2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım sayın gayet iyi. umarım hepsi en iyi kalitede 5. günü görür. benim 3. gün 11 tane embriyonun iyi ilerlediği söylediler. 5. güne 4 tane kaldı.senin daha da fazlası kalır inş..

Kızlar bu hafta hesaplaması 5.gün embrysuna göre nasıl hesaplanıyor. Transfer tarihim 6 ekim. Bide Bahçeci Fulya da tüp bebek yaptıran varsa takip olarak ne ücret ödüyoruz.bide haftaya salı çarşamba gitsem muayeneye kese yolk görünür mu

Yok cnm bna uc kere de transferden say dedi hatta senra hoca transferden once 15 ekle ole hesapla dedi bn yaknlr diye adetmdeb hespladm ama bukez gun fazla oluo ck buyuk fark yk ama 3 gun flan oynuyo zten oyuzdn kestirmedn herkes adettn sayiyi ama asli trabsferdendir. Bn ilk ikisbde 22/23. Gunu trabsferboldm 3. De 19. Gun transfer oldm 18-19 gun oluo adete kdr fkat 15 gun eklenmeli oyuzdn 3-5 gun oynama oluomus sordm cnm doru bu skildeyms

Tmm iste 15. Gun tutmus demis sana yani ayin 3u 15 günlük hamilesn demek bu yani sna da demis oldugu gibi adetten saymis olunmuor sn yanls anlamissin

Canim bana da doktor adetinden itibaren say dedi.kafam karıştı.

Cnm transfer gununden once 15 eklicn ve uzerine 6 ekimden bgune kadr gnleride hesaplicksn teyit ettm tekrr zten bliodmda adetle ayni gun oluo sanmistm oynama oluoms

CANIM bende şimdi hesapladım jinrkoloji ve gebelik diye bi sayfa var ordan adete göre 5+5 transfer tarihine göre 5+4 blastosist transferine göre yine 5+5 çıktı .pek bi oynama olmamış bende

xra221 Tmm bnmde o sekilde ckior zten onlar ama anlatmak istedigim biz 3 unde trabsfer olduk bgune kadr 21 gun oldu oncesine 15 eklicz 36 ve bu rakami 7ye bolcen haftan cikior ortalama 5+2 diyelm

canım 5. embriyosu olduğunda mı böyle hesaplanıo yani transferim 20 kasım olsa 5 kasım diye hesaplıcam . bende hep bunu merak ediyordum benim dondurulmuş olucak nette baktım aslında ama kafam almadı şimdi
Cnm teansfer gununden onceki 15 gunu ekliceksin ornegin bn 3 unde transfer oldum bgun 21. Gunu oncesine 15 ekliorm 36 gun yapior onuda 7ye bolunce ortalama 5+2 oluorm ama orogramlrda 5+5 gozukuorm

kızlar slm size bişey sormak istiyorum belki konuyla alakalı bilginiz vardır Eylül ayında tüp bebek tedavisine başladım 2 tane 2. gün embriyosu yerleştirdiler ve sonuç negatif oldu ilaçları bıraktım 3 gün sonra adet oldum v.s derken adet bitti ama göğüs ağrılarım geçmedi arada hasta olucakmışım gibi sancım oluyor şuan adetime 6 gün kaldı böyle yasayan arkadaşlar varmı aranızda yani o kullanılan ilaçların etkisi ne kadar sürede geçiyor ki 1 aydır güğüs ağrım var ve şişti cevap verirseniz sevinirm.

Hmm zaten buradaki doktor iki üç gün hata payı olabilir normaldir dedi anladım canım
Zaten sna da ole demis cnm transfer gunun 15. Gunun diye sdce sna farkli yolla solems bna direk herdefasnda hesplarken oncesine 15 ekle demislrdi bn adetle ayniya denk geliodr diye busklde hespladm snra geriden gelince saolsun bi arkda uyardi ve snra hatrladm ama onde gideb geride gelen olur tbiki bn sdce kendni knsuorm bu durumda bnm tedirgnligm gecti o manada

Evet cnm bn o agrilrm 2/3 ay arasi surdu ilaclrdan oluyo zamanla duzlr cok gecms olsn bu arada Rabbim tez zamanda nasip eder insallah

Hımm bi daha hesaplayayim bakalım. Senle aramızda 3 gün var zaten sen 5+2 isen ben 4+4 mu oluyorum.kafam çorba oldu suan
Kiz bunu bile hesaplayamack kadr kafan sasti :))) bn bgun 5+2 isem snde 5+0 sin ortalama tabi bir assa bir yukari olablr :))

Evet cnm bn o agrilrm 2/3 ay arasi surdu ilaclrdan oluyo zamanla duzlr cok gecms olsn bu arada Rabbim tez zamanda nasip eder insallah
teşekkür ederim cnm cevabın için sende tüp bebekle hamile kaldın sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Evet canım herkesin farklı kimi önde kimi geride çıkmış herkesin farklı.sana diyorum içini ferah Tut bir şey olmayacak nur topu gibi olacak bebis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…