2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Evet canım herkesin farklı kimi önde kimi geride çıkmış herkesin farklı.sana diyorum içini ferah Tut bir şey olmayacak nur topu gibi olacak bebis :)
İnsallah cnm insallah dun ole az cknca ari sokmusa dondum ama bgun yanls gidisatta oldgmu fark ettm rhatldm :))) bebislermzi kucagmza aliriz insallah hayrlisiyla

Cnm teansfer gununden onceki 15 gunu ekliceksin ornegin bn 3 unde transfer oldum bgun 21. Gunu oncesine 15 ekliorm 36 gun yapior onuda 7ye bolunce ortalama 5+2 oluorm ama orogramlrda 5+5 gozukuorm

Anladım canım çok saol nette de öle okumuştum . Ama sizin yazışmalarınızı okuyunca kafam karıştı :) saol

Çorba oldu kafam yahu:) şimdi internetten hespladm. 5.gün embryosu transferine göre 5+2 yim son adet tarihime göre 5 im.2 gün için kafamı karıştırdım kiz:)
Hahahha kiz diomya deisio bazilrinda ck fark oluo bnmkinde 3 gun snnkinde 2 gun olms yani bnm icn onemliydi cnku hesaba gore yolk kesesi gozukmesi lazmdi ibt hesabna gore yani gozukmedi ondn panklendm snra bole hesplaynca zaten dun 5+1 dim yolk kesesi dha olusmaya yeni baslarms hesap bndn dolayi onemli :))

Anladım canım çok saol nette de öle okumuştum . Ama sizin yazışmalarınızı okuyunca kafam karıştı :) saol
Hahahha bnm de burdakilerden okuynca kafm karisti snra bir arkds uyardida gercegi hatrladm :)))) bazn takmamak lazm okdr burdakibyazilri :))))

Canım aynı sorunları bende yaşamıştım bence doktoruna git muayne ol canım göğüs ağrısına gelince bende o çok fazla oldu kullanılan ilaçlar küçük fibro kistler yapabiliyormuş canım oda ağrıya neden olabiliyormuş ilaki olacak diye bir şey yok ama tabiki her bünye yapmıyor ama kontrol etirmende fayda var canım devlet hastanelerinin meme polikiliğine gidebilirsin fibrosis kötü yada sıkıntı verecek bir şey değilmiş doktorum baya rahatlatmıştı beni

Hahahha bnm de burdakilerden okuynca kafm karisti snra bir arkds uyardida gercegi hatrladm :)))) bazn takmamak lazm okdr burdakibyazilri :))))

Aynen canım herşeyi oluruna bırakmak lazım , kaderimiz nasıl yazılmışsa onu yaşıcaz nasıl olsa. Hakkımızda hayırlısı olsun bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inş .

Aynen canım herşeyi oluruna bırakmak lazım , kaderimiz nasıl yazılmışsa onu yaşıcaz nasıl olsa. Hakkımızda hayırlısı olsun bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inş .
Aynen cnm bazn insan untp paniklio oysa hersy Allahin elinde zten bndan dha rahatlatici ne olablr. Sabretcez Allahn izniyle neticeside gzl olck. Aminnn cnm cnlemiz insallah

Yahu hamişler ne kafanızı karıştırıyonuz dertsiz başınıza dert arayıp ne strese sokuyorsunuz kendinizi yahu rabim çook şükür tutmuş bebişleriniz çok şükür çoğunuz kalp atışını duymuzsunuz dilerimki allahtan sağsalim sağlıkla kucağınıza alıp huzurlu sağlıklı mutlu bir yuvada büyütüp hayırlı evlatlarınız olur . siz tutmuş 5+2 5+1 5+3 ün derdine düşmüşsünüz stress yapmayın kafanızı rahat bırakınki bebişlerde rahat oluşsun :) haha ha siz istediğiniz kadar hesap yapın ne zaman geleceklerine yine onlar karar veriyor :)

Herkese merabalar bugun 10.40 da transferim oldu 2 tane 5.gun embriyosunu aldim eve geldim fazlami heyecanliyim bilemedim transfer olduktan sonra hemen sedyeye alip odaya cikardilar yatmama müsade etmediler 5 dk dayandim sonra wc ye gittim biraz tedirgin oldum

teşekkür ederim cnm önerini dikkate alıcam.

Hayırlı olsun canım. Aslında bi 20 dakika falan yatiriyolar diye biliyorum ama yine de sıkıntı olmaz.burdan koşa koşa ise giden oluyo dediler bana :) inşallah bebislerin tutunur sana.evde dinlen bol bol .

öncelikle hayırlı olsun cnm inş bebişin tutunur sana, benide 1.5 saat fln yatırdılar ilk başta tuvalete gitmedim onlar sürgü getirdiler tuvalet ihtiyacımı onda giderdim sonra eve gittim. ama tutunacağı varsa o zaten tutunur cnm merak etme stres yapma kendine.

Mrb kızlar transferden sonra 2 saat yolculuk yapan var mı 2 saat yolculuk yapıp tutan var mı bu soru çok kafamı kurcaliyo

Bende dün transfer oldum. O kadar sıkışıktım ki hemşirelere yalvardım tuvalete gideyim diye ilk yarım saat kesinlikle kalkmak yok dedi. Ben kötü olunca altıma sürgü verdiler.

Kismetse zaten bir taneden de genetik temiz cikar tutunur da gelir bebegimiz dedigin gibi. Ama iste insan engel olamiyor kendine. Bu surecte resmen istatikci olacagim, sayilarla olasiliklarla oranlarla bozdum kafayi:)

canım sayın gayet iyi. umarım hepsi en iyi kalitede 5. günü görür. benim 3. gün 11 tane embriyonun iyi ilerlediği söylediler. 5. güne 4 tane kaldı.senin daha da fazlası kalır inş..

Allahin izniyle insallah arkadasim, Allah hayirli sonuclar almayi kismet etsin cumlemize.

Sen de durum nedir su an transfer yapildi mi?

Hayırlı olsun transferin inşallah tutunurlar bebişlerin. Bence fazla stres yapma yatmadım diye. Ben Almanyada tüp bebek yaptırıyorum. Doktor transferi yaptı ve kalkabilirsin dedi ve 1 dakika bile uzanmadan üstümü giyinip 1 saatlik yol yaptım. Eve gelince biraz uzandım.
Şimdi sonuç bekliyorum ben de, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…