2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

@Masal833 ve BEYAZGULL BEYAZGULL
ne hissettiğinizi burdaki herkes şu an çok iyi biliyor.
gözyaşlarınızı kontrol edemiyor olabilirsiniz, dünyada hiçbirşey umrunuzda olmayabilir şu an..
ama bu sonuca çok fazla anlam yükleyip kendinizi fazla üzmeyin..
Şu an hamile takvimi olanların ilk denemeleri başarısızdı..ama şu an hamileler..
Allah tan umut kesilmez
yaşınız genç diye hatırlıyorum
biraz dinlenin konudan uzaklaşın
sonra tekrar denemek için güç toplayın.
bebek için 1 yumurta ve 1 sperm yeterli bir de Allahın izni
Allah ın bizim için bir planı var ve biz o günü bilmiyoruz

inşallah en kısa zamanda bebeklerimize hepbirlikte kavuşuruz
üzülün ağlayın ama bu süreyi çok uzatmayın ki
sağlıklı yumurtalarınız tekrar gelişsin ve bebeğiniz size gelsin en kısa zamanda
Teşekkür ederim canım sagol

Evet canım bildirdim 2 gün sonra başka hastane de tekrar ver dedi
ilk tedeavimde beni de tekrarlamamı söylem,işti.
emin olmak için istiyor canım.

adet olunca kontrole git,

tedaviye devam etmeyeceksen hemen bile yine de git

rahmıne baksın

ekstra bir durum var mı diye

ilk tedeavimde beni de tekrarlamamı söylem,işti.
emin olmak için istiyor canım.

adet olunca kontrole git,

tedaviye devam etmeyeceksen hemen bile yine de git

rahmıne baksın

ekstra bir durum var mı diye
Canim doktorum ne derse onu yapacağım dinlen derse dinlenirim devam derse devam.

Cnm teansfer trihim 3.10 du gebelgi adete gore yaptm ama kese daha kucuk oyuzdn henuz yolk kesesi olusmamis suan 5 haftalk gozukuo bn normalde 5+4 dum. Artk nolur bilemiorm dr skbti yo dedi ama aysonu gitcm drye tkrr bakilck
Canım benimde transferim 2 ekim ve merkezim gebeliği adet tarihine göre hesaplattırmıyor. Transferimin olduğu gün 2 haftalık kabul ediyor ve bence bu daha doğru adet tarihi ile hesaplandığında 5+6 yım. Ama transfer tarihine göre hesaplandığında 5+2 yim ve bence bu daha doğru. Bende cuma gittim benimde kesem gözüktü ama yolk kesesi bile gözükmedi bu cuma tekrar gideceğim bakalım

Canım benimde transferim 2 ekim ve merkezim gebeliği adet tarihine göre hesaplattırmıyor. Transferimin olduğu gün 2 haftalık kabul ediyor ve bence bu daha doğru adet tarihi ile hesaplandığında 5+6 yım. Ama transfer tarihine göre hesaplandığında 5+2 yim ve bence bu daha doğru. Bende cuma gittim benimde kesem gözüktü ama yolk kesesi bile gözükmedi bu cuma tekrar gideceğim bakalım
O halde bnm normalmi cikti en ck cnminsikan knuda kesenn boyu resmen depresyona grmek uzrrym 6 mm cikti snn ne kdr cikti acba

Bu arada doru diosun dr dediki transferdn once 15 gunekle bn nedn ole hesapliormki ahhh salak bn dun ozmn 5+1 idim oyuzdn gozukmedi bnde diorm bukdr buyuk nden bole oldu :))))))))))))))

Bu arada doru diosun dr dediki transferdn once 15 gunekle bn nedn ole hesapliormki ahhh salak bn dun ozmn 5+1 idim oyuzdn gozukmedi bnde diorm bukdr buyuk nden bole oldu :))))))))))))))
Bunları bu kadar düşünürsen kafayı yersin. Bak burda insanların gerçekten büyük sıkıntıları var. Sen 5+4 günlük bebeğim 6 mm diye üzülüyosun. Bu zaten normal olan değerin. Doktor da demiş zaten normal diye. Sen şu an kendine dert edinecek yer arıyosun. Ben 7+3 günlüğüm benimki 7mm ama ben senin kadar dert etmemeye çalılıyorum

Bunları bu kadar düşünürsen kafayı yersin. Bak burda insanların gerçekten büyük sıkıntıları var. Sen 5+4 günlük bebeğim 6 mm diye üzülüyosun. Bu zaten normal olan değerin. Doktor da demiş zaten normal diye. Sen şu an kendine dert edinecek yer arıyosun. Ben 7+3 günlüğüm benimki 7mm ama ben senin kadar dert etmemeye çalılıyorum
Cnm bnm bukadr zor olunca tabibderdide buyuk oluyo iki yildir ilk kez hamile kaldm ve sknti cikcak diye korkuyorum tbkide haklsn sukursuz davrndm birden ama onnda sebebi kucuk acaba aksilkmi vr korkusuna kapildm smdi arkadas anlatnca hatrldm bzik adetten sayilmior hesaplama kafama ck tktigimida bliorm cnku okdr hayal krdukki heleki esim ondn buyun korkum ama dogru diosun ck skur hersy ck ii. Cok tsk ederm. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsn cnm ❤️

@Cigdem24 hatırladığın için teşekkür ederim çiğdem.
Ama malesef güzel haber veremiyorum dün öğrendim sonucu negatif.
Ben bir tane embriyo konuldu sanıyordum ama iki tane çözüldüğü için iki tane 5. Gün embriyosu konmuş ama olmayınca olmuyormuş.
Herkes kendine iyi baksın bir süre girmeyi düşünmüyorum.
Canim senin sonucunu merak ediyordum.allah hayırlısı versin.suan ne desek boş gelir sana.biraz kafanı topla sakinleş. Allah sabrinı verir arkadasim

Canım seni çok iyi anlıyorum yaptığın stresi. Benimde ikinci denemem birinci denemem 9 haftalıkken kürtaj oldum gelişmediği için. İlk denememde mutluluğun çift çizgiyi görmek olduğunu sandım ama öyle değilmiş kucağımıza alıncaya kadar maalesef hep stres

Back