2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

hayırlı olsun canım benim, darısı işallah bize

Arkadasim senin regl biteli kac gun oldu? Yani transferin reglin kacinci gunune geliyor? Bana tahmini 8 kasim dediler ama ben daha regl bekliyorum bir kac gune

Canım miyom aldırdıktan sonra ben doğum kontrol hapı kullandım ben 35 gun o ara reglimde düzensizleşti.oldu olmadı gibi oldu.ama estrofeme başlamadan kısa bi adet oldum gibi.buna göre transferde reglimin ilk gününden itibaren 20. Gune denk gelio.sanırım estrofem adetin ilk günü başlamış gibi oluyo.sen ne zaman başladım estrofeme?bide lucrin depot yaptırdın mı? Yaptırdıysan Ne zaman?

canım rabbim muradını hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Yarın yolculuk göründü bize heyacanlar tepeme gözyaşlarıma vurdu sanki ilk defa gideceğim o hastaneye elim ayağım tutmaz oldu yemeğin tuzunu bile unutmuşum :) niye böyle oldum bilemedim

canım yurt dışında ne kadar farklı uygulamalar kandan bakmaması ne ilginç
hayırlı olsun arkadaşım gözün aydın

Yarın yolculuk göründü bize heyacanlar tepeme gözyaşlarıma vurdu sanki ilk defa gideceğim o hastaneye elim ayağım tutmaz oldu yemeğin tuzunu bile unutmuşum :) niye böyle oldum bilemedim
canım transfer vaktin mi geldi

regli oldun demek canım ben hala olmayı bekliyorum seninle aynı dönem transfer olucaktık değil mi? hakkında hayırlısı olsun
Cylo prognovaya galiba ilacın adı onu kullandırdı doktorum bittiği günden sonra beş güne demişti ertesi güne oldu yarın kontrol sonrası ilaç dozunu ayarlayacak sonrası ongünü bulur opu benim muhtemel taze transfer olur rezervim az iki embriyo oluşursa şükrederim

ben kullanmadım o ilacı bir faydası var ki kullandırmıştır doktorun sana ..aynen canıım bende 11. gün opu. olmuştum tahmini o sürelerde oluyor..taze transfer olursa aynı dönem olur. hiç öyle düşünme blki çok çok fazlası olucak iyi düşün iyi şeyler olsun

Sağol canım inşallah güzel haberlerle geliriz Allah hepimizi sevindirsin

Haklısın canım ama sadece hamile kalmak için değil kendimiz içinde dikkat etmeliyiz böle şeylere.malesef artık maruz kaldığımız kimyasallar, yediğimiz paket ürünler içindeki koruyucular, herşeyin içindeki şeker, gluten sağlığımızı mahvediyor.benim haşimato troitim ve rahimde miyomlarım var.bunların iyileşmesi cok zor ama yavaşlatabiliriz doğru beslenme, kimyasallardan özellikle deterjanlardan uzak kalarak ve tabiki stresle olabildiğince baş ederek.ama günümüz şartlarında bunlar gerçekten zor.bende elimden geldiğince uğraşıyorum sağlıklı beslenmek için.bence bunun hastalık yada takıntıyla alakası yok kendimiz ve ailemiz için yapmamız gerekenler.senide tebrik ediyorum canım.

Canım bence sıkıntının ne olduğunun bulunması en büyük adım.bana sebepsiz infertilite dediler ama sonucta bi sebep var ki olmuyor Şimdi perşembeye transferim var ama düşünüyorum belkide sıkıntım devam ediyor bilmiyorum ki neyim var.nese senin adına inan cok sevindim.Allah çok büyük bende 26 agustosta opu oldum 2 ay bekledim zaman geçiyor yeterki sonu güsel olsun

Tebrikler Ella 82 :)) bielefeldde cocugunu huzurlu güzel birsekilde buyutmeni dilerim :))
Cok sevindik

Kuzum ben bu ayin 4 unde regl oldum. 5 inde lucrin depot vurundum. 15 inde esrofem basladim ve suanda regl bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…