• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaslar ben dun transfer oldum bu ikinci ve benim bacaklarimda kasilma oluyor gernesmek gibi ilk transferimdede ayni olmustu bu durumu yasayan varmi

Bana da tuhaf birsey oldu ve bulamadim internette
Uyanmadan once kasilarak uyaniyordum
Rahim kismi bacaklar vs
Kaskati uyaniyordum
Boyle birsey mi seninki de?

Canim rahmini 1 2 ay dinlendirip öyle yap bnce transferi biraz zor olacak beklemek ama mecbur .dr um bnm kini 3 ay ertelemisti.çok yumurta olduğundan su toplamış ti kasiklarim üzülme işlem gordugunden illa olur .dua et sen surekli
Geçmesi için ne yapıyorlar canım su toplamissa :(

Sagol canim banada 300 gonal f 75 luveris yapiliyo suan. Ya benim rezevrde falan sikinti yoktu aslinda. Doktor bi bant vetmisti adet öncesi kullanimi kesilmeliymis hemsire bantla ilgili eksik bilgi verdiginden benimde ihmal edip sormamam sebepli 5 gun fazla kullanmisim. Oda e2 yi yukseltmis oyle basladi tedaviye. Cunku histeroskopi yapilmisti gecen ay. Diger degerlerin iyi bisey olmaz dedi. Ama ensonki kontrolde gelisimi geride duruyo dedi. Bende dursun tedavim dedim gerek yok dedi.
Doktorum diger konularda cok iyi aklina gelebilcek herturlu genetik testlerimizi kan testlerimizi yapti riske atmamak icin. Ama iste tedavim bi kötü başladi. O bant yuzunden yoksa gecen ay tüm degerlerim iyiydi sadece rahim inceligim vardi. Oda kürtajdan olurmus
İnşallah hayırlısıyla yumurtaların gelişir

Back