- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #4.201
Az önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış
3. gün embriyosu 3 tane embriyom var dondurulmuş elimde hakkımda hayırlısı olsun ama üzüldüm
G gulumse-hayata ve @Yonca___
Allah razı olsun kızlar . İnşallah hepin izin tutar . Rabbim e tamamen teslim olmuştum . 3. Gun embriyosu bu arada kızlar . Ve ben bu 12 gün boyunca yememe içmeme hiç dikkat edemedim . Progestan iğne den yatamadım kalkamadim oturamadim. Ayagimi surudum resmen . Yattığımda kalkarken kendimi çok zorlarım . Hala da ağrım var . Ve bu süreçte kendimi çok zorladığı m için olmayacak diye çok ağladım da .ama hep dedim Rabbim bizi bizden daha cok düşünüp korur kollar. Her şeyin hayırlısı . İnşallah değer de düzgün artar .
Hayırlısı olsun canım. 3.gun embriyosu olunca çok kişi sağlıklı gebe kalıp doğum yapmıştır.stres yapma
benimde 3.gün embriyosu canım vede tuttu rabbim nasib ettikten sonra olur.ne güzel hiç yoktan olmuş sonuçta embriyon bence üzülme boşuna şükret olmuş yani artık olumlu düşün rabbim sanada nasib etsin inşallah
hamişim allah razı olsun gözlerim doldu maşallah yavruna sıkı sıkı tutunsun ömür boyu seninle sağlıkla ve hayırlısı ile büyüsün
hayırlı olsun adet oldun demek heyacanlandım artık transfere adım adım gidiyorsun
haklısın nasipte varsa göreceğiz iyiki bol yumurtamız varmış yoksa vallahi elimiz boş dönecektik opudan transfere elimizde embriyo kalmayacaktı
bana yaşım gereği 2 embriyo koyabilirler dr ile görüşeceğim bir tane isteyeceğim ilk transferde olmazsa ikinci için elimde iki tane kalsın istiyorum
Iyiyim bende canım. Havalar buz gibi oldu ankarada üşüyorumcanımsın allah razı olsun sen nasılsın
test yapıcam dedin 1 saate çıkacak dedin ya cnmNeden canım hep burdayım ne oldu Hayrola
Ayy war canim ya gec dollenmedir git kan wer hemenKızlaar sabahın kör vakti testi yaptım, bi bakın nolur çok ama çok silik((
cnm tebrik ederim sağlıkla kucakla bebeğini inş12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorum
Tebrikler canim rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah,darisi bizlere olsun insallah.Benimde bugün 11.günüm 1tane 2.gün Embryosu transfer edilmisdi bugün kan testi yaptirdim ama yurt disinda birgün sonra sonuc cikiyor,yarin burda tatil oldugu icin carsamba sonucu ögrenecegim artik, benim hic ama hic ümidim yok hayirlisiAllah razı olsun kızlar . İnşallah hepin izin tutar . Rabbim e tamamen teslim olmuştum . 3. Gun embriyosu bu arada kızlar . Ve ben bu 12 gün boyunca yememe içmeme hiç dikkat edemedim . Progestan iğne den yatamadım kalkamadim oturamadim. Ayagimi surudum resmen . Yattığımda kalkarken kendimi çok zorlarım . Hala da ağrım var . Ve bu süreçte kendimi çok zorladığı m için olmayacak diye çok ağladım da .ama hep dedim Rabbim bizi bizden daha cok düşünüp korur kollar. Her şeyin hayırlısı . İnşallah değer de düzgün artar .
kız bu gun yapacam demedim eheheehtest yapıcam dedin 1 saate çıkacak dedin ya cnm
Iyiyim bende canım. Havalar buz gibi oldu ankarada üşüyorumbir yandanda lekeler devam ediyor.persembe günü kontrol randevum var ilaclarimi aliyrm falan oyle geciyor.esimdende örnek alınacak bakalım inşallah bisey çıkmaz.
agrın sızın var mı canım yani kasıklarında ...Allah razı olsun kızlar . İnşallah hepin izin tutar . Rabbim e tamamen teslim olmuştum . 3. Gun embriyosu bu arada kızlar . Ve ben bu 12 gün boyunca yememe içmeme hiç dikkat edemedim . Progestan iğne den yatamadım kalkamadim oturamadim. Ayagimi surudum resmen . Yattığımda kalkarken kendimi çok zorlarım . Hala da ağrım var . Ve bu süreçte kendimi çok zorladığı m için olmayacak diye çok ağladım da .ama hep dedim Rabbim bizi bizden daha cok düşünüp korur kollar. Her şeyin hayırlısı . İnşallah değer de düzgün artar .
vallahı bendekız bu gun yapacam demedim eheheeh
Malesef benBennnn