- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 103
- 43
- Konu Sahibi floransa17
- #9.521
Bu ara transfer olan çok yok galiba hep peşpeşe sonuçlarını bekleyen arkadaşlar var. Umarım herkes hayalindeki isteğine kavuşur. Bizler elimizden geleni yaptık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÖZÜNAYDIN CANIMCokkk sukur kesem gorundu![]()
Saol cnm ama cnm skkin 5+4 bgun inttn baktim herkesn en az 5+0dan itibren 7mm cikms bnm 6mmGÖZÜNAYDIN CANIM
Ayy canım maşallah gözün aydın çok sevindim.karin ultrasonunda mi bakti. Bebis ne zaman goruncekmisCokkk sukur kesem gorundu![]()
Evet cnm 31 ine randevu verdi bakalm insallah gozukr. Ama boyu bni korkuttu 6.mm dedi inttn baktim 5+4 bnm 5+0 larn bile 7mm imisAyy canım maşallah gözün aydın çok sevindim.karin ultrasonunda mi bakti. Bebis ne zaman goruncekmis![]()
Benim transferimi Güvenç Bey yaptı, bundan sonra gebelik takibi için Burçak Hanım'a yönlendirdiler. İnşallah herkes müjdeli haberlerle doldurur burayıbende orda tedavi görüyorum drnuz kim
inşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım
Hayırlı olsun, güzel haberlerini alırız inşallah :)Bende bugün 14:00 te transfer oldum2 embriyo :) şimdi arabayla eve gidiyoruz 5 günde rapor aldım. Hafta sonuna kadar evde dinleneceğim.
maşallah hamilesiniz o zaman hayırlı olsun arkadaşımBenim transferimi Güvenç Bey yaptı, bundan sonra gebelik takibi için Burçak Hanım'a yönlendirdiler. İnşallah herkes müjdeli haberlerle doldurur burayı![]()
gözün aydın arkadaşım saglıkla kucağında da görürsün inşallahCokkk sukur kesem gorundu![]()
Aminnnn cnm insallah cumlemizgözün aydın arkadaşım saglıkla kucağında da görürsün inşallah
Utrasyon kağıdı verdiler mi canım verdiylerse foto atsana orda yazıyordur kaç mm yazdığı kaç haftalik olduğuEvet cnm 31 ine randevu verdi bakalm insallah gozukr. Ama boyu bni korkuttu 6.mm dedi inttn baktim 5+4 bnm 5+0 larn bile 7mm imis
Haftaligi yazmior herlde 6.03 mm yazior sdce bakalm nasip arti beklicm 31 ini hayrlisi hersyinUtrasyon kağıdı verdiler mi canım verdiylerse foto atsana orda yazıyordur kaç mm yazdığı kaç haftalik olduğu
Çok teşekkürler canım, valla bir bilsem..Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Herkese test tarihinden 15 gün sonrasına randevu veriyorlarmış. Sabredemeyip olaylarla ilgisi olmayan jinekoloğuma ultrasona gidebilirim valla bu hafta :)
Merhabalar ben de bugün üye oldum ama uzun süredir siteyi takip ediyordum. Kısaca hikayemi anlatmak isterim.
Annemi, ablamı ve teyzemi meme kanserinden kaybettim. Henüz 30'lu yaşlarının başlarındaydılar. Oldukça agresif ailevi bir meme kanseri hikayemiz olduğu için 20'li yaşlarımın başından itibaren meme muayenemi sürekli yaptırıyordum. Her 6 ayda bir aynı korkular tekrar ediyordu. Hamilelik sürecindeki östrojen artışının meme kanseri riskini artırma korkusuyla, çok istediğim halde gebeliği de sürekli erteliyordum. Sonunda korkularımla yüzleşmeye karar verdim ve Şubat ayında genetik test yaptırdım. Test sonucu maalesef pozitifti, BrCa2 genimde mutasyon vardı. Bu da 40’lı yaşlarımdan önce meme kanserine yakalanma riskimi %80’lere çıkarıyordu. Doktorum koruyucu mastektomi ameliyatı ile riski %2'lere indirme şansından bahsedince vakit kaybetmeden Mart ayında ameliyatımı oldum. Meme ucu korunarak, meme dokusu ve süt bezleri tamamen alındı. Yerine silikon konuldu. Bu arada genetik doktorum bu gen mutasyonunun doğacak çocuğumuza geçme şansının %50 olduğunu da söyledi. Bu genin sonraki nesillere aktarımını engellemek için tüp bebek önerdi. Böylece benim tüp bebek hikayem de başlamış oldu. :)
Ameliyattan sonra aşağı yukarı 6 ay geçtikten sonra tüp bebek için hazırlılara başlatabilecektik. Boyum 1.73 ve 52 kiloyum. Yine de bu aralıkta beslenme ve spor konusuna büyük hassasiyet göstererek vücudumu mümkün olduğunca toparlamaya çalıştım. Tabi psikolojimi de... Direncini maksimize etmek zorundaydım sanırım başardım ve Eylül 2017’de tedaviye başlamak için doktorumdan onayı kaptım. Meme ameliyatımı olduğum hastanede tüp bebek sürecini de başlattık.
Geçtiğimiz Cumartesi günü yumurta toplama işlemi tamamlandı. Ertesi günü hastaneden toplanan 25 yumurtanın, 22’si olgun olduğu ve 16’sının döllendiği bilgisini aldık. 3. Gün için durum raporunu yarın öğreneceğiz, dört gözle bekliyoruz. 5. Güne kadar sağlıkla gelmeleri ve genetik testlerini başarıyla geçmeleri gibi bir takım önemli vazifeleri var sevgili embriyolarımızın.
Ben sadece anlatmak istedim, yazmak istedim… İçimde patlamak üzere olan kimseyle konuşamadığım dev korkuyu sizlerle beni belki de en iyi anlayacaklarla paylaşmak istedim. Hepsi bu.
Çok sevgiler,
Cokkk sukur kesem gorundu![]()
Merhaba arkadaslar ben yurtdışında yaşıyorum üç asılamam oldu üç ay üstüste fakat tutmadı hıcbırı ve şimdi tüo bebek baslancak benım merak ettıgım neler yasıcam bana anlatırmısınız rıca etsem :)
Bende bugün 14:00 te transfer oldum2 embriyo :) şimdi arabayla eve gidiyoruz 5 günde rapor aldım. Hafta sonuna kadar evde dinleneceğim.