2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim merhaba limonihaller limonihaller
Cok zor gunler gecirmis
Ama Cok dogru kararlar vermissin gibi görünüyor
Bizi tüp bebek süreci tanistirdi yani
Aramiza hos geldin
Yumurtalarin cok güzel oluşmuş
Umariz hepsi saglikli gelisir ve fazlasi dondurulur
Güzel haberlerini bekliyoruz
Anne olmak tüm kadinlarin hakki
Umariz hepimiz bunu tadarız

Hos buldum:)

Yarin 3. Gun, sabah 10:00 da arayacaklarmis hastanden bilgi vermek icin... Guzel haberler alabilmeyi umuyorum. 5. Gune kadar biraz daha yolumuz var ama ustesinden gelecegiz Allah'in izniyle..

Saglikli embriyolar olmasi durumunda transfer icin tedaviye ikinci regli donemimde baslanacakmis. Aralik'a gelecek gibi.

Yumurta toplamadan sonra ilk regli tarihi gecikiyor mu kizlar, alinan ilaclarin boyle bir etkisi olabilir mi?

Hos buldum:)

Yarin 3. Gun, sabah 10:00 da arayacaklarmis hastanden bilgi vermek icin... Guzel haberler alabilmeyi umuyorum. 5. Gune kadar biraz daha yolumuz var ama ustesinden gelecegiz Allah'in izniyle..

Saglikli embriyolar olmasi durumunda transfer icin tedaviye ikinci regli donemimde baslanacakmis. Aralik'a gelecek gibi.

Yumurta toplamadan sonra ilk regli tarihi gecikiyor mu kizlar, alinan ilaclarin boyle bir etkisi olabilir mi?
Umarim embriyolarin saglikla 5. Gune gelip sana sımsıkı tutunurlar. Herkezin degisiyor regl i. Bazilari 12. Gun oldu bazilari 14. Gun. Ben opudan sonra altinci gun oldum

Öncelikle ailendekilerin mekanı cennet olsun rabim sabırlar versin canım tedavinde hayırlı olsun dilerim allahtan bebişlerin olur sağlık huzur ile kucağına alırsın mutluluk sağlıkla büyütürsün inşallah seni çok iyi anlayabiliyorum ben 3 tane tüp bebek denemem var negatif olan ilaçların dozu yüzünden 2.nodülüm oldu ve hipotroit hastası oldum astım hastalığım vardı zaten ailede genetik koah hastalığı var 2.nodülüm hemojen ve kanser riski yüksekmiş 3 denememi kendi zorum ile doktorumu dinlemeden yaptım çünkü kullandığım ilaçlar tsh değerimi alt üst ediyor ama anne olabilmek herşeyden önceydi benim için ama 4 denemem için doktorum yasak koydu en az 6-7 ay ara vermek zorunda kalıyorum ve kesinlikle başka deneme yapmamı istemiyor hayatını tehlikeye atacaksan bana gelme dedi son bir şansım kaldı umarın bu sefer olur seninde azminin karşılığını alacaksın çok güçlü bir kadınsın başarıcaksın ben çok inanıyorum canım

Hayatta her sey insanlar icin... ve Allah o kadar buyuk ki insanoglunu tum sinavlari gececek gucle yaratmis. Yeterki hayallerimize ulasmak icin elimizden geleni yapalim, ama bize en buyuk emanetin canimiz oldugunu unutmadan... Anne olmak eminim dunyanin en guzel duygusudur aramizda anneler de var, ama o cocugu saglikla buyutmek basinda kalmakta her seyden onemli. Iyi gunde de kotu gunde de gozlerindeki isigi ilk goren, elini avuclarinda ilk sikan olmak her seyden onemli. Bunu sadece annesini 12 yasinda kaybetmis biri olarak degil, sizler gibi her bir hucresi annelik icin titreyen biri olarak soyluyorum. Once biz, bizim sagligimiz. Sen kendine iyi bak ki o gelmek icin karar verdiginde yaninda bir cinar gibi bi omur durmak nasip olsun. Kolay degil eminim ama beklemek gerekiyorsa belki de durup derin bir nefes almak en iyisidir. Nasilsa kismetse gelip senin guzel bebisin olmayi sececegi tarih zaten coktan belli degil mi? Allah ol diyecek ve olacak.

Kızlar transfer sonrası dayanamıyorum evde az az yürüdüm birde 22:00 gibi crinol jel yaptım 5 dk yattım sonra 15 dk dışarıda yavaşça yürüdüm. Birşey olmaz değil mi?

