- 22 Ekim 2017
- 49
- 12
- 1
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.601
canım tekrarla tabi ama yükseleneceğini çok sanmıyorum.
12. gün kesin sonucu alırsın tabi.
ama vazgecmemeli ve tekrar denemelisin
canım12. gun kan testini tekrarlatır buyuk ihtimal.
muayene edecegını cok sanmıyorum.
adet olunca gel der o zaman muayene eder.
neden tutmadığı hakkında arastırma yapar mı bilmem ama
buyuk ihtımal sen ne zaman dersen ıkıncı denemeyi dondurulmuşlar ile yapacaktır.
ama sen de hazır olursan çok uzatma derim.
ikinci denemeyi.
denemelisin
denek ki şimdi kısmet nasip değilmiş
yıpratmadan kendişni
önüne bakmalısın
Çok teşekkür ederim cevabın ve desteğin için bende öyle yapıyorum çalışan insan olunca yatmak çok zor vallahi. Yavaş yavaş yürüyorum bende.Olmaz canım. Kendini çok yormadan hareket et.yürüyüş iyiy gelir dediler bende aynı jeli kulaniyorum.biraz yürü biraz yat.kendini çok dinleme
2 saati bulur bence canim.Günaydın kızlar sağlık ocağına mi kan versem kaç saatte çıkıyor acaba
Yaaa canm ya ne diycgimi bilmyorm sabhtan senin sonucunu bekliyodumcok üzüldüm Rabbim güç versin.yarin da benim test günüm ama yapmaya cesaretim yokSonucum negatif çıktı
Kizlr benim ilk tup denememdi iki tane iyi embriyo koyuldu dun dokuzuncu gunumdu merak ettim kan yaptirdim 1.76 cikti doktorla gorustuk 12.gunu onmli dedi ana bnce bi iki gunde okadr yukslmzki cunki 9 ve 10.gunde belli olabiliyomus 9 10. Gunlerde kanda negatif olup 12.gunu pozitife donen varmi aranizda
Cokkk sukur kesem gorundu
Saol cnm ama cnm skkin 5+4 bgun inttn baktim herkesn en az 5+0dan itibren 7mm cikms bnm 6mm
Cnm teansfer trihim 3.10 du gebelgi adete gore yaptm ama kese daha kucuk oyuzdn henuz yolk kesesi olusmamis suan 5 haftalk gozukuo bn normalde 5+4 dum. Artk nolur bilemiorm dr skbti yo dedi ama aysonu gitcm drye tkrr bakilckCanım hayırlı olsun keseyi görmüşsün . Transfer tarihin ne zamandı bir de gebelik hesaplamasını adet tarihine göre mi yaptın bir de kesenin içindeki yolk kesesini gördüler mi
Normal tarihinden once olunuyor kuzum. Tabi eger stres filan yoksaOperasyon sonrası verdikleri bilgilendirme formunda da 5-7. gün yazmıslar ama benim normal tarihim 12 gün sonra. Bakalım hayırlısı, hemen gelsin geçsin istiyor insan sonraki regli bana anneliği getirecekse:) Hepimizin dertlerine deva olsun zaman, gecen her gun biraz daha yaklastirsin bizi annelige insallah.
Zaten eşim zorla götürdü beni ayaklarım geri geri gitti hissettim olmadığını ama doktorum 2 gün sonra başka bir hastane de tekrar yaptır dediYaaa canm ya ne diycgimi bilmyorm sabhtan senin sonucunu bekliyodumcok üzüldüm Rabbim güç versin.yarin da benim test günüm ama yapmaya cesaretim yok
Kac cıktı canm değerinZaten eşim zorla götürdü beni ayaklarım geri geri gitti hissettim olmadığını ama doktorum 2 gün sonra başka bir hastane de tekrar yaptır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?