- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.381
Canım benimde öyle oldu hareketlerin kısıtlıyorsun ya ondan vücut geriliyo sanırım.kasilmayla çok uyandım korkmaBana da tuhaf birsey oldu ve bulamadim internette
Uyanmadan once kasilarak uyaniyordum
Rahim kismi bacaklar vs
Kaskati uyaniyordum
Boyle birsey mi seninki de?
anladım canım sagol, benim baştan beri 300 gonal f luveris 75, 6. günden beride cetrotide verdi. bakalım artıkİlk 5 gün gonalf 300 6. Ve 7. Gün gonalf 150 merional 150 ve cetrotide vurdum. 8. 9.10. Ve 11. 150 merional ve cetrotide vuruldum. 11 gün sürdü. Ondan sonra ovitrelle vuruldum.
İnşallah ya yarın kontrol var çok korkuyorumKendi gecio canım üzülme bişe yok onda bol bol yumurta hasla ye dedi bana dr o zmn kaç tane yiyebiliosan ye günde
ben iyiyim şükür arkadaşım sen nasılsın
Kızlar idrar testi yaptım belli belirsiz ikinci cizgi cikti
Hadi hayırlı olsun inşallah kan testinde de istediğin sonucu görürsün. Benim de test günüm cuma ama daha öncesinde test yapmaya korkuyorum...Ay ne yapacagimi bilemedim carsamba test günüm kosarak hastanaye gitmelimiyim acaba
allah razı olsun senin tedavi ne aşamada arkadaşımsağol arkadaşım bende iyim çok şükür..
rabbime dua ediyorum canım..
işten fırsat buldukça kaçırdığım yazılarınızı okuyorum
adet bittikten sonra 3-4 gün içinde yapılıyor diye biliyorum canımKızlar reglim basladi histeroskopi yaptiricam
Adetin son günü mü yapiliyordu?
Doktora randevu alicam bu hafta
Adetin bitince 1 2 gün içinde olmuştum ben canimKızlar reglim basladi histeroskopi yaptiricam
Adetin son günü mü yapiliyordu?
Doktora randevu alicam bu hafta
Yyyaa bayaa yüksekmiş benm büyük ihtmal 2000lerde olacak inşallah artarsa inşallah kese de görünür canımm üstten baknca görlmedimiCanım benim 6330 dü değerim 5+1 de geçen perşembe görüldü.alttan bakildi
bi hafta sürmüştü canım benim. Bir hafta sonra oldum ve çok yoğun bir şekilde olmuştum.Selam kızlar....Transferi tutmayan negatifi alan arkadaşlar kaç gün sonra regl oldunuz. Ben en son cuma sabahı almıştım ilaçlarımı hala regl olmadım herhangi bir belirtide yok
Ofis mi olcaksin histereskopi yi canım. Uyuttu beni doktor hicbirsey hissetmedim uyandığında çok hafif ağrı oluyor çok şükür pek ağrı acı cekmedimGamze020 ve A anneveoglusu
Korkmam gereken bir durum var mi :))
Bayiltiyolar mi histeroskopi de
Uyaninca agri oluyo mu?
evet anestezi altında yapılıyor histireskopiyi ne için yapacak sana canımGamze020 ve A anneveoglusu
Korkmam gereken bir durum var mi :))
Bayiltiyolar mi histeroskopi de
Uyaninca agri oluyo mu?
Canm ben Çarşamba testte negatifi gördüm, progestan ve estrofemi bıraktım cumartesi günü de regl oldumSelam kızlar....Transferi tutmayan negatifi alan arkadaşlar kaç gün sonra regl oldunuz. Ben en son cuma sabahı almıştım ilaçlarımı hala regl olmadım herhangi bir belirtide yok
Merhaba arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı ve sonuç çok şükür pozitif... Gerçi doktor kandan değil idrardan baktı o yüzden içim pek rahat değil ama burda böyleymiş sistem. Eşim stres yapma mutlu ol artık,koskoca Prof bilmeyecek mi diyor ama yine de insan vesvese yapıyor. 4 kez evde test yapıp pozitif görmeme rağmen. 2 hafta sonra ultrason randevum var hayırlısı artık. Bu topikteki herkese, bilgi ve tecrübelerini paylaşıp ben ve benim gibi tecrübesi olmayan arkadaşlara yol gösterdikleri için kalpten teşekkür ederim. Allah hepinizin gönlüne göre versin...
allah razı olsun senin tedavi ne aşamada arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?