2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

benimde 3.gün embriyosu canım vede tuttu rabbim nasib ettikten sonra olur.ne güzel hiç yoktan olmuş sonuçta embriyon bence üzülme boşuna şükret olmuş yani artık olumlu düşün rabbim sanada nasib etsin inşallah

3. gün embriyosu demek maşallah bana nasıl umud oldun nickin gibi allah sağlıkla kucağında göstersin canım.

hamişim allah razı olsun gözlerim doldu maşallah yavruna sıkı sıkı tutunsun ömür boyu seninle sağlıkla ve hayırlısı ile büyüsün

saol canım aynen haber verdim doktora regli oldum diye bugün gel demiş. bende randevu aldım öğleden sonra gidicem bakalım ne diyecek.
buna da şükür demek lazım hiç yumurtası oluşmayan yada döllenmeyenler de oluyor. nasibimizde ne varsa onu görüp, yaşayacağız. sadece sabır ve duaya ihtiyacımız var sanırım.

sana kesin 2 tane transfer ederler canım 35 yaş üstüne öyle olması gerekiyor zaten. sana kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi ? sen tabiki fikrini söyle ama doktorunda görüşünü göz ardı etme. bende bugün iki tane istediğimi tekrar dile getircem ama son kararı doktora bırakıcam

Negatıf alan arkadaşlarım adet oldunuz mu benim test günümden sonraki 3.gunum hala gelen giden yok

Tebrikler canim rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah,darisi bizlere olsun insallah.Benimde bugün 11.günüm 1tane 2.gün Embryosu transfer edilmisdi bugün kan testi yaptirdim ama yurt disinda birgün sonra sonuc cikiyor,yarin burda tatil oldugu icin carsamba sonucu ögrenecegim artik, benim hic ama hic ümidim yok hayirlisi

ankara soğuktur be güzelim orda 3 yıl yaşadım. soğuğu içine işler insanın

inşallah dr kontrolün güzel geçer. eşinde de sorun yoktur inşallah

agrın sızın var mı canım yani kasıklarında ...
ya da hissettiğin değişik bir durum kendin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…