2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam herkese..Geçtiğimiz cuma beta hcg 1442 idi, ayın 31 ine ultrason randevusu verdiler. Şu an 6.haftanın içinde olduğum ve kese/keseleri görmek için daha fazla sabredemediğimden bu cumaya tedavimle ilgilisi olmayan kendi doktorumdan randevu aldım. Hayırlısı :)

Allahin izniyle insallah arkadasim, Allah hayirli sonuclar almayi kismet etsin cumlemize.

Sen de durum nedir su an transfer yapildi mi?

Amin inş canım bnm. Eylülde yumurtalar toplandı. Donduruldu canım taze transfer için Rahmi uygun görmedi doktor. Kasımda transfer olucak nasipse . Bebeğime kavuşmayı bekliyorum :)

O halde bnm normalmi cikti en ck cnminsikan knuda kesenn boyu resmen depresyona grmek uzrrym 6 mm cikti snn ne kdr cikti acba
Canim google yaz tup bebek hamilelik hesaplama diye orda secenek weriyor ya transfer gunune gore sec blastsa ona gore sec tam tarih cikiyor benim blast ona gore secmistim onun werdigi tarihle tup bebek doktorumun werdigi tarih tam dogru cikti kafan karismaz kacinci gun embriyosuydu senin ki ne zaman oldu transferin bakabilirim senin icin

Kızlar bu hafta hesaplaması 5.gün embrysuna göre nasıl hesaplanıyor. Transfer tarihim 6 ekim. Bide Bahçeci Fulya da tüp bebek yaptıran varsa takip olarak ne ücret ödüyoruz.bide haftaya salı çarşamba gitsem muayeneye kese yolk görünür mu
Canim ben netten yaptim kendiminki gibi seninkinide 5. Gun embriyosuna gore suan 5+2 cikiyor 24 hazirana dogum benimkinide yapmistim dogru cikti doktorum ayni tarihi werdi ultrasyondada ayni tarih cikti

Herkese merabalar bugun 10.40 da transferim oldu 2 tane 5.gun embriyosunu aldim eve geldim fazlami heyecanliyim bilemedim transfer olduktan sonra hemen sedyeye alip odaya cikardilar yatmama müsade etmediler :KK43: 5 dk dayandim sonra wc ye gittim biraz tedirgin oldum
Tedirgin olma hic canim bende cok sikisiktim transfer oldu 5 dkka uzandim doktor bilgileri werirken sonra kaldirdilar ewe gidebilirsin diye tuwalete gidebilirmiyim dedim hatta doktorum guldu korkma idrarla gitmez o dedi nasibinde warsa hic yatma ben hatta transfer oldum ayaga kalkarken kaydim dusecektim zor tuttular yeterki Allah ol desin hersey bahane

Canim google yaz tup bebek hamilelik hesaplama diye orda secenek weriyor ya transfer gunune gore sec blastsa ona gore sec tam tarih cikiyor benim blast ona gore secmistim onun werdigi tarihle tup bebek doktorumun werdigi tarih tam dogru cikti kafan karismaz kacinci gun embriyosuydu senin ki ne zaman oldu transferin bakabilirim senin icin
Yok cnm yaptm uymuyo embrio tarihinde girmek lazmmis bioblasmi ne girmistm bn o olmuyoms intte. Artk ona gerk kalmadi hesap yontemni ogrendim drden tskler
. Embriyonun transfer edildiği tarihte gebeliğin 2 haftalık olduğu kabul edilir ve üzerine bu güne kadar geçen haftalar sayılarak hamilelik haftası hesaplanır.

Limon agacim Limon agacim yorumlarını okudum çok güzel motive edici yazmışsın.Bir kez daha umutlandim mutlu oldum..Allah ol desin yeterki hersey bahane.Rabbim göz açıp kapayana kadar 9 ayinizi geçirsin ve yavrularınızı sağlıkla hayırla kucağınıza versin innnşallah..Biz gebelik yolunda uğraşanlara da daha fazla bekletmeden hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin innnşallah..

Tedirgin olma hic canim bende cok sikisiktim transfer oldu 5 dkka uzandim doktor bilgileri werirken sonra kaldirdilar ewe gidebilirsin diye tuwalete gidebilirmiyim dedim hatta doktorum guldu korkma idrarla gitmez o dedi nasibinde warsa hic yatma ben hatta transfer oldum ayaga kalkarken kaydim dusecektim zor tuttular yeterki Allah ol desin hersey bahane
İnşallah sonucu guzel olur canm senin minnosun kaçıncı gün embriyosuydu saglikla kucagina almayi nasip etsin benim bi tane minigim var tüp bebekle 4 yil once hamile kalmıştım sanki bunları ben yasamamjs gibiyim

Slmlar yarin sabah kan veemye gidcem.cok heycanliyim korkuyorum mutluyum karmasik duygular icerisndeyim :spor:üniversite sinavina girick gibiyim yerimde duramiyorum:KK73:
Bizde sabahi bekleyemeyip gece esimle gitmistik rabbim ins. O guzel dakikaları yasatir canm benim :)

Back