- Konu Sahibi floransa17
- #9.561
Hayır canım bi kere oldu başka olmadi sende mi oluyo oyleCanım bu hala oluyor mu sende ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım bi kere oldu başka olmadi sende mi oluyo oyleCanım bu hala oluyor mu sende ?
Ben kullanmıştımS.a arkadaş lar puregon 300 kullanan var mı aranızda
Bi sorum olcak
Canım şisenin içinde 450 doz mu var hatirliyomusunBen kullanmıştım
Hemşire 400 dedi ama şisenin dibinde kaldı az daha oyüzden sordumCanım şisenin içinde 450 doz mu var hatirliyomusun
Sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah
ilk denemen demi hamile kaldın
Amin canım allah sana da nasip eysin. Evet ilk seferde oldu.Canım şisenin içinde 450 doz mu var hatirliyomusun
Sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah
ilk denemen demi hamile kaldın
Bu mesajını görmemişim. Evet normal. Sen 400 yap ve şişeleri atma. Muhtemelen dediğim kalan dozları birleştirirlerHemşire 400 dedi ama şisenin dibinde kaldı az daha oyüzden sordum
Yanlis mi yaptım diye düşündüm
Kaç senelik evlisiniz canım sorun kimde ydiAmin canım allah sana da nasip eysin. Evet ilk seferde oldu.
Boş şişe vardı üstünde 0.480ml yazıyor. Şeyi soruyorsan 150mllik dozlarla yapıyordum 3. Dozdan sonra içinde biraz kalıyordu. Tedbiren fazla konuyormuş. Hemşire hatta o şişeleri atmayın gerekirse biz o kalan dozları birleştirir bir doz haline getiririz demişti. Şükür gerek kalmadı :)
Bir tane 5.gün iki tane 2.gün embriyom vardı çözdürülünce 2.günler 5e ulaşmayınca bir tane 5.gün transfer edildi. Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallahUmarım bende eşime havuç aldırdım bakalım burada arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa ona göre devam eder ya da bırakırız. Seninle aramızda az fark var umarım herşey istediğimiz gibi olur. Senin tek mi iki mi transfer ettiler canım
Ben kullanmıyorum bana estrofem, crınone jel ve proluton depot iğne verdiKızlar leucostim 30 miu 3 adet aldirmisti doktorum 1 tanesini 5 e bölüp 5 gun kullan dedi. Sonuncusunu şimdi yaptım. Siz de kullanıyor musunuz. Merak ettim
Tamam canımBu mesajını görmemişim. Evet normal. Sen 400 yap ve şişeleri atma. Muhtemelen dediğim kalan dozları birleştirirler
Canım tek emriyomu transfer edilmişti sanaBen kullanmıştım
Ay ne güzel maşallah allah nazarlardan korusunBal10cukkk canım 2 yıllık evliyiz. Tüp bebek merkezine gelene kadar sebepsiz sanıyorduk ama meğersem kimse amh testi yapmamış bana. Amh 0.981 çıkınca rapor çıktı ve yaptık.
2 embrio transfer edildi yaş 36
İkisi de tuttu![]()
Canim sen nasil oldun ya daha iyimisin?Bal10cukkk canım 2 yıllık evliyiz. Tüp bebek merkezine gelene kadar sebepsiz sanıyorduk ama meğersem kimse amh testi yapmamış bana. Amh 0.981 çıkınca rapor çıktı ve yaptık.
2 embrio transfer edildi yaş 36
İkisi de tuttu![]()
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)Bir tane 5.gün iki tane 2.gün embriyom vardı çözdürülünce 2.günler 5e ulaşmayınca bir tane 5.gün transfer edildi. Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Ben kullanmıyorum bana estrofem, crınone jel ve proluton depot iğne verdi
İnşallah bi aksilik çıkmayacak canım. Bende bu cuma gideyim diyorum senden aldığım cesaretle ama bakalım karar veremedim.doktor 15 gün sonra git muayeneye demişti cuma günü.Aynen solerdi illaki herkde bakalm aysonu belli olck dua edin bna da. Sn ne zmnngitcn cnm dr ye
Öksürük krizlerim bitti şükür. Burnum tıkalı halsizim ama dayanılmayacak gibi değil :) teşekkür ederim canım benimCanim sen nasil oldun ya daha iyimisin?
Iyi ol sevindim canim bebeklerin iyilestirir seni. Onlarin boyle bir ozelligi varmis anne vucudunda hasar problem ne varsa gidermis. Iyilestirici rolleri varmis. Cok sasirmistim duydugumdaÖksürük krizlerim bitti şükür. Burnum tıkalı halsizim ama dayanılmayacak gibi değil :) teşekkür ederim canım benim![]()
Bn sabredebilseydim keske de 6+4 den sonra gitseydim smdi dusun dur :/İnşallah bi aksilik çıkmayacak canım. Bende bu cuma gideyim diyorum senden aldığım cesaretle ama bakalım karar veremedim.doktor 15 gün sonra git muayeneye demişti cuma günü.
