2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim Hurihuri2013 Hurihuri2013 yasin 38 sanirim
Asilamalari yeni mi yaptirdin
Yaşından dolayi direk tüp yaptirabilirlerdi sana
Ben 38 de ilk gittigimde hep asilama istedim
Hicbir doktor yapmadi ve onermedi
Zaman kaybi dediler
Ben de tüp bebekle basladim ilk
Sana da hayirli olsun
Tüp bebek tutma ihtimali asilamaya gore daha yuksek icini ferah tut canim
İnsallah tutar ve bebegine kavuşursun
Ara ara herkes yasadiklarini paylasiyor
Bizi takip etmeye devam et canim :)
Merhaba canım bende ılk tüp bebek ıstedım ama enaz 3 kez asılama yapmadan tüp bebeğe gecıs yapmıyolar burda evet yenı bıttı asılamalarım ve cok streslı oldu hiçbir sınuc alamadım tüp bebek için start verilcek ama hıc bılmedığım bır işlem ve tedırgınım sadece bıraz bılgı almak istiyorum burda hersey farklı ilgi alaka az ne bılım türkiyede yaptırsam mı dıyede düşünmüyo deilim yanı canım

Canmmm inşallaah inşallaah inanamıyorm şimdi çarşamba mı iki kat artms olması lazım şimdi bakdm da 29.83 değerm 59 mu olması lazım inan kafam durdu canm ya
Canım hayırlı olsun benim ilk denememde 2. gün embriyosu 9. Gün 25 çıkmıştı sonra 49 oldu katlayarak devam etti seninde ikinci tahlil önemli şuan gebelik var ama ilerisi Allah'a havale zor Bi süreç sadece sabır istiyor güzel haberlerini bekliyoruz

Hadi hatirli olsun sonucu güzel olsun insaallaaaah :)
Nasil geciriceksin bu 5 günü
Özel birsey yiyip icecekmisin
Neler söylediler
Yok özelbirşey söylemediler yat dinlen dedi doktorum çok umutlu zaten hep güler yüzlü pozitif bir adam. Embriyolar birinci kaliteymiş resimleri isteyip baktım gayet iyi iki embriyo koydular. İşlemde komplikasyonsuz çok kolay geçti yarım saat kalkmadan kıpırdamadan yattım sonra lavaboya gidip beni bahveden sıkışıklığı giderdim. Sonra yine yattım yarım saat kadar cronil jelimi yapıp hastaneden çıktım. Arabayla eve geldik yarım saatte dinleniyorum şimdi. Daha önce tüp bebek yapan tanıdıklarım kollarını onuz seviyesinin üzerine hiç kaldırmamış doktoru öyle demiş gerinme uzanma vs. Bende öyle yapıyorum. Elazığlı komşum var kendi yaptığı özel kurutulmuş kayısı verdi onlardan 2-3 tane yedim kabız olmayayım diye... birde havuç suyunu burada arkadaşlar çok yazdı ama içsrm mi bilemiyorum

Cokkk sukur kesem gorundu :nazar:
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Darısı bizlere olsun

Bende bugün 14:00 te transfer oldum2 embriyo :) şimdi arabayla eve gidiyoruz 5 günde rapor aldım. Hafta sonuna kadar evde dinleneceğim.
Hayırlı olsun arkadaşım test günün nezaman ? İnşallah güzel haberlerini alırız

Yok özelbirşey söylemediler yat dinlen dedi doktorum çok umutlu zaten hep güler yüzlü pozitif bir adam. Embriyolar birinci kaliteymiş resimleri isteyip baktım gayet iyi iki embriyo koydular. İşlemde komplikasyonsuz çok kolay geçti yarım saat kalkmadan kıpırdamadan yattım sonra lavaboya gidip beni bahveden sıkışıklığı giderdim. Sonra yine yattım yarım saat kadar cronil jelimi yapıp hastaneden çıktım. Arabayla eve geldik yarım saatte dinleniyorum şimdi. Daha önce tüp bebek yapan tanıdıklarım kollarını onuz seviyesinin üzerine hiç kaldırmamış doktoru öyle demiş gerinme uzanma vs. Bende öyle yapıyorum. Elazığlı komşum var kendi yaptığı özel kurutulmuş kayısı verdi onlardan 2-3 tane yedim kabız olmayayım diye... birde havuç suyunu burada arkadaşlar çok yazdı ama içsrm mi bilemiyorum
Ben geçen hafta salı günü oldum transfer bir haftadır hergün bir bardak havuç suyu içiyorum. Faydasını görenler olmuş inşallah banada faydası olur

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Darısı bizlere olsun

Hayırlı olsun arkadaşım test günün nezaman ? İnşallah güzel haberlerini alırız
Test günüm 12. Günde doktorum bugünüde sayın dedi 4. Gün embriyosu verildi bana test günümde 3 kasım. Sayılı gün çabuk geçer diyorum

Ben geçen hafta salı günü oldum transfer bir haftadır hergün bir bardak havuç suyu içiyorum. Faydasını görenler olmuş inşallah banada faydası olur
Umarım bende eşime havuç aldırdım bakalım burada arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa ona göre devam eder ya da bırakırız. Seninle aramızda az fark var umarım herşey istediğimiz gibi olur. Senin tek mi iki mi transfer ettiler canım

Canım hayırlı olsun benim ilk denememde 2. gün embriyosu 9. Gün 25 çıkmıştı sonra 49 oldu katlayarak devam etti seninde ikinci tahlil önemli şuan gebelik var ama ilerisi Allah'a havale zor Bi süreç sadece sabır istiyor güzel haberlerini bekliyoruz
Yaa canm cok tsk edermm saol sen hamilemisim şuan

Kızlar crinone jel kullanan var mıydı sabah onu sürerken aparata biraz kan bulaştı bu durumu yaşayan var mı tahriş de olmamıştır çünkü yavaş yavaş yapıyorum bu zamana kadar bi sıkıntı olmamıştı
Canım bu hala oluyor mu sende ?

Kızlar leucostim 30 miu 3 adet aldirmisti doktorum 1 tanesini 5 e bölüp 5 gun kullan dedi. Sonuncusunu şimdi yaptım. Siz de kullanıyor musunuz. Merak ettim

Back