösterdi. Açın bakın,çok şaşırdım ama biliyorum ki hersey nasip ve Rabbimin elinde yeterki ol desin..

Hadi hayirlisi kuzucum. Transfer oncesi herhangi bir antibiyotik kullandinmi verdilermi canim?

Yok canım vermediler.belki sonrasında verirler ama bilmiorum.cıkınca hemen eve döncez biraz araba yolculuğu yapcam 2,5 saat kadar ama doktoruma sordum istersen van'a git önemli değil dedi.çokda pimpiriklenmek istemiorum inşallah güsel olsun herşey

Selam kızlar birşey soracağım. Kese için yarın gideceğim. Sorunum şu ki arka arkaya hapşırıyorum. Tutarsam baskı oluyor. Tutmazsam durmuyor. Az önce bi anda geldi istem dışı tuttum. Karnıma ağrı saplandı. Şimdi uzanıyorum ama çok korktum. Yarın doktoruma soracağım zararı varmı diye ama birşey olmamıştır dimi

bende 7 kasım da test yaptıracağım dua edin lütfen...

Bişi merak ediyorum hiç belirti yok kanama göğüste hassasiyet karın ağrısı beklemedeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…