• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar ofis histereskopi olan var mı doktorum önerdi eşimden de sperm dna hasarına bakılacak. Beni neler bekliyor bilen var mı
canım rahimin durumuna bakılacak ultrasonda görünmeyen varsa ona bakacak
ikinci tedavi öncesinde her aşamayı yap derim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
benim gelecek ay olacak miyon sonrası kontrol histireskopisi

Dogru söylüyorsun canm tevekkül etmekten baska seçeneğimiz yok rabbim neylerse güzel eğlesin 3 yasida bi oglum var rabbim onu bagislasin ins. 2 tane attılar daha dogrusu ben istedim sansim yukselsin die gece ilk defe kramo gibi kasiklarima agri girdi bi kac kez hemen tabi umudlandim :halay::halay:
Allah bagislasn cnm insallah bu da olur umutsuzum dedigimizde hile icimizden umtlaniriz o olmasa yasanmaz zaten inanci olann umudu da olur herzmn Rabbim hersyin gzlni nasip eder oyuzden bekleyecegz ve bzim icin hayrli olan olck. Bnde iki koydurdum tek tuttu :) buna da skur bnm hic cocugm yk :))

Devletteki cihazlar pek iyi değil ondan sanırım . Karından mi baktı
Evet cnm pazrtesi 6mm idi bgun goremiom ck minik bsey vr ama kucuk herlde flan dedi gordunmu kesyi dha once dedi evet dedm bu makinada gorulmuo dedi buyumstur gozukr dedm ama gozukmedi buyumemismi ozmn

Evet cnm pazrtesi 6mm idi bgun goremiom ck minik bsey vr ama kucuk herlde flan dedi gordunmu kesyi dha once dedi evet dedm bu makinada gorulmuo dedi buyumstur gozukr dedm ama gozukmedi buyumemismi ozmn
Canım hergun 1mm büyüyor bence bugün 10mm olmuştur. Ama dedim ya devletteki ultrason aletleri eski ve kötü oluyor.inşallah salı günü güzel haber alirsin

xra221 xra221 Dr de ole dedi bu makinalar ck eski ck kucukse zor gorulr karindan ama ufack kesyi gordm dedi birde skisik deildim hic ondn da gorulmez zten dedi insallah br sknti yktur ayyy omrumu yedi bu cock bnm dha şimdiden :)))

evet canım çift ama değerlerime göre bana biri tuttu gibi geliyo. bugün transferden sonra 18. günüm dayanamadım az önce kan verdim yine sonucumu bekliyorum :)

:) Benim de kollar delik deşik:) en son salı gun vermiştim 15. Gun 2347 cıktı.üc gündür vermedim kese için randevuyu aldım ya:) sonucunu yaz mutlaka canım merak ediyorum.insallah hep güzel ilerleriz

xra221 xra221 Dr de ole dedi bu makinalar ck eski ck kucukse zor gorulr karindan ama ufack kesyi gordm dedi birde skisik deildim hic ondn da gorulmez zten dedi insallah br sknti yktur ayyy omrumu yedi bu cock bnm dha şimdiden :)))
Bende yarın gideceğim :))) aynen şimdiden ömrüm gitti dün gece rüyamda doktora gidiyordum doktor karından bakıyordu moralini bozuyordu sonra şaka yaptım diyordu kalp atışlarını dinletiyordu :) hayırdır inşallah.ay hep aklımda ne zaman normale döneceğim ben

Bende yarın gideceğim :))) aynen şimdiden ömrüm gitti dün gece rüyamda doktora gidiyordum doktor karından bakıyordu moralini bozuyordu sonra şaka yaptım diyordu kalp atışlarını dinletiyordu :) hayırdır inşallah.ay hep aklımda ne zaman normale döneceğim ben
Bilinçalti cnm bnde surekli ruyalar goruorm kalp atisini duyunca anca normale doncez herlde bn hele ck sitres yaptm kan soncmu beklerken bnun yari sitresi yktu o oke mi bu bole mi diye belirsizliktb usutecegim :)) ii yarn git bakalm sna ne dick ona gore bnde sali karsilastirirm :))) gun saya saya yaslandm :))

Kızlar bişi sorcam transferde rahim kalınlığı kaç olmalı? Ben bugun ölçtürüp gönderdim doktoruma ama daha cvp vermedi.6 mm ölçtü doktor.daha progesteron testini bekliorum gerçi o 2 saat sona çıkcakmış.progesteron kaç olmalı bilen var mı? Panik oldum galiba kalınlaşmadı benim rahmim nette yazılanlara baktımda :(((

Kızlar bişi sorcam transferde rahim kalınlığı kaç olmalı? Ben bugun ölçtürüp gönderdim doktoruma ama daha cvp vermedi.6 mm ölçtü doktor.daha progesteron testini bekliorum gerçi o 2 saat sona çıkcakmış.progesteron kaç olmalı bilen var mı? Panik oldum galiba kalınlaşmadı benim rahmim nette yazılanlara baktımda :KK43:((
Kusum sen esrofem iciyormuydun?

İçiyorum önümüzdeki perşembeye kadar da içicem.ya ultrasonda doktor önce 8 mm dedi sona düzeltti 6 mm dedi.homojen bi kalınlıkda değil çünkü dedi.bende herhalde en ince yeri ölçtü die düşündüm.antalyadan da cvp gelmedi daha :KK43:
Ara arkadasim murat beyin hemsiresini baglat. doktordan bilgi alip donuyorlar sana. 8 i gormus belki haftaya kadar o homojen tam anlamiyla kalinlasir daha var cunku transfere

Ara arkadasim murat beyin hemsiresini baglat. doktordan bilgi alip donuyorlar sana. 8 i gormus belki haftaya kadar o homojen tam anlamiyla kalinlasir daha var cunku transfere

Ya su progesteron sonucumda cıksın arıcam direk.cunku diceklerki progesteronada bakalım.kaç mm olması gerekio acaba transferde? Sen ne yaptın canım buarada? Senin kontrolun 2 kasımdaydı dimi? Ay inşallah gusel olsun hersey hepimiz için.❤️

Back