2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar ben normal muayenede bile kendimi çok kastığım için doktorum transferi kesinlikle anestezili yapcam dedi .Çünkü bu şartlarda normal bir şekilde yerleştiremem dedi .Tutup tutmamasının anestezi ile ilgisi yok rahat olmakta önemli transfer esnasında .Çok kolay diyenler çoğunlukta ama benim gibi kendini kasanlar için anestezi de bir alternatif .Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah .Rabbim nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmiş. ..Hayellerimize kavuşmak dileğiyle ...

Amin canım hayırlısıyla tez zamanda kavuşuruz inşallah hayaletimize..ben kararsizim anestezide doktorum bana bi tavsiyede bulunur ben de ona göre hareket ederim artik

Kızlaar sabahın kör vakti testi yaptım, bi bakın nolur çok ama çok silik :KK43:((
Cnim bende ilk hamileligimn 11. Günü test yapmistim boyle silik ckmsti cok moralim bozulmustu cok umutsuzluga kapilmstim sonra bir gun sonra kan testi yaptigimda 300 küsür cikmsti :anneadayı:ve simdi 2 yasinda kizm var çok şükür bence canini sıkma bisuna stres yapma kan sonucunda hayrli haber alcsn insallah:KK49::KK49:

K kokulucilek123 cim hepimiz ayni sorulari soruyoruz kendimize sanirim
Ben de doktoruma kendi tahminlerimi soyledim bundan olmadi sundan olmadi bence diye ..
Anladigim şu : bizim yaptigimiz birseyden dolayi olmadi diye birsey yok
Yani tamamen embrionun gelişimi sirasinda oluşan komplikasyonla alakali , bizimle ilgisi yok
O ani da kimse gozlemleyemedigi icin hic birzaman bilinemiyor
En fazla yapabildikleri histeroskopi ve genetik test önermek
Sezeryanda bir sorun olduğunu sanmiyorum..
Kendinde problem arama bence..
Burdaki herkeste hersey normal ama gebe kalamadigimiz senin gibi bir cok kişiyiz..
Histeroskopi zamani adetimim son günü gibi anladim ben emin degilim
Merkezine ve doktorlarina güveniyorsan devam et orada..Doktorun kimdi?
Bruksel tup bebek merkz inde yucel karaman doktorum yani prof olmasi kesin ve net konusmasi iyi geliyor ama ben evlendigim ay hamile kaldim dogumdan sonra ne degisti de bu hale geldik biz oyle uzgunum ki.. anliyorsunuz zaten.

Cnim bende ilk hamileligimn 11. Günü test yapmistim boyle silik ckmsti cok moralim bozulmustu cok umutsuzluga kapilmstim sonra bir gun sonra kan testi yaptigimda 300 küsür cikmsti :anneadayı:ve simdi 2 yasinda kizm var çok şükür bence canini sıkma bisuna stres yapma kan sonucunda hayrli haber alcsn insallah:KK49::KK49:
Ayyy inşallah canım :) :) cok heyecanlıyım

3. gün embriyosu, 8. gün kanda değer çıkar mı kızlar sizce yorumunuz?

bence çıkmaz. 5. gün bile çıkmayabilir. benim gittiğim merkezde 3. güne 12. gün. 5.güne 9. gün test istiyorlar.
senin bugün 8. gün mü şekercim. / profil foton bana hep şeker anımsatıyor :) /

bence çıkmaz. 5. gün bile çıkmayabilir. benim gittiğim merkezde 3. güne 12. gün. 5.güne 9. gün test istiyorlar.
senin bugün 8. gün mü şekercim. / profil foton bana hep şeker anımsatıyor :) /
sagol canım. :)

benim 12. günüm aslında ekimin 6. sı

ama eşimin dgm günü 4 ekin ve ben 4 ekimde yani 10. gün kan tahlili yapmaya karar verdim.

ama 3 ekimde mi yapsam diyorum. merak ediyorum. tam dogum gununde negatif haberi alırsam esime de bunu yansıtırım ve kanadım kırılır korkuyorum açıkçası.
:KK43:

Az önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış
3. gün embriyosu 3 tane embriyom var dondurulmuş elimde hakkımda hayırlısı olsun ama üzüldüm
G gulumse-hayata ve Yonca___ Yonca___
Canım hıc üzülme benım oğlum 3.gun embrıyosu inş hayırlı haberler alıcaz senden

X