2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

O halde bnm normalmi cikti en ck cnminsikan knuda kesenn boyu resmen depresyona grmek uzrrym 6 mm cikti snn ne kdr cikti acba
Canım benimde 8 mm çıktı ama yolk kesesi ve bebek gözükmedi bu cuma tekrar gideceğim doktorum bişey söylemek için çok erken dedi ve hatta perşembe tekrar kan vermemi istedi. Değerlerim çok güzeldi anlamadım neden böyle oldu bir terslik yoktur umarım

Sonucum negatif çıktı
canım çok üzüldüm rabbim hayırlı ne ise onu nasip ediyor kuşkusuz
dr dediğine göre tedaviye devam et arkadaşım
çok ümitliydim senden allah biliyor
dondurulmuş embriyon var mı

Son düzenleme:
geçmiş olsun hemşom düzelmene sevindim

canım hayırlısı olsun çok üzüldüm
gerçekten belli olmuyor rabbim ol dese oluyor ister 3 ister 5 olsun nasipte varsa görüyoruz
hakkınızda hayırlısı sende kendine iyi bak arkadaşım

Yok cnm bir skinti yoktur onlem icin tekrr kan verdirtmistir. Bnada birsuru kan testi yaptırtıyor mesela her dr nin gidisati farkli... bu arada ck tak ederm icimi rhatlattn

Cnm bnm uzuldm ama olsn Rabbim tekrr nasip etmis insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eder aynen oyle insan hanileym deyince tmm olacak sanio ama heralde anne olmak onur boyu kalbinn disarda atmasi demek

Rabbim sabrını vericektir canım. Bugünler hep geçici. Gelecek günler bugünlerden daha güzel olacak Allahın izniyle. Ayağa kalktığında daha güçlü olacaksın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kalp atışı duyulmaz canım daha cuma 5+5 olcam en azından yolk kesesiyle bebeği görsem rahatlıcam canım
Zaten onlri gorsek Allahin izniyle kalp atisini duyablriz demektir insallah cnm yolk kesesi ozmna kadr olusuomus zaten bnde sali gitcm haftaya belki duyamayablrm bnde ama en azindan gelişmeleri gorurum

31inde verdi tekrr randevumu sn nden cuma gideceksn ki kan icinmi kalp icin ozmn gun vercek heralde veya ogun duyulur belki
Canım memorial adet tarihini söyle doktora çünkü adet tarihiyle uyumlu olacak demişti . Belki sonradan herkesinki degisiyordur gelişime göre her hamilelik farklıdır

Canım memorial adet tarihini söyle doktora çünkü adet tarihiyle uyumlu olacak demişti . Belki sonradan herkesinki degisiyordur gelişime göre her hamilelik farklıdır
Yok cnm bna oke demedi 15 gun eklicksin dedi transferden once cnku bazisi adetn 19. Gunu transfer olurken bazisi 23. Gunu transfer oluyo bn hep adet gunumde test yptirrdm bukez adetten uc gun onceye geldi mesela erken transfer olmustm. Adetten saymicksin dedilr uc kere yptirdim hepsindede aynini dedilr transferden saylr ve 15 eklenr o seklde ypinca doru ckio zten teyit ettm cnm doru

canım 5. embriyosu olduğunda mı böyle hesaplanıo yani transferim 20 kasım olsa 5 kasım diye hesaplıcam . bende hep bunu merak ediyordum benim dondurulmuş olucak nette baktım aslında ama kafam almadı şimdi

Kizlar bugun 3. Gun durumu icin hastaneden aradilar. Toplama islemini takiben 22 olgun yumurtanin 16'sinin dollendigimi soylemislerdi. Bugun aradiklarinda 4 tanesinin daha dollendigini, 1'nin sonlandigini 3'unun yollarina orta kalitede devam ettiklerini ilettiler. Ilk gun dollenen 16 taneden, 8 i cok iyi kalan 8 i ise iyi kalitede dediler.

5 e kadar ne sekilde gidecekleri onemli tabi ama sayi kotu degil, degil mi?

Genetik taniya gidecegi icin mumkun oldugunca yuksek olmasi onemli sayinin sanirim.

3. Gunden 5. Gune giderken cok fark oluyor mu sayilarda, sizin tecrubeleriniz duyduklariniz nasil bu konuda?

Sevgiler

Anladım canım bana öyle dedi hemşire ben 20.gün transfer oldum senin kaçıncı gündü ?5.gün embriyosu olduğu içinde 15.gün tutmuş gibi düşün normal adetinden say dedi neyse canım sen daha iyi bilirsin teyit etmişsin

Canim sayın çok iyi benim de 17 yumurtam çıkmıştı. 11 i sağlıklı bi şekilde 3.güne kadar geldi.sonra zaten dondurdular 6+5 şeklinde. 6 si cozuldu 1 i transfer edildi 1 i tekrar donduruldu 4 u de cok iyi ilerlemedi diye sonlandirildi..sayılara hiç takılma tutunma oranı en yüksek olanı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…