- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #4.141
:/Kızlar sanki kalbim duracak bu nasıl bir heyecandır Allah'ım sonucu hepimizin pozitif olsun inşallah bizim sadece paradise la mı tahlil günümüz başka yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:/Kızlar sanki kalbim duracak bu nasıl bir heyecandır Allah'ım sonucu hepimizin pozitif olsun inşallah bizim sadece paradise la mı tahlil günümüz başka yok mu
Kızlar ben normal muayenede bile kendimi çok kastığım için doktorum transferi kesinlikle anestezili yapcam dedi .Çünkü bu şartlarda normal bir şekilde yerleştiremem dedi .Tutup tutmamasının anestezi ile ilgisi yok rahat olmakta önemli transfer esnasında .Çok kolay diyenler çoğunlukta ama benim gibi kendini kasanlar için anestezi de bir alternatif .Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah .Rabbim nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmiş. ..Hayellerimize kavuşmak dileğiyle ...
Kızlar sanki kalbim duracak bu nasıl bir heyecandır Allah'ım sonucu hepimizin pozitif olsun inşallah bizim sadece paradise la mı tahlil günümüz başka yok mu
Cnim bende ilk hamileligimn 11. Günü test yapmistim boyle silik ckmsti cok moralim bozulmustu cok umutsuzluga kapilmstim sonra bir gun sonra kan testi yaptigimda 300 küsür cikmsti ve simdi 2 yasinda kizm var çok şükür bence canini sıkma bisuna stres yapma kan sonucunda hayrli haber alcsn insallahKızlaar sabahın kör vakti testi yaptım, bi bakın nolur çok ama çok silik ((
Bruksel tup bebek merkz inde yucel karaman doktorum yani prof olmasi kesin ve net konusmasi iyi geliyor ama ben evlendigim ay hamile kaldim dogumdan sonra ne degisti de bu hale geldik biz oyle uzgunum ki.. anliyorsunuz zaten.K kokulucilek123 cim hepimiz ayni sorulari soruyoruz kendimize sanirim
Ben de doktoruma kendi tahminlerimi soyledim bundan olmadi sundan olmadi bence diye ..
Anladigim şu : bizim yaptigimiz birseyden dolayi olmadi diye birsey yok
Yani tamamen embrionun gelişimi sirasinda oluşan komplikasyonla alakali , bizimle ilgisi yok
O ani da kimse gozlemleyemedigi icin hic birzaman bilinemiyor
En fazla yapabildikleri histeroskopi ve genetik test önermek
Sezeryanda bir sorun olduğunu sanmiyorum..
Kendinde problem arama bence..
Burdaki herkeste hersey normal ama gebe kalamadigimiz senin gibi bir cok kişiyiz..
Histeroskopi zamani adetimim son günü gibi anladim ben emin degilim
Merkezine ve doktorlarina güveniyorsan devam et orada..Doktorun kimdi?
Ayyy inşallah canım :) :) cok heyecanlıyımCnim bende ilk hamileligimn 11. Günü test yapmistim boyle silik ckmsti cok moralim bozulmustu cok umutsuzluga kapilmstim sonra bir gun sonra kan testi yaptigimda 300 küsür cikmsti ve simdi 2 yasinda kizm var çok şükür bence canini sıkma bisuna stres yapma kan sonucunda hayrli haber alcsn insallah
3. gün embriyosu, 8. gün kanda değer çıkar mı kızlar sizce yorumunuz?
sagol canım. :)bence çıkmaz. 5. gün bile çıkmayabilir. benim gittiğim merkezde 3. güne 12. gün. 5.güne 9. gün test istiyorlar.
senin bugün 8. gün mü şekercim. / profil foton bana hep şeker anımsatıyor :) /
evt 8. günümmmmbence çıkmaz. 5. gün bile çıkmayabilir. benim gittiğim merkezde 3. güne 12. gün. 5.güne 9. gün test istiyorlar.
senin bugün 8. gün mü şekercim. / profil foton bana hep şeker anımsatıyor :) /
Canım kanda az da olsa bir değer çıkar yüksek bir değer bekleme ama az da olsa belki eder kendinievt 8. günümmmm
ben yarın yanı 9. günü cesaretimi toplayıp giderim belki kızlar kan vermeye...Canım kanda az da olsa bir değer çıkar yüksek bir değer bekleme ama az da olsa belki eder kendini
senin kaçıncı günü ilk değer kaç çıkmıştı. canımCanım kanda az da olsa bir değer çıkar yüksek bir değer bekleme ama az da olsa belki eder kendini
belli canım pozitif inşallahVarmı diyosunuz yani, Allahım inşallah...
Canım benim 5.gün embiryosu 6.gün 60 tı değerimsenin kaçıncı günü ilk değer kaç çıkmıştı. canım
AAAACanım benim 5.gün embiryosu 6.gün 60 tı değerim
Canım hıc üzülme benım oğlum 3.gun embrıyosu inş hayırlı haberler alıcaz sendenAz önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış
3. gün embriyosu 3 tane embriyom var dondurulmuş elimde hakkımda hayırlısı olsun ama üzüldüm
G gulumse-hayata ve Yonca___