- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
-
- Konu Sahibi floransa17
- #4.181
Hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin :)12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorum
şekercim ben olsam hiç acele etmez günümü beklerdim. sonuçta %50 ihtimal var hepimiz için ya bebek var ya yok bu kadar. o yüzden eşimin doğum günü için ya da özel günümüz için hiç o %50 riski göze almazdım.
ama sen içinden ne geçiyorsa mutlaka onu yap. ben sadece ben olsam' ı cevapladım :)
inşallah kucağına alırsın sağlıklaSaol canım çok şükür Yok CNm 2.denememdı Bırıncı denemem Blast dondurulmustu oda tutmustu ama kalbı durdu
Çoktan aldım canım 7 yaşında şuan:) 3.tutmadı bakalım hayırlısı olsuninşallah kucağına alırsın sağlıkla
Ya burda pozitifleri duydukça sanki ben verdim tahlili de ben hamileymisim gibi hissediyorm12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorum
12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorum
Az önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış
3. gün embriyosu 3 tane embriyom var dondurulmuş elimde hakkımda hayırlısı olsun ama üzüldüm
G gulumse-hayata ve @Yonca___
12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorum
bebişin var ama ...Çoktan aldım canım 7 yaşında şuan:) 3.tutmadı bakalım hayırlısı olsun
Amin canım rabbim kımsenın kucağını boş bırakmasınbebişin var ama ...
ne güzel anne olmuşsun
boynuna anneee diye sarılan b,i
çocugun var canım
inşallah ikini de olur
hayırlı olsun adet oldun demek heyacanlandım artık transfere adım adım gidiyorsuncanım hiç üzülme buradan okuyoruz o kadar çok 3. gün embriyosu ile bebeğini kucağına olan oluyor ki her şey nasip kısmet. benim embriyo 5. gün diye ben illa hamile kalacağım diye bir şeyde yok. bak ne güzel 3 tane sağlıklı embriyon var. hakkında hayırlısı olsun inş. bende bugün regli oldum çok şükür bakalım benim süreç nasıl ilerliyecek
rabbim sizlerede nasip etsin arkadaşım sizlerede anne diyen kuzularınız olsun sağlıkla inşallahbebişin var ama ...
ne güzel anne olmuşsun
boynuna anneee diye sarılan b,i
çocugun var canım
inşallah ikini de olur
maşallah canım bol kaliteli yumurtan olsun inşallah döllenme 3. ve 5. gün derken eleniyorlar çok yumurta o kadar çok şansHanımlar bende bugün kontrolüm vardı. 5 tane 10 ve 9 m yumurta oluşmuş iğneyi devam dedi çarşamba tekrar gel dedi. E2 ne hormonu bu arada. Yüksek mi olması lazım düşük mü
Hayırlısı olsun canım. 3.gun embriyosu olunca çok kişi sağlıklı gebe kalıp doğum yapmıştır.stres yapmaAz önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış
3. gün embriyosu 3 tane embriyom var dondurulmuş elimde hakkımda hayırlısı olsun ama üzüldüm
Tebrik ederimmmm :)))))12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorum
Az önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış