2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

bi de yarın için bana rapor verecekler değil mi?iş yerim için
yumurta toplama işlemlerinde ben rapor talep etmedim canım.
iki kez opu oldum. ikisinde de ertesi gun iş yerindeydim. Ama talep edersen verirler sanırım.ben transferde 5 gün istedim.

ankara soğuktur be güzelim orda 3 yıl yaşadım. soğuğu içine işler insanın

inşallah dr kontrolün güzel geçer. eşinde de sorun yoktur inşallah
Buz gibi aynen valla :) amin canım inşallah sorun çıkmaz. Yaşamadan bilinmiyor herkes nekadar çok emek harcıyor maddi manevi rabbim herkesin evine sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin.kimsenin emeği boşa gitmesin .canım buarada hep birlikteyiz uzun zamandır benim ismim tuğba

Kızlar benim sonucum negatif çıktı doktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm

bende sağlıkla hamile olmak istiyorummmm
inşallah
nasıl ya...
anestezi aldığın gün işe mi gittin?
helal walla, histereskopi olduğunda da mı gittin işe?
bi de histerskopi de bayıla zorluğu sen de çekmişsin ya, opu da söyledin de mi öyle olduğunu, opu da bayıldın mı hemen?
farklı bi ilaç mı verdiler acaba?

Kızlar benim sonucum negatif çıktı doktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm

Bizim için neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu bilemeyiz canim sen allah'a sığın üzülme,şu hayatta ölümden başka herşeyin çaresi var,allahım en kısa zamanda hayallerine kavuşmayı nasıp etsin

EHEHEH yok canım opu günü tabi ki gitmedim yıllık izin aldım. ertesi gün işe gittim.
opu de hemen bayıldım canım. benim bayılma da sorunum yok aslında damar yolu açmada sıkıntım var damarlarım çok derindeymiş. kız güzel damar yolu açamadı ve hemen kanıma karışmadı narkoz.
tabi ben bunu opu başlarken dile getirdim. bunun bir etkisi var mı bilemiyorum. ama opu işlemlerim çok rahat geçti.
hatta ben narkozdan uyanmaktan hoşlanmaya bile başladım. narkoz kafası çok güzel yaa hoopp uyu hooop uyan.

hele hastaneden eve gelince mis gibi uyumak süper :) eheeheh

farklı ilaç derken narkoz mu bişemiyorum farklı bir şey mi kullandı ama ağız yolu ile ilaçların oluyor tabi o gün bildiriyorlar sana uyanınca opuden.

hatta opuden sonra gögsen beyin yanına çıkıyordun o yazıyor ilaçlarını.

histereskopi olduğum gün de yıllık izin aldım.
ertesi gün işteydim.

canımm canımm.
Allah daha büyük sıkıntı vermesin inşallah
üzüldüm bende ..
bir daha denersin.
yıpratmamalısın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…