- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
-
- Konu Sahibi floransa17
- #4.261
Hakkında hayırlısı buymuş canım dondurulmusun varmıydıKızlar benim sonucum negatif çıktıdoktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
Canim senin ignelere basladigin kacinci gun? Ben basta 6 yumurtayla baslamistim bugun ignelerde 12. Gunum 13 tane yumurtam gozukuyor carsamba catlatma ignemi yaptirip cuma sabah opuya gircem senin ne zaman?Hanımlar bende bugün kontrolüm vardı. 5 tane 10 ve 9 m yumurta oluşmuş iğneyi devam dedi çarşamba tekrar gel dedi. E2 ne hormonu bu arada. Yüksek mi olması lazım düşük mü
Kızlar benim sonucum negatif çıktıdoktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
Kızlar dr konustum adet olup bıtınce gel dedı rahim filminide getır dedı ama 7 sene önce cekılmıstım bulamıyorum kaybettım herhalde sanırım hısteroskopı yapıcak ondan sonra dondurulmuslarımı denerım yıne hakkımızda hayırlısı olsun inş
Aramıza alabilmemiz için bazı şartlar var :))
yok yok şaka
yaş tedavi merkezi
kaçıncı deneme
ve başlama sürecte tarihlerini yazarsın :)
Canim herseyin hayirlisi kendini en kisa surede toparlarsin insallah umudunu yitirme gucun yettikce devam et tekrar dene vakti zamani gelmemistir henuz..Kızlar benim sonucum negatif çıktıdoktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
5 yıl geçerli diye biliyorum yenilemen istenebilir tatlım.Kızlar dr konustum adet olup bıtınce gel dedı rahim filminide getır dedı ama 7 sene önce cekılmıstım bulamıyorum kaybettım herhalde sanırım hısteroskopı yapıcak ondan sonra dondurulmuslarımı denerım yıne hakkımızda hayırlısı olsun inş
hoşbulduk arakdaşım:)Hoşgeldın canım
Kızlar benim sonucum negatif çıktıdoktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
Bir oğlum var 7 yaşında bakalım ne dıcek dr hısteroskopı ondan daha ayrıntılı zaten sanırımcanım 7 sene çok uzun. 1 yıl bile geçse yenisi isteniyor ben gittiğim hastanede
Sendemi negatıf sonuç aldın bi yerde okudum 8 gun içinde olursun yazıyoben hala adet olmadım
Bakalım ne dıcek dr hayırlısıyla bi adet olsam5 yıl geçerli diye biliyorum yenilemen istenebilir tatlım.
yok tatlım ben lucrin kullanıyorum aylık iğne olarak doktor adet olunca gel dedi ama hala olmadım.Sendemi negatıf sonuç aldın bi yerde okudum 8 gun içinde olursun yazıyo
ben hala adet olmadım
Hamile olmayasın suprızzz yumurta gelmesın sakın :)yok tatlım ben lucrin kullanıyorum aylık iğne olarak doktor adet olunca gel dedi ama hala olmadım.
şimdi normalde 26 günde 1 oluyordum o hesaba göre telefonumdaki uygulama bana cuma olmam gerektiğini hatırlattı ama ilaç 28 güne ayarlıysa eğer bugün olmam gerekti ama tık yok. iki de bir wc ye gidiyorum belki anlamadan olurum diye ama yok. beni adetim hiç gecikmez normaldekaç gün geçti
Ben ben canım bugün işe başladım çok şükür ki öğretmenim ve tam gün olan okulumuzda 3 günüm öğlene kadar dersim var 9 da okula gittim 12 de çıktım arkadaşımla yemek yedik dışarda Eve geldim hemen yattımbugun iş başı yapanlar kimleeerrrr
hemde daha sonucunu öğrenmeden !!!
nerdeeeeeeeeeeHamile olmayasın suprızzz yumurta gelmesın sakın :)