2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar benim yarın 3. Kontrolum olacak yarın büyük ihtimalle opu gününu belirleyecek acaba opu işlemi esnasında eşimızı de içeri alıyorlar mi. ?

Dedikleri gibi senin yumurtaların alınırken
eşininde sperm vermesi gerekiyor
sen uyandığında yanında olur ama onların işi daha kısa sürüyor
4 saat içinde sperm ve yumurtalar yıkanıp ayıklanıyor
Ertesi gün yani 24 saat içinde kaçı döllendi bilgi verirler sana
o gün kendini çok yormamaya çalış

Canım kilo veremiyor olabilirsin zaten stresli bir dönemdesin..ama yediklerine dikkat et öncelikle hekiminin verdiği folikasiti ihmal etme ..karbonhıdrattan fakir beslenmek gerekiyor karbonhidratı nı baklagillerden alabilirsin. Haftada 2 baklagil 4 defa kırmızı-beyaz et (balık tavuk büyük-küçük baş )tüket..sebze,meyve bol havuç,avokado, süt, yoğurt,badem ceviz kabakcekirdeği vs günde 2-3 litre su..Sekerlemelerden tatlılardan cipslerden vs işlenmiş yiyeceklerdende hazır meyvesuları kola vs..uzak dur bunlar yumurtaların düşmanı..zaten cümbür yemezsen ki ne sana ne yumurtalarına faydası var sağlıklı beslenerek kilo bile verirsin..birde iki kişilik yeme ..kahve ve kafeinli içeçekler gerçekten çok zararlı yumoşlar için iSaglıklı beslen insallah güzel bir tedavi süreçi geçirirsin..

SİZİN ALERJİ OLMASI KÖTÜ OLMUŞ
BENDE GERGİNLİK VE TERLEME YAPIYOR BİRDE SİZDE DE VARMI BUNLAR

iğne ilk yapıldığında çok acı yakıyor.
sonra aradan 1 - 2 saat sonra vucudum başlıyor dökme kabarmaya kırmızı daha sabaha kadar kaşıntı yapıyor.
belirli zamanlarda baş ağrısı ve ateş yapıyor.

gerginlik ve terleme yapmadı.
aynı iğneden mi kullanıyoruz

benim iğneler ganol f ve mineoral canım

benim iğneler ganol f ve Merional canım

ahhh ne güzel anlatmışsın canımmm hepsi için sağoll.
2-3 lt değil 1 lt zor içiyorum
baklagil de öyle şimdi şimdi başlatım yeme içme düzenine
allah razı olsun canım işallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız işallah rabbim annelik duygusunu yaşatır hepimize

Merhaba kızlar benimde cumartesi 14 tane yumurtam toplandı 8 tanesi döllendi ve 6 tanesi hücreleri bölünmüş. Perşembe kadar beklicez. Siz embriyoları donduracakmisiniz yoksa hemen transfer yapılacak mi?
benim dondurulacak canım benim iğneler devam ediyor maşallah sağlıkla transfer olur ve tutunur inşallah

Merhaba kızlar benimde cumartesi 14 tane yumurtam toplandı 8 tanesi döllendi ve 6 tanesi hücreleri bölünmüş. Perşembe kadar beklicez. Siz embriyoları donduracakmisiniz yoksa hemen transfer yapılacak mi?
Masaallah ins tutunurlar bisey sormak istiyorum ozel deilse cvplayin neden tup bebek yaptirma karari aldibiz acaba sundan soruyorum masaallah guzel yumurta toplanmis ve dollenmis masaallah

Masaallah ins tutunurlar bisey sormak istiyorum ozel deilse cvplayin neden tup bebek yaptirma karari aldibiz acaba sundan soruyorum masaallah guzel yumurta toplanmis ve dollenmis masaallah

3 yıllık evliyim hiç korunmadim. Bende kan pıhtılaşması var. Eşimin sperminde baş anomalisi var. Yani Sperm yumurtayı basiyla içine girer dollermis eşimin Sperm başları hasarlı olduğu için bu işlemi yapamiyormus aynı zamanda benim kan pihtilasmasi engel oldu hiç hamile kalmadım.. Bu sebeple tüp bebeğe karar verdik.

Bizde de ayni sorun var yani morfoloji bozukluk var sadece peki size mikrocip ya da bu tu bi islem uygulandi mi cnm cok soru soruyorum kusura bakma kafamda cok soru var cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…