2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar dr konustum adet olup bıtınce gel dedı rahim filminide getır dedı ama 7 sene önce cekılmıstım bulamıyorum kaybettım herhalde sanırım hısteroskopı yapıcak ondan sonra dondurulmuslarımı denerım yıne hakkımızda hayırlısı olsun inş

Hanımlar bende bugün kontrolüm vardı. 5 tane 10 ve 9 m yumurta oluşmuş iğneyi devam dedi çarşamba tekrar gel dedi. E2 ne hormonu bu arada. Yüksek mi olması lazım düşük mü
Canim senin ignelere basladigin kacinci gun? Ben basta 6 yumurtayla baslamistim bugun ignelerde 12. Gunum 13 tane yumurtam gozukuyor carsamba catlatma ignemi yaptirip cuma sabah opuya gircem senin ne zaman?

Kızlar benim sonucum negatif çıktı doktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm

Melek cim üzüntünü paylaşıyoruz. Ağlamıycam diye kendini kasma rahatlıyosun.
Ben 4 gün ağladım.. ve sonunda kabullendim.
Allah ne zaman gönderirse o zamanın en tez vakitte gelmesi için dua ediyorum hepimiz için
seni seviyoruz..

canım 7 sene çok uzun. 1 yıl bile geçse yenisi isteniyor ben gittiğim hastanede

Aramıza alabilmemiz için bazı şartlar var :))

yok yok şaka
yaş tedavi merkezi
kaçıncı deneme
ve başlama sürecte tarihlerini yazarsın :)

26 yaşındayım şişli memorialde tedaviye başlıyorum 13 veya 14 ekim regli günüm ikinci gününde başlayacağız. ilk denemem. eşimde morfoloji sorunu var bende de 1 cm çikolata kisti ve bir tüpümde ödem var hidrosalpenks diyorlar onun alınması gerekiyor.
öncelikle ekimde opu olacağım embriyolar dondurulacak. kasımda ameliyatla tüpüm alınacak ocak gibi de transfer. tabi her şey yolunda giderse durum böyle inşallah her şey yolunda gider.

Kızlar benim sonucum negatif çıktı doktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
Canim herseyin hayirlisi kendini en kisa surede toparlarsin insallah umudunu yitirme gucun yettikce devam et tekrar dene vakti zamani gelmemistir henuz..

5 yıl geçerli diye biliyorum yenilemen istenebilir tatlım.

canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim tez vakitte gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah. bizler ne desek boş şuan ama hayırlısı böyleymiş diye düşünmeye çalış canım

kaç gün geçti
şimdi normalde 26 günde 1 oluyordum o hesaba göre telefonumdaki uygulama bana cuma olmam gerektiğini hatırlattı ama ilaç 28 güne ayarlıysa eğer bugün olmam gerekti ama tık yok. iki de bir wc ye gidiyorum belki anlamadan olurum diye ama yok. beni adetim hiç gecikmez normalde

bugun iş başı yapanlar kimleeerrrr
hemde daha sonucunu öğrenmeden !!!
Ben ben canım bugün işe başladım çok şükür ki öğretmenim ve tam gün olan okulumuzda 3 günüm öğlene kadar dersim var 9 da okula gittim 12 de çıktım arkadaşımla yemek yedik dışarda Eve geldim hemen yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…