• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam kızlar....Transferi tutmayan negatifi alan arkadaşlar kaç gün sonra regl oldunuz. Ben en son cuma sabahı almıştım ilaçlarımı hala regl olmadım herhangi bir belirtide yok :KK43:

Bugün yarin baslar
4 gün sonra yaklasik
Dondurulmuşun varmiydi GlySn GlySn ?
Tekrar cem de mi deniyceksin ikinciyi?

Merhaba arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı ve sonuç çok şükür pozitif:halay:... Gerçi doktor kandan değil idrardan baktı o yüzden içim pek rahat değil ama burda böyleymiş sistem. Eşim stres yapma mutlu ol artık,koskoca Prof bilmeyecek mi diyor ama yine de insan vesvese yapıyor. 4 kez evde test yapıp pozitif görmeme rağmen. 2 hafta sonra ultrason randevum var hayırlısı artık. Bu topikteki herkese, bilgi ve tecrübelerini paylaşıp ben ve benim gibi tecrübesi olmayan arkadaşlara yol gösterdikleri için kalpten teşekkür ederim. Allah hepinizin gönlüne göre versin...:KK200:
Çok sevindim tebrikler... Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canım

Canım bence sıkıntının ne olduğunun bulunması en büyük adım.bana sebepsiz infertilite dediler ama sonucta bi sebep var ki olmuyor Şimdi perşembeye transferim var ama düşünüyorum belkide sıkıntım devam ediyor bilmiyorum ki neyim var.nese senin adına inan cok sevindim.Allah çok büyük bende 26 agustosta opu oldum 2 ay bekledim zaman geçiyor yeterki sonu güsel olsun

sağol arkadaşım
ben 1 senedir koşturuyorum neden hamile kalamıyorum diye bi 6 ayda hamimato olduğumu yeni öğrendim düşün canım..
inana adam akıllı yeni dr bulabildim hem trioit endeokrin için hemde kadın doğuma..
değerlerin yüksek çıkıyorsa sorun var demektir. ama sebepsiz de çok fazla kısırlık var canım nedeni bilinmeyen..
rabbime çok şükür güzel olacak herşey inanıyorum..

Tebrikler Ella 82 Ella 82 :)) bielefeldde cocugunu huzurlu güzel birsekilde buyutmeni dilerim :))
Cok sevindik
Özellikle sana çok teşekkür ederim canım böyle bir topik açıp bizleri buluşturduğun için. Bu topik için kadınlar kulübüne üye oldum. Uğurlu geldi bana umarım buradaki bütün arkadaşlarımın dilekleri gerçek olacak, sadece Rabbim doğru zamanı bekliyor

maşallah. Bugün ikinci gün ve ikiye bölünmüş sadece.6. günü beklicez dediler.sizin kaçıncı gün transveriniz olmuştu?
Canm benim 3. gunde 6 7 ve 9 a bolenebildiler yani biraz yavas bolunmustu 3. Gun transferi yapti hocamiz çünkü kaybimiz coktu yumurta kalmicak die korktu sanrim cok sükür bi oglum var

Back