- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #10.281
Cok cnm merk etme ogrencilerm bni acayip sever ve hepsi asiri sayglidir :) bna benzemedilr :)))
Korkudan galiba saygıları ! Napsın çocuklar saygılı olmayıpta!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cnm merk etme ogrencilerm bni acayip sever ve hepsi asiri sayglidir :) bna benzemedilr :)))
7 yillik ogretmenm :) 5 yillik yurtdisi egitim danismanligi ve inglizce ogretmenligi yapmalgm vr yettmi :))Öncelikle bir sel in in konuşma şekline bak bir de senin ! Arada dağlar gibi fark var hocam ! Siz öğretmen olduğunuza emin mısınız?
Bnm adima oyle cok uzucu maalesef her meslekten her kesimden insan oluyo iste![]()
Ogrenmeyi svmen gzl masallah kendni gelistirecegni dusunuorm zten snde o isigi gordm. Bnm ogrenmene gelncede ogrencilerm bna yeterli cvbi verio ck skurSosyal hayattaki davranış şekliniz çok güzel! Öğrenmeyi çok seviyorum ben o yüzden hemen öğrenirim ama siz hiçbir şey öğrenememizsiniz !
Cnm ogrencm kalkip bna ahlaksiz demior herlde soncta bazi syler karsilikli. Okuldan ciktiktn snra bn bnm. Sosyal hayatta herkese hakettgni verrmaynen. Bu iş sabır işi ama sen en ufak eleştiriye tahammül edemeZken ve insanlara karşı bu denli kabalaşırken sınıfta öğrencilerine bu değerleri nasıl aşılıyorsun çok merak ettim şimdi.
7 yillik ogretmenm :) 5 yillik yurtdisi egitim danismanligi ve inglizce ogretmenligi yapmalgm vr yettmi :))
Heheheh disiplin diyelm korku baska bay cocklrima hem bni svmelerni hemde disiplini kaybetmemerni ogrettm. Sevipte saygili olmalari dha zordur korkark saygi duyulmak istememKorkudan galiba saygıları ! Napsın çocuklar saygılı olmayıpta!
İnsanligimi sorgulayacak tek kisi Allahtir. Sni Allaha havale ediorm cnmİşte eğitim her şey değilmiş diyorum ya . İnsanlıktan nasibini almamışsın canım !
Hadi gözardı et beni artık !
İnsanligimi sorgulayacak tek kisi Allahtir. Sni Allaha havale ediorm cnm
Allah razi olsun ( Allah icimi bildigi icin o na havale olmaktb korkmam ) ii gunler hersy gonlunzce olsunBen de seni ALLAH a havale ediyorum artık
Bnm dilim biraz serttir olsn sorn yk tek diyecegim ilk yorm yazan kiz burda herkesn kbsablcegni bilmeli hamilede gun sayanda negatif alanda herkese acik burasi... cvp verme zten svnirimBaşta sana herkes bir şeyleri yazarken güzel bir dille yazdı ama sen bizlere karşı kabalaştığın için biz de sana karşı kabalaştık arbe .
Lazi Oxorca
Şimdi ne yazarsan yaz cevap yok sana.
Hadi ikile ,by by ,beğenmeyen gitsin tarzı laflar yakışmıyor. En ufak cevap yazdık diye bize bunları yazdın. Bu hakkı kim verdi sana peki? Ayrıca Bu yaklaşımın da tahammül sınırlarını gösteriyor az çok. Neyse ben çok ikili tartışmaya girmek istemiyorum. Konu amacından saptı. Zaten ne desek de bir cevabın var ve kaç kişinin dile getirdiği ortadaki bu sıkıntıyı anlayacağını düşünmüyorum. Birbirimizle Fazla yüz göz olmaya gerek yok. Herkes kendi bildiği doğrusuyla devam etsin..Cnm ogrencm kalkip bna ahlaksiz demior herlde soncta bazi syler karsilikli. Okuldan ciktiktn snra bn bnm. Sosyal hayatta herkese hakettgni verrm
Aynen oyle snnda anladn herkesin dogrusu farkli olablr saygi duymak gerekir ve burasi tekrr sokemek zorundaym ki hamileler gun sayanlr negatifler vs vs herkese acik br topik herkes istedgni yazablr ve topik fikir alisverisi icin vr biz arkdslrla brbmze ii gelior ve knsuorz herkese Rabbim gonlndeb geceni nasip etsin insallah. Ogretmenligim ve sosyal hayatmi brbirine karistirmayack kadr olgunmHadi ikile ,by by ,beğenmeyen gitsin tarzı laflar yakışmıyor. En ufak cevap yazdık diye bize bunları yazdın. Bu hakkı kim verdi sana peki? Ayrıca Bu yaklaşımın da tahammül sınırlarını gösteriyor az çok. Neyse ben çok ikili tartışmaya girmek istemiyorum. Konu amacından saptı. Zaten ne desek de bir cevabın var ve kaç kişinin dile getirdiği ortadaki bu sıkıntıyı anlayacağını düşünmüyorum. Birbirimizle Fazla yüz göz olmaya gerek yok. Herkes kendi bildiği doğrusuyla devam etsin..
