2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam kızlar....Transferi tutmayan negatifi alan arkadaşlar kaç gün sonra regl oldunuz. Ben en son cuma sabahı almıştım ilaçlarımı hala regl olmadım herhangi bir belirtide yok

Bugün yarin baslar
4 gün sonra yaklasik
Dondurulmuşun varmiydi GlySn ?
Tekrar cem de mi deniyceksin ikinciyi?

Çok sevindim tebrikler... Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canım

sağol arkadaşım
ben 1 senedir koşturuyorum neden hamile kalamıyorum diye bi 6 ayda hamimato olduğumu yeni öğrendim düşün canım..
inana adam akıllı yeni dr bulabildim hem trioit endeokrin için hemde kadın doğuma..
değerlerin yüksek çıkıyorsa sorun var demektir. ama sebepsiz de çok fazla kısırlık var canım nedeni bilinmeyen..
rabbime çok şükür güzel olacak herşey inanıyorum..

Tebrikler Ella 82 :)) bielefeldde cocugunu huzurlu güzel birsekilde buyutmeni dilerim :))
Cok sevindik
Özellikle sana çok teşekkür ederim canım böyle bir topik açıp bizleri buluşturduğun için. Bu topik için kadınlar kulübüne üye oldum. Uğurlu geldi bana umarım buradaki bütün arkadaşlarımın dilekleri gerçek olacak, sadece Rabbim doğru zamanı bekliyor

maşallah. Bugün ikinci gün ve ikiye bölünmüş sadece.6. günü beklicez dediler.sizin kaçıncı gün transveriniz olmuştu?
Canm benim 3. gunde 6 7 ve 9 a bolenebildiler yani biraz yavas bolunmustu 3. Gun transferi yapti hocamiz çünkü kaybimiz coktu yumurta kalmicak die korktu sanrim cok sükür bi oglum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…