2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım şisenin içinde 450 doz mu var hatirliyomusun
Sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah
ilk denemen demi hamile kaldın
Hemşire 400 dedi ama şisenin dibinde kaldı az daha oyüzden sordum
Yanlis mi yaptım diye düşündüm

Canım şisenin içinde 450 doz mu var hatirliyomusun
Sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah
ilk denemen demi hamile kaldın
Amin canım allah sana da nasip eysin. Evet ilk seferde oldu.
Boş şişe vardı üstünde 0.480ml yazıyor. Şeyi soruyorsan 150mllik dozlarla yapıyordum 3. Dozdan sonra içinde biraz kalıyordu. Tedbiren fazla konuyormuş. Hemşire hatta o şişeleri atmayın gerekirse biz o kalan dozları birleştirir bir doz haline getiririz demişti. Şükür gerek kalmadı :)

Kaç senelik evlisiniz canım sorun kimde ydi

Bir tane 5.gün iki tane 2.gün embriyom vardı çözdürülünce 2.günler 5e ulaşmayınca bir tane 5.gün transfer edildi. Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Kızlar leucostim 30 miu 3 adet aldirmisti doktorum 1 tanesini 5 e bölüp 5 gun kullan dedi. Sonuncusunu şimdi yaptım. Siz de kullanıyor musunuz. Merak ettim
Ben kullanmıyorum bana estrofem, crınone jel ve proluton depot iğne verdi

Ay ne güzel maşallah allah nazarlardan korusun

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)

Aynen solerdi illaki herkde bakalm aysonu belli olck dua edin bna da. Sn ne zmnngitcn cnm dr ye
İnşallah bi aksilik çıkmayacak canım. Bende bu cuma gideyim diyorum senden aldığım cesaretle ama bakalım karar veremedim.doktor 15 gün sonra git muayeneye demişti cuma günü.

Öksürük krizlerim bitti şükür. Burnum tıkalı halsizim ama dayanılmayacak gibi değil :) teşekkür ederim canım benim
Iyi ol sevindim canim bebeklerin iyilestirir seni. Onlarin boyle bir ozelligi varmis anne vucudunda hasar problem ne varsa gidermis. Iyilestirici rolleri varmis. Cok sasirmistim duydugumda

İnşallah bi aksilik çıkmayacak canım. Bende bu cuma gideyim diyorum senden aldığım cesaretle ama bakalım karar veremedim.doktor 15 gün sonra git muayeneye demişti cuma günü.
Bn sabredebilseydim keske de 6+4 den sonra gitseydim smdi dusun dur :/

Iyi ol sevindim canim bebeklerin iyilestirir seni. Onlarin boyle bir ozelligi varmis anne vucudunda hasar problem ne varsa gidermis. Iyilestirici rolleri varmis. Cok sasirmistim duydugumda
Valla mantıklı çünkü ben ilaçlı 15 günden önce kendime gelemiyorum. 1 haftada iyileştim resmen :)

Öncelikle ailendekilerin mekanı cennet olsun rabim sabırlar versin canım tedavinde hayırlı olsun dilerim allahtan bebişlerin olur sağlık huzur ile kucağına alırsın mutluluk sağlıkla büyütürsün inşallah seni çok iyi anlayabiliyorum ben 3 tane tüp bebek denemem var negatif olan ilaçların dozu yüzünden 2.nodülüm oldu ve hipotroit hastası oldum astım hastalığım vardı zaten ailede genetik koah hastalığı var 2.nodülüm hemojen ve kanser riski yüksekmiş 3 denememi kendi zorum ile doktorumu dinlemeden yaptım çünkü kullandığım ilaçlar tsh değerimi alt üst ediyor ama anne olabilmek herşeyden önceydi benim için ama 4 denemem için doktorum yasak koydu en az 6-7 ay ara vermek zorunda kalıyorum ve kesinlikle başka deneme yapmamı istemiyor hayatını tehlikeye atacaksan bana gelme dedi son bir şansım kaldı umarın bu sefer olur seninde azminin karşılığını alacaksın çok güçlü bir kadınsın başarıcaksın ben çok inanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…