2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Az önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış
3. gün embriyosu 3 tane embriyom var dondurulmuş elimde hakkımda hayırlısı olsun ama üzüldüm
G gulumse-hayata ve @Yonca___

benimde 3.gün embriyosu canım vede tuttu rabbim nasib ettikten sonra olur.ne güzel hiç yoktan olmuş sonuçta embriyon bence üzülme boşuna şükret olmuş yani artık olumlu düşün rabbim sanada nasib etsin inşallah

Allah razı olsun kızlar . İnşallah hepin izin tutar . Rabbim e tamamen teslim olmuştum . 3. Gun embriyosu bu arada kızlar . Ve ben bu 12 gün boyunca yememe içmeme hiç dikkat edemedim . Progestan iğne den yatamadım kalkamadim oturamadim. Ayagimi surudum resmen . Yattığımda kalkarken kendimi çok zorlarım . Hala da ağrım var . Ve bu süreçte kendimi çok zorladığı m için olmayacak diye çok ağladım da .ama hep dedim Rabbim bizi bizden daha cok düşünüp korur kollar. Her şeyin hayırlısı . İnşallah değer de düzgün artar .

3. gün embriyosu demek maşallah bana nasıl umud oldun nickin gibi allah sağlıkla kucağında göstersin canım.

benimde 3.gün embriyosu canım vede tuttu rabbim nasib ettikten sonra olur.ne güzel hiç yoktan olmuş sonuçta embriyon bence üzülme boşuna şükret olmuş yani artık olumlu düşün rabbim sanada nasib etsin inşallah

hamişim allah razı olsun gözlerim doldu maşallah yavruna sıkı sıkı tutunsun ömür boyu seninle sağlıkla ve hayırlısı ile büyüsün

hayırlı olsun adet oldun demek heyacanlandım artık transfere adım adım gidiyorsun

haklısın nasipte varsa göreceğiz iyiki bol yumurtamız varmış yoksa vallahi elimiz boş dönecektik opudan transfere elimizde embriyo kalmayacaktı :KK43:

bana yaşım gereği 2 embriyo koyabilirler dr ile görüşeceğim bir tane isteyeceğim ilk transferde olmazsa ikinci için elimde iki tane kalsın istiyorum

saol canım aynen haber verdim doktora regli oldum diye bugün gel demiş. bende randevu aldım öğleden sonra gidicem bakalım ne diyecek.
buna da şükür demek lazım hiç yumurtası oluşmayan yada döllenmeyenler de oluyor. nasibimizde ne varsa onu görüp, yaşayacağız. sadece sabır ve duaya ihtiyacımız var sanırım.

sana kesin 2 tane transfer ederler canım 35 yaş üstüne öyle olması gerekiyor zaten. sana kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi ? sen tabiki fikrini söyle ama doktorunda görüşünü göz ardı etme. bende bugün iki tane istediğimi tekrar dile getircem ama son kararı doktora bırakıcam

Negatıf alan arkadaşlarım adet oldunuz mu benim test günümden sonraki 3.gunum hala gelen giden yok

Allah razı olsun kızlar . İnşallah hepin izin tutar . Rabbim e tamamen teslim olmuştum . 3. Gun embriyosu bu arada kızlar . Ve ben bu 12 gün boyunca yememe içmeme hiç dikkat edemedim . Progestan iğne den yatamadım kalkamadim oturamadim. Ayagimi surudum resmen . Yattığımda kalkarken kendimi çok zorlarım . Hala da ağrım var . Ve bu süreçte kendimi çok zorladığı m için olmayacak diye çok ağladım da .ama hep dedim Rabbim bizi bizden daha cok düşünüp korur kollar. Her şeyin hayırlısı . İnşallah değer de düzgün artar .
Tebrikler canim rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah,darisi bizlere olsun insallah.Benimde bugün 11.günüm 1tane 2.gün Embryosu transfer edilmisdi bugün kan testi yaptirdim ama yurt disinda birgün sonra sonuc cikiyor,yarin burda tatil oldugu icin carsamba sonucu ögrenecegim artik, benim hic ama hic ümidim yok hayirlisi

Iyiyim bende canım. Havalar buz gibi oldu ankarada üşüyorum:işsiz: bir yandanda lekeler devam ediyor.persembe günü kontrol randevum var ilaclarimi aliyrm falan oyle geciyor.esimdende örnek alınacak bakalım inşallah bisey çıkmaz.

ankara soğuktur be güzelim orda 3 yıl yaşadım. soğuğu içine işler insanın

inşallah dr kontrolün güzel geçer. eşinde de sorun yoktur inşallah

agrın sızın var mı canım yani kasıklarında ...
ya da hissettiğin değişik bir durum kendin de

X