2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İnternetten araştırıp buldum umarım işine yarar

Transferin 2. Gününde misin benim transferin 3. Günü doktor bana 12. Günde test yap dedi o da haftaya cuma oluyor. Haftaya salı bayağı erken değil mi canım
Canm bugun 3. Günum haftaya ayin 1 inde test yap dedi ama ben sali gecesi yaptırırım sanirim 5. Gun embriyosu die 8 gun dedi senin kacinci gun embriyosuydu canm

Canm bugun 3. Günum haftaya ayin 1 inde test yap dedi ama ben sali gecesi yaptırırım sanirim 5. Gun embriyosu die 8 gun dedi senin kacinci gun embriyosuydu canm
İnsallah guzel bir netice alirsin sna tavsiyem transfer gununden sonraki gunu 1 sayarak 9. Gunde kan ver cok dayanamassn 7. Gunlerde idrr da bak derim sonra kafalar karisiyo erkenmi verdim birgunde yukselirmiydi dusukmu vs. Bnmde 5. Gunu embriosuydu

Canim senin transfer benden önce oldu ama senin doğumun 30 haziran gözüküyo bi terslik var ama anlamadım ben

Hesap işi karisiyo canım blasta göre hesaplayınca farklı transfere göre hesaplayınca farklı cikiyo.galiba doktor bana soyleyene kadar emin olamicam ben

Oy maşallah subhanallah 6. Haftadasin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk transferim 3. Gun embriyosuydu 9.gün idrar testi yapmistim sonuc çıkmış koşarak kan testi yapmistik :) ins. Dayanabilirim canm bu sefer cok gerginim gecen sefer birsuru belirtim vardi simdi göğsümde sisme agri vs yok belirtin olmusmuydu canm

Aminnn Allah razi olsn cumlemizin insallah. Bnm 6. Gun idrrda slik cikmisti ama bu demek deildirki herkesn cikacak ayrica iki negatifim vr daha oncesinde ve belirtilerm birebir ayni pozitifle bendeki tek fark ayaklarmn ve sirtimn usumesi geri kalan butun belirtiler negatifde de poztifte de ayniydi gogus hassasiyeti kasik karin agrisi sisknlik mide bulanmasi vs vs hepsi ilac etkisi cnku ilk iki negatfmde ilaclri braktiktn birsure dha belrtilr devam edip sonrasinda bitti. Kisacasi belirtilere hic takilmayin bir kisinn hamileliklerindeki belirtiler bile farkli olabiliyor

Benim 4. Gün embriyosuydu. 19 perşembe opu oldum 23 pazartesi 14:00 te transfer. Benimde bugün 3. Gün doktorum transfer gününüde sayarak 12. Gün test yap dedi beta hcg ölçtür yani bende cuma oluyor ayın 3 ü o zaman test yaptıracağım.

Kirmizi olmadkca sknti yk cnm bnmde bir ara siyah geliodu jel gecti kanama cogu kiside oluor akici olmadkca sknti olmaz fakat yinede drye gozukmek gerek tabi bazi durumlarda igne vuruyorlar ama birdaha olacagini sanmiorm durmus ck skur
Yarın proluton iğne günüm zaten.sukur kesildi.kontrole gittiğimde söylerum bi .srn nasılsın nasıl gidiyo

Yarın proluton iğne günüm zaten.sukur kesildi.kontrole gittiğimde söylerum bi .srn nasılsın nasıl gidiyo
Bnde hic kanama olmadi ck şükür sol bacagima vuran agrim basladi dun geceden beri ayrica sol kasik agrisi bel agrisi disinda birsey yk tabiki endiseliym kalp sesi icin belirsizlik cok kotu bisey insallah gzl haberler aliriz da bizde bir ohhh cekeriz. Sen de durumlr nasil

Ben iki gundur cok kotuyum o stresleri bende yasadim bi kalbini duyduk iki gun sonra duyamadik sonra yine duyduk cok sukur ama bu kadar olmamistim esimin canini okuyorum adam ewe gelince basliyorum ewden cikana kadar cok fenayim daraliyorum resmen

bende sinir yok ama boğaz derdi var acayip acıkıyor sürekli birşeyler yiyorum nasıl olucak bu durum bilmiyorum ya

Hehehhe okacak okadat ya napalim nazimizi kim cekecek onlarda cekmesse dogurunca oclerni alirlar smdilik idare etsinler :)) ozmnda nasilsa anneligimizi one surer yirtariz :)))
Aynen walla sagolsun bebisler yirtmamizi sagliyor su surec gecsin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah daha cok naz gorecekler :)

Çok sağol canım bana ne diyecek gidince bakalim,5+1 im evet bunu söylemek bile guzelmis rabbime sonsuz şükürler olsun
Insallah doguma 5 gun war diyede konusurz canim Rabbim herkese yasatsin bizimde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…