- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.701
Slmlar yarin sabah kan veemye gidcem.cok heycanliyim korkuyorum mutluyum karmasik duygular icerisndeyimüniversite sinavina girick gibiyim yerimde duramiyorum
Hadi bakalım hayırlı haberkerini alırız inşallahSlmlar yarin sabah kan veemye gidcem.cok heycanliyim korkuyorum mutluyum karmasik duygular icerisndeyimüniversite sinavina girick gibiyim yerimde duramiyorum
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerlerini alırız :)Slmlar yarin sabah kan veemye gidcem.cok heycanliyim korkuyorum mutluyum karmasik duygular icerisndeyimüniversite sinavina girick gibiyim yerimde duramiyorum
Allahin izniyle insallah arkadasim, Allah hayirli sonuclar almayi kismet etsin cumlemize.
Sen de durum nedir su an transfer yapildi mi?
Canim google yaz tup bebek hamilelik hesaplama diye orda secenek weriyor ya transfer gunune gore sec blastsa ona gore sec tam tarih cikiyor benim blast ona gore secmistim onun werdigi tarihle tup bebek doktorumun werdigi tarih tam dogru cikti kafan karismaz kacinci gun embriyosuydu senin ki ne zaman oldu transferin bakabilirim senin icinO halde bnm normalmi cikti en ck cnminsikan knuda kesenn boyu resmen depresyona grmek uzrrym 6 mm cikti snn ne kdr cikti acba
Canim ben netten yaptim kendiminki gibi seninkinide 5. Gun embriyosuna gore suan 5+2 cikiyor 24 hazirana dogum benimkinide yapmistim dogru cikti doktorum ayni tarihi werdi ultrasyondada ayni tarih ciktiKızlar bu hafta hesaplaması 5.gün embrysuna göre nasıl hesaplanıyor. Transfer tarihim 6 ekim. Bide Bahçeci Fulya da tüp bebek yaptıran varsa takip olarak ne ücret ödüyoruz.bide haftaya salı çarşamba gitsem muayeneye kese yolk görünür mu
Tedirgin olma hic canim bende cok sikisiktim transfer oldu 5 dkka uzandim doktor bilgileri werirken sonra kaldirdilar ewe gidebilirsin diye tuwalete gidebilirmiyim dedim hatta doktorum guldu korkma idrarla gitmez o dedi nasibinde warsa hic yatma ben hatta transfer oldum ayaga kalkarken kaydim dusecektim zor tuttular yeterki Allah ol desin hersey bahaneHerkese merabalar bugun 10.40 da transferim oldu 2 tane 5.gun embriyosunu aldim eve geldim fazlami heyecanliyim bilemedim transfer olduktan sonra hemen sedyeye alip odaya cikardilar yatmama müsade etmediler5 dk dayandim sonra wc ye gittim biraz tedirgin oldum
Ben 1 bucuk saat trenle ewe geldim canim Allahin izniyle birsey olmaz sikma caniniMrb kızlar transferden sonra 2 saat yolculuk yapan var mı 2 saat yolculuk yapıp tutan var mı bu soru çok kafamı kurcaliyo
Yok cnm yaptm uymuyo embrio tarihinde girmek lazmmis bioblasmi ne girmistm bn o olmuyoms intte. Artk ona gerk kalmadi hesap yontemni ogrendim drden tsklerCanim google yaz tup bebek hamilelik hesaplama diye orda secenek weriyor ya transfer gunune gore sec blastsa ona gore sec tam tarih cikiyor benim blast ona gore secmistim onun werdigi tarihle tup bebek doktorumun werdigi tarih tam dogru cikti kafan karismaz kacinci gun embriyosuydu senin ki ne zaman oldu transferin bakabilirim senin icin
Sagol canim ins ya.sende yavrunu kuçağına almayı nasip etsin rabbim insBen 1 bucuk saat trenle ewe geldim canim Allahin izniyle birsey olmaz sikma canini
Amin inş canım bnm. Eylülde yumurtalar toplandı. Donduruldu canım taze transfer için Rahmi uygun görmedi doktor. Kasımda transfer olucak nasipse . Bebeğime kavuşmayı bekliyorum :)
Bu ara transfer olan çok yok galiba hep peşpeşe sonuçlarını bekleyen arkadaşlar var. Umarım herkes hayalindeki isteğine kavuşur. Bizler elimizden geleni yaptık
Allahin izniyle guzel haberlerini alacagiz insallah
Transfer mi perşembe günü olacak hayırlısıyla herşey yolunda geçer inşallahBenim haftaya perşembe günü herşey yolunda giderse
İnşallah sonucu guzel olur canm senin minnosun kaçıncı gün embriyosuydu saglikla kucagina almayi nasip etsin benim bi tane minigim var tüp bebekle 4 yil once hamile kalmıştım sanki bunları ben yasamamjs gibiyimTedirgin olma hic canim bende cok sikisiktim transfer oldu 5 dkka uzandim doktor bilgileri werirken sonra kaldirdilar ewe gidebilirsin diye tuwalete gidebilirmiyim dedim hatta doktorum guldu korkma idrarla gitmez o dedi nasibinde warsa hic yatma ben hatta transfer oldum ayaga kalkarken kaydim dusecektim zor tuttular yeterki Allah ol desin hersey bahane
Bizde sabahi bekleyemeyip gece esimle gitmistik rabbim ins. O guzel dakikaları yasatir canm benim :)Slmlar yarin sabah kan veemye gidcem.cok heycanliyim korkuyorum mutluyum karmasik duygular icerisndeyimüniversite sinavina girick gibiyim yerimde duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?