-
- Konu Sahibi floransa17
- #4.221
canım sende yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer oldu?aaaaaaaaaaaaaa
hayır.
3 canımcanım sende yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer oldu?
seninde 3 tür.....canım sende yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer oldu?
saol canım aynen haber verdim doktora regli oldum diye bugün gel demiş. bende randevu aldım öğleden sonra gidicem bakalım ne diyecek.
buna da şükür demek lazım hiç yumurtası oluşmayan yada döllenmeyenler de oluyor. nasibimizde ne varsa onu görüp, yaşayacağız. sadece sabır ve duaya ihtiyacımız var sanırım.
sana kesin 2 tane transfer ederler canım 35 yaş üstüne öyle olması gerekiyor zaten. sana kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi ? sen tabiki fikrini söyle ama doktorunda görüşünü göz ardı etme. bende bugün iki tane istediğimi tekrar dile getircem ama son kararı doktora bırakıcam
hadi bakalım hayırlı olsun sen benden bir tık önde gidiyorsun süreci yaz oldumu transfer için kullanılacak ilaçları merak ediyorum
evet şükür allaha şükürler olsun
ben dr ile konuşayım bakalım ne diyecek
maşallah maşallah canım sağlıkla gelişsin kuzunKızlar sonucum cıktı
29 eylül beta 103.13
1 Ekim 276.20
Inşallah böyle devam eder hepimizin yüzü gülsün artık
Maşallah cnm insallah ileriside hep güzel geçer senin icinKızlar sonucum cıktı
29 eylül beta 103.13
1 Ekim 276.20
Ay kizlar ayin 23 une hastane randewu werdi bebegimin kalp atisi icin nasil gecer bu 20 gun Allahim insallah kalp atisini duymayida nasip etsin bian once duymak istiyorum insallah
Kızlar sonucum cıktı
29 eylül beta 103.13
1 Ekim 276.20
ay bende strese girdim dün geceden beri bu kız nerde diyorum :) ay ne güldüm :)kız bu gun yapacam demedim eheheeh
yani yarın toplanırsa cuma mı transfer o şekilde bi üçgün mü?yoksa perşembe mi?seninde 3 tür.....
bi de yarın için bana rapor verecekler değil mi?iş yerim içinseninde 3 tür.....
Cıktımı canım seninki?5.gun embriyosuydu canım tam 12.gun
Benim hiç bir belirti m olmadı . Hatta strese girdim kendi kendime neden bende yok acaba diye . Benim sadece iğneden dolayı kalcam şişti ve ağrım çok oldu kalçada.agrın sızın var mı canım yani kasıklarında ...
ya da hissettiğin değişik bir durum kendin de
Ben keseye gitmiyorm once canim malesef yasadigim yerde yok o awantaj normalde ilk utrasyon 3 aylikken bizim ki yine ozel durum diye Allahtan o kadar gec wermediler Rabbim onlarin kalp atisini gormeyi insallah saglikla dogurup kucagimiza almayi nasip etsin insallahhbende 9 ekimde keseyi görücem 1 haftam var çok merak ediyorum daha kalbe gelicek sıra..rabbim hayırlı haberler almamızı nasib etsin inşallah
aaaaay bende strese girdim dün geceden beri bu kız nerde diyorum :) ay ne güldüm :)