2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım tekrarla tabi ama yükseleneceğini çok sanmıyorum.

12. gün kesin sonucu alırsın tabi.

ama vazgecmemeli ve tekrar denemelisin

4 tane dondurulmys var ama kismet bugun gitcm doktora 10.gunum transferin dun sonucu negatf alinca uzldk gel dedi gotcz bugn ana neye bkck bilmiiom

canım12. gun kan testini tekrarlatır buyuk ihtimal.

muayene edecegını cok sanmıyorum.

adet olunca gel der o zaman muayene eder.

neden tutmadığı hakkında arastırma yapar mı bilmem ama

buyuk ihtımal sen ne zaman dersen ıkıncı denemeyi dondurulmuşlar ile yapacaktır.

ama sen de hazır olursan çok uzatma derim.

ikinci denemeyi.

denemelisin

denek ki şimdi kısmet nasip değilmiş

yıpratmadan kendişni

önüne bakmalısın

canım12. gun kan testini tekrarlatır buyuk ihtimal.

muayene edecegını cok sanmıyorum.

adet olunca gel der o zaman muayene eder.

neden tutmadığı hakkında arastırma yapar mı bilmem ama

buyuk ihtımal sen ne zaman dersen ıkıncı denemeyi dondurulmuşlar ile yapacaktır.

ama sen de hazır olursan çok uzatma derim.

ikinci denemeyi.

denemelisin

denek ki şimdi kısmet nasip değilmiş

yıpratmadan kendişni

önüne bakmalısın

Ikinciyi denemk icin iki ay filn bekletiyolar diye duymustum bi sure bekleyip devam etmekmi iyi acaba kafam cok karisik

BEN İKİNCİYİ 2 ay sonra yaptım.

dondurulmuşum yoktu üstelik.

yani sıfırdan ılaclar , yumurta toplama vs.

ben 2 ay sonra gittim tekrar başlamak istiyorum dedim ve baişldık,

senin dondurulmuş var ne gü<zel

doktoruna sor ve gelecek ay derse bekleme bence

ama yıprandım deersen 1 ay bekle canım

Olmaz canım. Kendini çok yormadan hareket et.yürüyüş iyiy gelir dediler bende aynı jeli kulaniyorum.biraz yürü biraz yat.kendini çok dinleme
Çok teşekkür ederim cevabın ve desteğin için bende öyle yapıyorum çalışan insan olunca yatmak çok zor vallahi. Yavaş yavaş yürüyorum bende.

Bence ikinci deneme için en az iki ay vücudu ve rahmi dinlendirmek gerek diye düşünüyorum ama kalbini ferah tut belki ikinci denemeye gerek kalmaz

Kizlr benim ilk tup denememdi iki tane iyi embriyo koyuldu dun dokuzuncu gunumdu merak ettim kan yaptirdim 1.76 cikti doktorla gorustuk 12.gunu onmli dedi ana bnce bi iki gunde okadr yukslmzki cunki 9 ve 10.gunde belli olabiliyomus 9 10. Gunlerde kanda negatif olup 12.gunu pozitife donen varmi aranizda

canım G gamzekemal 5. gün embriyosuysa 2 gün daha idrar testiyle bak
3. gün embriyosuysa doktorunun dediği gibi 12. günü bekle istersen
hayırlısı olsun
neyin bizim için iyi olup olmadığını bir tek Allah bilir.. Sağlıklı olduğunda zaten gelecektir..

@Cigdem24 hatırladığın için teşekkür ederim çiğdem.
Ama malesef güzel haber veremiyorum dün öğrendim sonucu negatif.
Ben bir tane embriyo konuldu sanıyordum ama iki tane çözüldüğü için iki tane 5. Gün embriyosu konmuş ama olmayınca olmuyormuş.
Herkes kendine iyi baksın bir süre girmeyi düşünmüyorum.

Pelosh01 Pelosh01 ve BEYAZGULL BEYAZGULL
ne hissettiğinizi burdaki herkes şu an çok iyi biliyor.
gözyaşlarınızı kontrol edemiyor olabilirsiniz, dünyada hiçbirşey umrunuzda olmayabilir şu an..
ama bu sonuca çok fazla anlam yükleyip kendinizi fazla üzmeyin..
Şu an hamile takvimi olanların ilk denemeleri başarısızdı..ama şu an hamileler..
Allah tan umut kesilmez
yaşınız genç diye hatırlıyorum
biraz dinlenin konudan uzaklaşın
sonra tekrar denemek için güç toplayın.
bebek için 1 yumurta ve 1 sperm yeterli bir de Allahın izni
Allah ın bizim için bir planı var ve biz o günü bilmiyoruz

inşallah en kısa zamanda bebeklerimize hepbirlikte kavuşuruz
üzülün ağlayın ama bu süreyi çok uzatmayın ki
sağlıklı yumurtalarınız tekrar gelişsin ve bebeğiniz size gelsin en kısa zamanda

Canım hayırlı olsun keseyi görmüşsün . Transfer tarihin ne zamandı bir de gebelik hesaplamasını adet tarihine göre mi yaptın bir de kesenin içindeki yolk kesesini gördüler mi
Cnm teansfer trihim 3.10 du gebelgi adete gore yaptm ama kese daha kucuk oyuzdn henuz yolk kesesi olusmamis suan 5 haftalk gozukuo bn normalde 5+4 dum. Artk nolur bilemiorm dr skbti yo dedi ama aysonu gitcm drye tkrr bakilck

Operasyon sonrası verdikleri bilgilendirme formunda da 5-7. gün yazmıslar ama benim normal tarihim 12 gün sonra. Bakalım hayırlısı, hemen gelsin geçsin istiyor insan sonraki regli bana anneliği getirecekse:) Hepimizin dertlerine deva olsun zaman, gecen her gun biraz daha yaklastirsin bizi annelige insallah.
Normal tarihinden once olunuyor kuzum. Tabi eger stres filan yoksa

Aayy ben şuan cok şaşkınımm netim iyi cekmediği için bana yazılar gec geliyor ben şimdi okudum yazdıklarınızıı kızlar cok üzüldüm vardır allahın bildiği allahım sizleri de hepimzii de sevndirsin bu bir sınav ve imtihan kolay gecirmemizi nasip etsin sabrını versn duadan vazgecmeyelim inşallah

Back