- 16 Temmuz 2015
- 125
- 183
- Konu Sahibi floransa17
- #4.161
Bennnnbugun iş başı yapanlar kimleeerrrr
hemde daha sonucunu öğrenmeden !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bennnnbugun iş başı yapanlar kimleeerrrr
hemde daha sonucunu öğrenmeden !!!
AAAA
süpermiş.
ikiz miydi canımm
vaay.Yok canım tek biz de ikiz sandık önce:)
Çıkar canım 9. Gün az bi gün değil merak etme :)vaay.
gaza getirdın beni yarın giderim belki
Canım hıc üzülme benım oğlum 3.gun embrıyosu inş hayırlı haberler alıcaz senden
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuKizlaaaar
Canim 3.gün için erken olabilir bence moralini bozmuş olursun 3.gün embriyosu 10 günde net çıkar yine de kendin bilirsin ama çıkmasa üzülme daha erken ..3. gün embriyosu, 8. gün kanda değer çıkar mı kızlar sizce yorumunuz?
Amin canım hepimizinkini inşallah bağışlasın canım evladını sana
hayırlısı olsun inşallah
12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorumnolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorum
Hayırlı olsun, canım aramıza hoşgeldin. Darısı keseyi görmeye inşallah12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorum
maşallahBenım oğlum 3.gun embrıyosuydu 8.gun kanda 50 çıkmıstı ıkızdı bu arada sonra bırını kaybetmıstım
Oy hamişler çogaliyor hayirli olsun canim benim rabbim saglikli sekilde kucani almayida nasip etsin darisi basima12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorum
Saol canım çok şükür Yok CNm 2.denememdı Bırıncı denemem Blast dondurulmustu oda tutmustu ama kalbı durdumaşallah
diğer bebeğin için üzüldüm canım ama ALLAH bir evlat vermiş sana ..
valla süper 50, 8. gün için
o ilk denememiydi cnm