Valla mantıklı çünkü ben ilaçlı 15 günden önce kendime gelemiyorum. 1 haftada iyileştim resmen :)Iyi ol sevindim canim bebeklerin iyilestirir seni. Onlarin boyle bir ozelligi varmis anne vucudunda hasar problem ne varsa gidermis. Iyilestirici rolleri varmis. Cok sasirmistim duydugumda![]()
Öncelikle ailendekilerin mekanı cennet olsun rabim sabırlar versin canım tedavinde hayırlı olsun dilerim allahtan bebişlerin olur sağlık huzur ile kucağına alırsın mutluluk sağlıkla büyütürsün inşallah seni çok iyi anlayabiliyorum ben 3 tane tüp bebek denemem var negatif olan ilaçların dozu yüzünden 2.nodülüm oldu ve hipotroit hastası oldum astım hastalığım vardı zaten ailede genetik koah hastalığı var 2.nodülüm hemojen ve kanser riski yüksekmiş 3 denememi kendi zorum ile doktorumu dinlemeden yaptım çünkü kullandığım ilaçlar tsh değerimi alt üst ediyor ama anne olabilmek herşeyden önceydi benim için ama 4 denemem için doktorum yasak koydu en az 6-7 ay ara vermek zorunda kalıyorum ve kesinlikle başka deneme yapmamı istemiyor hayatını tehlikeye atacaksan bana gelme dedi son bir şansım kaldı umarın bu sefer olur seninde azminin karşılığını alacaksın çok güçlü bir kadınsın başarıcaksın ben çok inanıyorum canımMerhabalar ben de bugün üye oldum ama uzun süredir siteyi takip ediyordum. Kısaca hikayemi anlatmak isterim.
Annemi, ablamı ve teyzemi meme kanserinden kaybettim. Henüz 30'lu yaşlarının başlarındaydılar. Oldukça agresif ailevi bir meme kanseri hikayemiz olduğu için 20'li yaşlarımın başından itibaren meme muayenemi sürekli yaptırıyordum. Her 6 ayda bir aynı korkular tekrar ediyordu. Hamilelik sürecindeki östrojen artışının meme kanseri riskini artırma korkusuyla, çok istediğim halde gebeliği de sürekli erteliyordum. Sonunda korkularımla yüzleşmeye karar verdim ve Şubat ayında genetik test yaptırdım. Test sonucu maalesef pozitifti, BrCa2 genimde mutasyon vardı. Bu da 40’lı yaşlarımdan önce meme kanserine yakalanma riskimi %80’lere çıkarıyordu. Doktorum koruyucu mastektomi ameliyatı ile riski %2'lere indirme şansından bahsedince vakit kaybetmeden Mart ayında ameliyatımı oldum. Meme ucu korunarak, meme dokusu ve süt bezleri tamamen alındı. Yerine silikon konuldu. Bu arada genetik doktorum bu gen mutasyonunun doğacak çocuğumuza geçme şansının %50 olduğunu da söyledi. Bu genin sonraki nesillere aktarımını engellemek için tüp bebek önerdi. Böylece benim tüp bebek hikayem de başlamış oldu. :)
Ameliyattan sonra aşağı yukarı 6 ay geçtikten sonra tüp bebek için hazırlılara başlatabilecektik. Boyum 1.73 ve 52 kiloyum. Yine de bu aralıkta beslenme ve spor konusuna büyük hassasiyet göstererek vücudumu mümkün olduğunca toparlamaya çalıştım. Tabi psikolojimi de... Direncini maksimize etmek zorundaydım sanırım başardım ve Eylül 2017’de tedaviye başlamak için doktorumdan onayı kaptım. Meme ameliyatımı olduğum hastanede tüp bebek sürecini de başlattık.
Geçtiğimiz Cumartesi günü yumurta toplama işlemi tamamlandı. Ertesi günü hastaneden toplanan 25 yumurtanın, 22’si olgun olduğu ve 16’sının döllendiği bilgisini aldık. 3. Gün için durum raporunu yarın öğreneceğiz, dört gözle bekliyoruz. 5. Güne kadar sağlıkla gelmeleri ve genetik testlerini başarıyla geçmeleri gibi bir takım önemli vazifeleri var sevgili embriyolarımızın.
Ben sadece anlatmak istedim, yazmak istedim… İçimde patlamak üzere olan kimseyle konuşamadığım dev korkuyu sizlerle beni belki de en iyi anlayacaklarla paylaşmak istedim. Hepsi bu.
Çok sevgiler,