- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.501
canım sen napıosun ne aşamadasın haberleri söyle bakalımRabbim yar ve yardımcımiz olsun canım ❤
Benimde hiçbirindeKizlar benim birkac sorum var :
Kimlere taze embriyo transfer edildi? Yani rahim dinlendirme her doktor yapiyor mu? Düşüncelerinizi öğrenmek isterim
Yumurta toplama ile transfer arasindaki 5 günde doktorunuz sizi kontrole cagirdi mi? Kendi Rahim kalinligini burda herkesin bildigini görüyorum. Ben bilmiyorum, opu ve tranfer arasi rahim kalinligima bakilmadi. Normal mi?
canım keseyi görmüşün hayırlı olsun gözün ayddııınnn çok sevindim.Sagol cnm dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda hepimizin gobusleri bebislerle dolsun
Kızlarrrrr günaydınnn:)
Bugün büyük gün. Öğleden sonra 2 gibi transferim var Allahtan mani olmazsa. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepimiz pozitifi görelim inşallahhh :))
germe kendiniMerhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende tüp bebek tedavisine başlayalı 4 ay oluyor. 28 yumurta toplandı, 7 tanesi blastokist yani 5. Gün embriyosu idi. İlk transfer negatif oldu.Oldukça kötü bir his .. şimdi ikinci tranfer yapıldı 9 Ekimde test yaptırıcam. Çok geriliyorum sizce ne yapmalıyım ?
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende tüp bebek tedavisine başlayalı 4 ay oluyor. 28 yumurta toplandı, 7 tanesi blastokist yani 5. Gün embriyosu idi. İlk transfer negatif oldu.Oldukça kötü bir his .. şimdi ikinci tranfer yapıldı 9 Ekimde test yaptırıcam. Çok geriliyorum sizce ne yapmalıyım ?
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bazen kızıyorum kendime, çok istiyorum diye olmuyor sankihayırlı olur inşallah transferiniz arkadaşım rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısı ile kucağınızda göstersin
Aaa dün aradıklarını söylememiştin. Hadi hayırlısı olsunn. Canım evden su içmeye başla yanına da 1.5 lt su al iç diyorlar ama o kadar abartma. Sıkışacak kadar iç. Sen bilirsin ne kadarla sıkışacağını. Sonrası çok kötü oluyor:))) hadi güzel haberlerini bekliyoruzKızlarrrrr günaydınnn:)
Bugün büyük gün. Öğleden sonra 2 gibi transferim var Allahtan mani olmazsa. Dualarınıza ihtiyacım var. Hepimiz pozitifi görelim inşallahhh :))
Canim senin de ultrasonda haftalik olarak farklı çıktı mı ? Ne kadarlık görünüyo dedi doktorun ?Allah razı olsun cnm benm inan bende hep dua ediyorum hepimiz için .Rabbim kabul etsin inş
arkadaşım hayırlısını dile rabbim sağlıklı hayırlı salih evlat nasip et deAmin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bazen kızıyorum kendime, çok istiyorum diye olmuyor sanki
aaaaaaaaa öyle yapma amaÇalışıyorum aslında şuan tekim ofiste sanırım onun bir garipliği var hayırlısı diyorum hep, istemsiz bir göz dolması bir iki yaşilaçlardan ..
cnm üzülme benımde ilk denemem negatif oldu kasımda 2. başlıyacagım inş... benımde 10 tane blast embriyom var ... inş bu sefer tutar Rabbim nasip eder inşMerhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende tüp bebek tedavisine başlayalı 4 ay oluyor. 28 yumurta toplandı, 7 tanesi blastokist yani 5. Gün embriyosu idi. İlk transfer negatif oldu.Oldukça kötü bir his .. şimdi ikinci tranfer yapıldı 9 Ekimde test yaptırıcam. Çok geriliyorum sizce ne yapmalıyım ?
Oooo transferler peşpeşee. Hayırlısı olsun canım. Dualarımız seninleGünaydın kızlar hayırlı cumalar..
Bugün transferim var inşallah hersey yolunda gider bi terslik olmaz allahimm inşallah.. Bugün benim için de dua edin lütfen sorunsuz transfer olsun
Canim ben 3 tane estrofem yuttum adetin 2.gunu e2 120 çıktı doktorum 4 tane yut 2 gün sonra bi daha kan ver dedi oda 240 civarı çıktı tamam bi daha kan verme 2 2 yutmaya devam dedikızlar günaydın,
dondurulmuşta transfer öncesi e2 aralığında olmalı bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?