2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İlk 5 gün gonalf 300 6. Ve 7. Gün gonalf 150 merional 150 ve cetrotide vurdum. 8. 9.10. Ve 11. 150 merional ve cetrotide vuruldum. 11 gün sürdü. Ondan sonra ovitrelle vuruldum.
anladım canım sagol, benim baştan beri 300 gonal f luveris 75, 6. günden beride cetrotide verdi. bakalım artık

Bu arada reglim baslamadan önce tatli krizine girerim ve hep paketli ürünlere saldirirdim eskiden
Az once marketten aldiklarimi yazayim
Son zamanlarda yedigim herseyin icindekiler kismini da okuyorum
Taze çıkmış simit aldim mayasiz sokak simitinden
İcinde koruyucu olmayan beyaz peynir
Koskanin tahin pekmez karışımlı hazir bir ürünü vardi tadini da çok begendim icinde koruyucu veya katki da yazmiyor
Yerli muz, yerli ceviz
Yanina da poşet çay yaptim ofiste olduğum için ama poşetinden cayi ayirip cayima kattim, icine de tane karanfil
Bu kadar dikkat edip acaba hastalik hastasi mi oluyoruz diye de düşünüyorum ama en azindan vicdanim rahat koruyuculu katkili veya kimyasal icerikli seyler yememeye çalışıyorum
Bulaşığımı yikarken mecburen deterjanla yıkadım
Evden zeytinyağlı organik sabunumu getirmeye utandim :))

Selam kızlar....Transferi tutmayan negatifi alan arkadaşlar kaç gün sonra regl oldunuz. Ben en son cuma sabahı almıştım ilaçlarımı hala regl olmadım herhangi bir belirtide yok

Selam kızlar....Transferi tutmayan negatifi alan arkadaşlar kaç gün sonra regl oldunuz. Ben en son cuma sabahı almıştım ilaçlarımı hala regl olmadım herhangi bir belirtide yok
bi hafta sürmüştü canım benim. Bir hafta sonra oldum ve çok yoğun bir şekilde olmuştum.

Canm ben Çarşamba testte negatifi gördüm, progestan ve estrofemi bıraktım cumartesi günü de regl oldum

Merhaba arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı ve sonuç çok şükür pozitif... Gerçi doktor kandan değil idrardan baktı o yüzden içim pek rahat değil ama burda böyleymiş sistem. Eşim stres yapma mutlu ol artık,koskoca Prof bilmeyecek mi diyor ama yine de insan vesvese yapıyor. 4 kez evde test yapıp pozitif görmeme rağmen. 2 hafta sonra ultrason randevum var hayırlısı artık. Bu topikteki herkese, bilgi ve tecrübelerini paylaşıp ben ve benim gibi tecrübesi olmayan arkadaşlara yol gösterdikleri için kalpten teşekkür ederim. Allah hepinizin gönlüne göre versin...

allah razı olsun senin tedavi ne aşamada arkadaşım

Cümlemizden canım benim
Benim durum baya karıştı canım
trioitlerim için baya uğraştım iyi bi dr buldum büssürü tahliller yapıldı falan şimdi değerlerim normalleşti.
neyse ki, uğraştırmadı beni çok şükür..
dr beni fsh 172 çıkınca kadın doğumdaki dr yönlendirdi rabbim yüzüme güldü dr. acayip iyi birisi her konuda açıklamasını yapıp benide dileyen birisi çıktı. allah razı olsun ondan canım.
sorunum yumurta over yetmezliği yani beynim östrojen salgılamıyor
onun içinde yumurta içindeki foliküller yok.
şimdi 3 ay boyunca haftada 1 yumurtalık kontrolüm var yani canım uzun bir yolculuk var onumde yavruma kavuşmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…