Zaten herkes konuşsun bilgi alış verişi iyidir herkesinn kafasında bi tür problem olabilir.. ama EMPATİ önemli mesele. Sizin dert ettiğiniz ufak şeyleri burda okuyup hüzünleniyoruz. Bunu düşünüp yazarsanız seviniriz. Yoksa elbette herkesin mutluluğu bize de pozitif enerji veriyor. Üzüntünüz de (Allah korusun) bi üzüyor. Burda aile gibi olduk yaklaşık 2 aydır.. o yüzden kendinizi bizim yerimize koyarak yazışın lütfen sadece bunu söylüyorum ben.. gönlünce olsun her şeyAynen oyle snnda anladn herkesin dogrusu farkli olablr saygi duymak gerekir ve burasi tekrr sokemek zorundaym ki hamileler gun sayanlr negatifler vs vs herkese acik br topik herkes istedgni yazablr ve topik fikir alisverisi icin vr biz arkdslrla brbmze ii gelior ve knsuorz herkese Rabbim gonlndeb geceni nasip etsin insallah. Ogretmenligim ve sosyal hayatmi brbirine karistirmayack kadr olgunm
Eger sizin icin dr folik asitin yuksek okdgnu ve yanls ilac kullandigni ve keseyi goremedgni soluorsa ve bu sizin icin basit kafaya takilck bisey deilse sizin gucunuze hayrn kalrm o halde dun baska drye gttm de icin rhat etti dr hatasi denen br kavrm vr ve bu bnm basima geldi ok okdr karmaskligmn sebebi bu son olrkta anlamsiz br kan sonucu verdi elime bnlr basit deil iki yil snra ilkkez hamile kalmisim bnlr bnm icin zor sylr sorglamak kafama tkkak surekli sormak bnm hakkm kimse engl olamaz hee cvp vermezsn deli der gecersn o da snn bilecegn is. Snnde insllah hic problem yasamazsnda bni anlamak zornda kalmassnZaten herkes konuşsun bilgi alış verişi iyidir herkesinn kafasında bi tür problem olabilir.. ama EMPATİ önemli mesele. Sizin dert ettiğiniz ufak şeyleri burda okuyup hüzünleniyoruz. Bunu düşünüp yazarsanız seviniriz. Yoksa elbette herkesin mutluluğu bize de pozitif enerji veriyor. Üzüntünüz de (Allah korusun) bi üzüyor. Burda aile gibi olduk yaklaşık 2 aydır.. o yüzden kendinizi bizim yerimize koyarak yazışın lütfen sadece bunu söylüyorum ben.. gönlünce olsun her şey
Cnm dogru diosn snde test tarihi bekliorsn herlde hayrli olsn insallah gzl haberlerni almak nasip olsnVallahi içimiz şişti buraya stres olmaya girmiyorum tartismanizi ozelden yapın
Eger sizin icin dr folik asitin yuksek okdgnu ve yanls ilac kullandigni ve keseyi goremedgni soluorsa ve bu sizin icin basit kafaya takilck bisey deilse sizin gucunuze hayrn kalrm o halde dun baska drye gttm de icin rhat etti dr hatasi denen br kavrm vr ve bu bnm basima geldi ok okdr karmaskligmn sebebi bu son olrkta anlamsiz br kan sonucu verdi elime bnlr basit deil iki yil snra ilkkez hamile kalmisim bnlr bnm icin zor sylr sorglamak kafama tkkak surekli sormak bnm hakkm kimse engl olamaz hee cvp vermezsn deli der gecersn o da snn bilecegn is. Snnde insllah hic problem yasamazsnda bni anlamak zornda kalmassn