2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

hadi bakalım hayırlı olsun sen benden bir tık önde gidiyorsun süreci yaz oldumu transfer için kullanılacak ilaçları merak ediyorum
evet şükür allaha şükürler olsun
ben dr ile konuşayım bakalım ne diyecek

Ay kizlar ayin 23 une hastane randewu werdi bebegimin kalp atisi icin nasil gecer bu 20 gun Allahim insallah kalp atisini duymayida nasip etsin bian once duymak istiyorum insallah

bende 9 ekimde keseyi görücem 1 haftam var çok merak ediyorum daha kalbe gelicek sıra..rabbim hayırlı haberler almamızı nasib etsin inşallah

Allahım gebeliğini bugün öğrenen kızlar kendim hamileymis gibi içim bi hoş oldu çok sevindim ya inşallah böyle devam eder bize de nasip olur da bizde bizi sevindiririz inşallah duanizi eksik etmeyin bizler için
Aynı evlerelerden geçip aynı acıları yaşıyoruz ya birbirimize bu kadar sevinmemiz kesinlikle bundan
Darısı bize inşallah

agrın sızın var mı canım yani kasıklarında ...
ya da hissettiğin değişik bir durum kendin de
Benim hiç bir belirti m olmadı . Hatta strese girdim kendi kendime neden bende yok acaba diye . Benim sadece iğneden dolayı kalcam şişti ve ağrım çok oldu kalçada.

bende 9 ekimde keseyi görücem 1 haftam var çok merak ediyorum daha kalbe gelicek sıra..rabbim hayırlı haberler almamızı nasib etsin inşallah
Ben keseye gitmiyorm once canim malesef yasadigim yerde yok o awantaj normalde ilk utrasyon 3 aylikken bizim ki yine ozel durum diye Allahtan o kadar gec wermediler Rabbim onlarin kalp atisini gormeyi insallah saglikla dogurup kucagimiza almayi nasip etsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…