Hayatta her sey insanlar icin... ve Allah o kadar buyuk ki insanoglunu tum sinavlari gececek gucle yaratmis. Yeterki hayallerimize ulasmak icin elimizden geleni yapalim, ama bize en buyuk emanetin canimiz oldugunu unutmadan... Anne olmak eminim dunyanin en guzel duygusudur aramizda anneler de var, ama o cocugu saglikla buyutmek basinda kalmakta her seyden onemli. Iyi gunde de kotu gunde de gozlerindeki isigi ilk goren, elini avuclarinda ilk sikan olmak her seyden onemli. Bunu sadece annesini 12 yasinda kaybetmis biri olarak degil, sizler gibi her bir hucresi annelik icin titreyen biri olarak soyluyorum. Once biz, bizim sagligimiz. Sen kendine iyi bak ki o gelmek icin karar verdiginde yaninda bir cinar gibi bi omur durmak nasip olsun. Kolay degil eminim ama beklemek gerekiyorsa belki de durup derin bir nefes almak en iyisidir. Nasilsa kismetse gelip senin guzel bebisin olmayi sececegi tarih zaten coktan belli degil mi? Allah ol diyecek ve olacak.
Ne kadar güzel yazmışsın:KK52:

Umarim embriyolarin saglikla 5. Gune gelip sana sımsıkı tutunurlar. Herkezin degisiyor regl i. Bazilari 12. Gun oldu bazilari 14. Gun. Ben opudan sonra altinci gun oldum

Operasyon sonrası verdikleri bilgilendirme formunda da 5-7. gün yazmıslar ama benim normal tarihim 12 gün sonra. Bakalım hayırlısı, hemen gelsin geçsin istiyor insan sonraki regli bana anneliği getirecekse:) Hepimizin dertlerine deva olsun zaman, gecen her gun biraz daha yaklastirsin bizi annelige insallah.

Kızlar transfer sonrası dayanamıyorum evde az az yürüdüm birde 22:00 gibi crinol jel yaptım 5 dk yattım sonra 15 dk dışarıda yavaşça yürüdüm. Birşey olmaz değil mi?
Olmaz canım. Kendini çok yormadan hareket et.yürüyüş iyiy gelir dediler bende aynı jeli kulaniyorum.biraz yürü biraz yat.kendini çok dinleme

Kızlar choriomon catlatma iğnesi kullanan var mı . İlla kalcadan mi yapılması lazım bunun.

Kızlar leucostim 30 miu 3 adet aldirmisti doktorum 1 tanesini 5 e bölüp 5 gun kullan dedi. Sonuncusunu şimdi yaptım. Siz de kullanıyor musunuz. Merak ettim
ben 4 adet kullandım ondan canım .. transfer öncesi rahim içine de uygulanmıstı benım. gebelik olunca da 1 tana aldırıp 5 gün daha devam ettirmişti. kan hücresi coğaltmak için.

kızlar benim midem şiş
karmın şiş
sürekli gazım var
lavaboya cıkmakta hep zorlanıyorum
ve
bu karnımın çok şiş olmasına sebep oluyor.
tartıldım1 kılo fazla cıktı.
bu şişlik gaz beni yıpratıyor cannımı sıkıyor.
cuma günü doktoruma söylücem
belki ilaç verir. :/

Kizlr benim ilk tup denememdi iki tane iyi embriyo koyuldu dun dokuzuncu gunumdu merak ettim kan yaptirdim 1.76 cikti doktorla gorustuk 12.gunu onmli dedi ana bnce bi iki gunde okadr yukslmzki cunki 9 ve 10.gunde belli olabiliyomus 9 10. Gunlerde kanda negatif olup 12.gunu pozitife donen varmi aranizda

Kizlr benim ilk tup denememdi iki tane iyi embriyo koyuldu dun dokuzuncu gunumdu merak ettim kan yaptirdim 1.76 cikti doktorla gorustuk 12.gunu onmli dedi ana bnce bi iki gunde okadr yukslmzki cunki 9 ve 10.gunde belli olabiliyomus 9 10. Gunlerde kanda negatif olup 12.gunu pozitife donen varmi aranizda
canım tekrarla tabi ama yükseleneceğini çok sanmıyorum.

12. gün kesin sonucu alırsın tabi.

ama vazgecmemeli ve tekrar denemelisin

Back