- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- Konu Sahibi floransa17
- #4.121
Yok saymadım canım trannsfer 23eylül düTransferin ilk gününü sayıyormusunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok saymadım canım trannsfer 23eylül düTransferin ilk gününü sayıyormusunuz?
Hadi güzel sonuçlar inşallah bende kan vermeye gidiyorumVar bencede canım bende şimdi hastaneye gidiyorum Allah yardımcımız olsun
Cnm transfer de neden anestezi ısrarı yapıyosun ki doktorlar a guveniyoruz ewet ama sonuçta Babamız değiller yani enestezi olur sa uyursun ne olduğunu bilmezsin ama Ayık olduğunda işlemi bizzat ekrandan izliyosun doktorla konusuyosun ve embriyo yu görebiliyosun için rahat sonucunu beklersin. Benim fikrim tabiki ..Hadi inşallah güzel bir sonuç alırsın yarın canim,sürecin sonuna gelmişsin ne güzel zaman durdu sanki benim icin:) ben de transferde anesteziyi rica edeyim doktorumdan
Bendeee var diyorum canim hayırlı uğurlu olsun ... 9.gün için gayet normal silik cikması inşallah kanda da güzel cikarrr5. Gün embriyosu bugun 9 canım, kan vereceğim bakalım ne olur
Kızlaar sabahın kör vakti testi yaptım, bi bakın nolur çok ama çok silik (([/QUOTE
Hayirli olsun var bencede:))
Canım ben şimdi verdim 2 saat sonra sonuç çıkacak dedilerHadi güzel sonuçlar inşallah bende kan vermeye gidiyorum
hayr cnmTransferin ilk gününü sayıyormusunuz?
2 saat sabret bakalım canım. kaçıncı gunundu bugun.Canım ben şimdi verdim 2 saat sonra sonuç çıkacak dediler
E var işte. Hayırlı uğurlu olsun. Ve ben çok kızıyorum bu kadar umutsuz mutsuz olmanıza. Bunlar hep bebeğinize zararKızlaar sabahın kör vakti testi yaptım, bi bakın nolur çok ama çok silik ((
ya nötr ya umutlu olmak gerek sanki.E var işte. Hayırlı uğurlu olsun. Ve ben çok kızıyorum bu kadar umutsuz mutsuz olmanıza. Bunlar hep bebeğinize zarar
Benimki 4de çıkacakmış bekleyelim bakalım :)Canım ben şimdi verdim 2 saat sonra sonuç çıkacak dediler
Aynen canım yaaaa.ya nötr ya umutlu olmak gerek sanki.
aynı ben
uuu çok var dahaBenimki 4de çıkacakmış bekleyelim bakalım :)
Cnm transfer de neden anestezi ısrarı yapıyosun ki doktorlar a guveniyoruz ewet ama sonuçta Babamız değiller yani enestezi olur sa uyursun ne olduğunu bilmezsin ama Ayık olduğunda işlemi bizzat ekrandan izliyosun doktorla konusuyosun ve embriyo yu görebiliyosun için rahat sonucunu beklersin.
Korkum şu aslında kendimi kasıp olumsuz biseye sebep olmak,ya değilse acısına elbet katlanılır,zafere giden yolda çekilen çileler mubahtir:)
5.gun embriyosuydu canım tam 12.gun2 saat sabret bakalım canım. kaçıncı gunundu bugun.
kaçıncı gun embriyosu
Oo maşallah senin daha geç çıkacak ama öğreneceğiz bugünBenimki 4de çıkacakmış bekleyelim bakalım :)
Telefonla arayıp randevu alman gerek randevusuz muayene olamazsın..Hergun mu gitmek gerekiyor.saat kacta gidilebilur mesela 4te 5te muayene olur mu
5.gun embriyosuydu canım tam 12.gun