- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
- Konu Sahibi floransa17
- #4.241
Negatıf alan arkadaşlarım adet oldunuz mu benim test günümden sonraki 3.gunum hala gelen giden yok
günlük ped kullancak kadar kahverengi geliyor henüz
başlamadı yani daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatıf alan arkadaşlarım adet oldunuz mu benim test günümden sonraki 3.gunum hala gelen giden yok
yumurta toplama işlemlerinde ben rapor talep etmedim canım.bi de yarın için bana rapor verecekler değil mi?iş yerim için
bende sağlıkla hamile olmak istiyorummmmay bende strese girdim dün geceden beri bu kız nerde diyorum :) ay ne güldüm :)
Buz gibi aynen valla :) amin canım inşallah sorun çıkmaz. Yaşamadan bilinmiyor herkes nekadar çok emek harcıyor maddi manevi rabbim herkesin evine sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin.kimsenin emeği boşa gitmesin .canım buarada hep birlikteyiz uzun zamandır benim ismim tuğbaankara soğuktur be güzelim orda 3 yıl yaşadım. soğuğu içine işler insanın
inşallah dr kontrolün güzel geçer. eşinde de sorun yoktur inşallah
Hayırlı olsunmerhaba arkadaşlarrr benide aranıza alır mısınız bende ekimde başlıyorumm:):)
merhaba arkadaşlarrr benide aranıza alır mısınız bende ekimde başlıyorumm:):)
Sonunda transferim yapıldı 12 ekim test günüm simdi zaman nasıl gececek
Evet canım çıktı negatifCıktımı canım seninki?
nasıl ya...bende sağlıkla hamile olmak istiyorummmm
inşallah
Kızlar benim sonucum negatif çıktı doktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
EHEHEH yok canım opu günü tabi ki gitmedim yıllık izin aldım. ertesi gün işe gittim.nasıl ya...
anestezi aldığın gün işe mi gittin?
helal walla, histereskopi olduğunda da mı gittin işe?
bi de histerskopi de bayıla zorluğu sen de çekmişsin ya, opu da söyledin de mi öyle olduğunu, opu da bayıldın mı hemen?
farklı bi ilaç mı verdiler acaba?
Hoşgeldın canımmerhaba arkadaşlarrr benide aranıza alır mısınız bende ekimde başlıyorumm:):)
histereskopi olduğum gün de yıllık izin aldım.nasıl ya...
anestezi aldığın gün işe mi gittin?
helal walla, histereskopi olduğunda da mı gittin işe?
bi de histerskopi de bayıla zorluğu sen de çekmişsin ya, opu da söyledin de mi öyle olduğunu, opu da bayıldın mı hemen?
farklı bi ilaç mı verdiler acaba?
Hakkında hayırlısı olsun canım bende sana tavsıye sakın erkenden test yapma keyfını çıkar sabırla bekle pozıtıf haberler verırsın inşSonunda transferim yapıldı 12 ekim test günüm simdi zaman nasıl gececek
canımm canımm.Kızlar benim sonucum negatif çıktı doktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm