- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #10.421
Selam kızlar....Transferi tutmayan negatifi alan arkadaşlar kaç gün sonra regl oldunuz. Ben en son cuma sabahı almıştım ilaçlarımı hala regl olmadım herhangi bir belirtide yok
Çok sevindim tebrikler... Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı ve sonuç çok şükür pozitif... Gerçi doktor kandan değil idrardan baktı o yüzden içim pek rahat değil ama burda böyleymiş sistem. Eşim stres yapma mutlu ol artık,koskoca Prof bilmeyecek mi diyor ama yine de insan vesvese yapıyor. 4 kez evde test yapıp pozitif görmeme rağmen. 2 hafta sonra ultrason randevum var hayırlısı artık. Bu topikteki herkese, bilgi ve tecrübelerini paylaşıp ben ve benim gibi tecrübesi olmayan arkadaşlara yol gösterdikleri için kalpten teşekkür ederim. Allah hepinizin gönlüne göre versin...
Canım bence sıkıntının ne olduğunun bulunması en büyük adım.bana sebepsiz infertilite dediler ama sonucta bi sebep var ki olmuyor Şimdi perşembeye transferim var ama düşünüyorum belkide sıkıntım devam ediyor bilmiyorum ki neyim var.nese senin adına inan cok sevindim.Allah çok büyük bende 26 agustosta opu oldum 2 ay bekledim zaman geçiyor yeterki sonu güsel olsun
Ayyy canim masallahh rabbim bana da kalp sesini duymaya nasip etsin neden kanaman gelmis ki anlamadimKızlar kanamam artınca doktora gittim. Ve kuzumu gördük kalp atışını duydukçok korktum ona birşey oldu sandım şükürler olsunn
Amin inşallah canım. Bilmiyorum ıstifra ediyorum ondan olabilir dedi bi sıkıntı yok dedi doktorAyyy canim masallahh rabbim bana da kalp sesini duymaya nasip etsin neden kanaman gelmis ki anlamadim
Kızlar kanamam artınca doktora gittim. Ve kuzumu gördük kalp atışını duydukçok korktum ona birşey oldu sandım şükürler olsunn
Özellikle sana çok teşekkür ederim canım böyle bir topik açıp bizleri buluşturduğun için. Bu topik için kadınlar kulübüne üye oldum. Uğurlu geldi bana umarım buradaki bütün arkadaşlarımın dilekleri gerçek olacak, sadece Rabbim doğru zamanı bekliyorTebriklerElla 82 :)) bielefeldde cocugunu huzurlu güzel birsekilde buyutmeni dilerim :))
Cok sevindik
Çok Sağol canım inşallah hepimiz bebeklerimize hayırlısıyla kavuşuruzÇok sevindim tebrikler... Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canım
Evet bi anda geldi istifradan sonra. Çok saol canım
Bende cok fazla kahverengi akinti var korkuyorum canim normal mi senceAmin inşallah canım. Bilmiyorum ıstifra ediyorum ondan olabilir dedi bi sıkıntı yok dedi doktor
Canım normaldir inşallah benim için rahat etmedi gittim.doktor ne kadar normal olabilir dese de hala korkularim oluyo.vajinal jel den de kaynaklı olabilirmisBende cok fazla kahverengi akinti var korkuyorum canim normal mi sence
Canm benim 3. gunde 6 7 ve 9 a bolenebildiler yani biraz yavas bolunmustu 3. Gun transferi yapti hocamiz çünkü kaybimiz coktu yumurta kalmicak die korktu sanrim cok sükür bi oglum varmaşallah. Bugün ikinci gün ve ikiye bölünmüş sadece.6. günü beklicez dediler.sizin kaçıncı gün transveriniz olmuştu?
Rabbim sonunu getirsin yavrucak tam yerlesio demekki icini ferah tut canmKızlar kanamam artınca doktora gittim. Ve kuzumu gördük kalp atışını duydukçok korktum ona birşey oldu sandım şükürler olsunn
Aaa hafi gözün aydın canım değerin kaç çıktıHerkese iyi aksamlar ogleden sonra dayanamayip kan testi yaptirdim elhamdülillah cok sukur pozitif cikti
Canm bugun 6. Günümuzdu yaptırdım cok sükür pozitif cok sükür elhamdülillahHadi hayırlı olsun inşallah kan testinde de istediğin sonucu görürsün. Benim de test günüm cuma ama daha öncesinde test yapmaya korkuyorum...
23 cikti canm cok sukur ama ben biraz aceleci davranmis olabilrim 6. Günümdu bugunAaa hafi gözün aydın canım değerin kaç çıktı
İyi maşallah maşallah23 cikti canm cok sukur ama ben biraz aceleci davranmis olabilrim 6. Günümdu bugun
Gözünaydın cnmKaçıncı gün embriyosuydu canım23 cikti canm cok sukur ama ben biraz aceleci davranmis olabilrim 6. Günümdu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?