- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
Amin amin inşallah sen de dikkat et. Yapman gerekenleri Yemen gerekenler hakkında bilgi vermiştir hemsireHayırlısı olsun inşallah yarın sendende güzel haberler alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşallah sen de dikkat et. Yapman gerekenleri Yemen gerekenler hakkında bilgi vermiştir hemsireHayırlısı olsun inşallah yarın sendende güzel haberler alalım
Yumurta sayımı bilmiyorum canım. Ağrım yok çok şükür. Narkoz beni etkiledi bu kez . Sürekli uyku istiyorum ehehe :)Canım seninde ağrın var mı.kaç yumurta toplandı senden.
Ben opu da beri öyleyim
Progesteron hormonu sanirim yapiyor
Kullandigimiz igne ilaclardan saniyorum
Hep eğik yürüyorum
Bende sersem gibiyim.karnımı tutmadan yürüyemiyorum ben midemde bulanıyor.Yumurta sayımı bilmiyorum canım. Ağrım yok çok şükür. Narkoz beni etkiledi bu kez . Sürekli uyku istiyorum ehehe :)
Midem iyi çok şükür canım. Uyu bence birazBende sersem gibiyim.karnımı tutmadan yürüyemiyorum ben midemde bulanıyor.
Tedavim bitti e2 sonucu 22 hiç yumurtalık yokmus 60 iğne sanki hic olmamissin dedi dr bıraktı tedavimi..10 kilo ver belki yumurtalık çıkar dedi düş dusussun dedi
Canım nerde t
edavi görüyorsun? Birde kaç kilosun ki 10 kilo zayıfla dio? Yani belkide verdiği iğneler uyarıcı olmadı.bana doktor gonal ve menopur vermişti belkide her ilaç farklı etki yapıo herkeste.başka bi doktora gitme şansın var mı?
Canim uzulme bundada vardir bi hayir. Ilk ignelerden sonra ilk muayenemiydi bu? Yani ara muayenelerde yumurtalarin varmiydi. Sonradanmi yok olmus onu anlamadim
Opudan sonra ben de iki gün karnımı tutmadan yürüyemedim. Regl sancısı gibi sancı çektim resmen. Ve gaz... transferin 2. Günü kasıl ağrılarım başladı. Bugün 4. Günüm ve şimdi de göğüs ağrılarım başladı. Allahım ne olur regl belirtisi olmasın buBende sersem gibiyim.karnımı tutmadan yürüyemiyorum ben midemde bulanıyor.
canım selam, süleymaniye semiha şakir, 11 gündür iğne kullanıyordum kalçadan merional adı 6 kutu 1 günde yaptırdım.
72 kiloyum fsh 69 e2 22 çıktı tedavıyı sonlandırdı yumurta yok bişey yapamam dedi.
10 kilo ver dosyan açık dedi tekrar düşünürsen hariçi iğne alırsın dedi.
şimdi iyi bir endokrin dr araştırıyorum önce trioitlerimi düzelticem.
Canım ben neredeyse 90 kiloyum kilo etkilidir tabikide tek sebep değil bu fsh ile neden tedaviye başlamış anlamadım sıkma canını onun vakti saati var ve onu yalnız Allah biliyor1 ay önce baktıklarında solda sağda olmak üzere 2 tane yumurtalık vardı canım
08/09 relg oldum 3 günü 11 de iğnelere başladım yumurtalık yoktu baktı.
3 kere kontrole gittim ilkinde çok ufak prinç tanesi kadar var dedi.
şimdi yok diyor ve iğnelerin yanıt vermemiş uyarmamış dedi tedaviyi sonlandırdı
arkasından 10 kilo ver yumurtan çıksın dedi
canım neden olmamış ki hiç yumurta, ilaç hiç işe yaramadı demek. sıkma canını bir hal çaresine bakar doktor banada mutlaka haber ver merak ediyorum seni.
canım bn çarşamba gittim kontrole yarın opu. olucak dünde gidip e2 ve progestoran için kan verdim. 2080 çıkmış e2 iyi bir değerdir inş. bişey demedi doktor.çarşamba kontrolden sonra hafif leke gelmişti. kesildi dün akşamdan beri ara ara geliyor leke doktora msj attım. bazen böyle durumlar olabiliyor, korkma yazmış. bakalım yarın opu. günü herşey belli olucak. ağrım ve lekelenme korkutuyor beni hakkımızda hayrlısı olsun artık ne diyelim
3. GünKızlar 5.gün embriyosu transferi olanlar için 1.günden itibaren gelişim aşamaları yazıyor ben okudum paylaşmak istedim :)
Harika haber:)) süper
Kaç embriyo transfer edilmisti
40 yaş üstü hamilelik haberi alinca daha bi sevindim
Bana da umut oldun :)
İnsallah darisi burdaki herkese en kisa zamanda
Tebrikler tekrar :))
Test icin 10 gün bekledin mi erken mi yaptin :)
Bi de transfer sonrasi neler yaptın?
Ben Evde yemek yapiyorum surekli ayaktayim cok mu yoruyorum kendimi diye endişeliyim:))
canım hiç üzülme vardır bunda da bir hayır..bende bu ay transfer yapılana kadar çok aldığım yasadım marttan beri hep yumurtam ya biri büyüydü diğerlerini engelledi yada aynı büyümedi sinirlerim tavan yapmıştı ama hep dedim benim şer gördüğüm hayırdır illa ki diye sende öyle düşün rabbim büyük en kısa zamanda tedavinden güzel sonuç alırsın inşallah