2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bir kac gundur giremdim kizlar hamile olan arkadaslarimi kutluyorum darisi basimiza:anneadayı: dua ediverin bize:KK200: olumsuz sonuc alan arkadaslarimda ümidinizi sakin kaybetmeyin hersey Allahtan vardir bundada bir hayir hep dualarimdasiniz eabbim en kisa zamanda nasip eder insallah bugun kontrolum vardi cuma sabah 9 da opu olacak insallah hayirlisi bakalim ignelerim bitiyor cok sukur son 2 gun:halay:

şekercim ben olsam hiç acele etmez günümü beklerdim. sonuçta %50 ihtimal var hepimiz için ya bebek var ya yok bu kadar. o yüzden eşimin doğum günü için ya da özel günümüz için hiç o %50 riski göze almazdım.
ama sen içinden ne geçiyorsa mutlaka onu yap. ben sadece ben olsam' ı cevapladım :)

:emir_bebek:

Son düzenleme:
12 gün boyunca sabrettim idrar tahlili yapmadan direkt kana gidebildim şükür . Daha doğrusu ona da korktugum dan kendim gidemedim eşimi gönderdim ve sonuç pozitif hala inanamıyorum

canım benim yaaa gözün aydın. hayırlısı ile rabbim kucağında göstersin evladını
kaçıncı gün embriyosu idin

Az önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış
3. gün embriyosu 3 tane embriyom var dondurulmuş elimde hakkımda hayırlısı olsun ama üzüldüm
G gulumse-hayata ve @Yonca___

canım hiç üzülme buradan okuyoruz o kadar çok 3. gün embriyosu ile bebeğini kucağına olan oluyor ki her şey nasip kısmet. benim embriyo 5. gün diye ben illa hamile kalacağım diye bir şeyde yok. bak ne güzel 3 tane sağlıklı embriyon var. hakkında hayırlısı olsun inş. bende bugün regli oldum çok şükür bakalım benim süreç nasıl ilerliyecek

Hanımlar bende bugün kontrolüm vardı. 5 tane 10 ve 9 m yumurta oluşmuş iğneyi devam dedi çarşamba tekrar gel dedi. E2 ne hormonu bu arada. Yüksek mi olması lazım düşük mü

canım hiç üzülme buradan okuyoruz o kadar çok 3. gün embriyosu ile bebeğini kucağına olan oluyor ki her şey nasip kısmet. benim embriyo 5. gün diye ben illa hamile kalacağım diye bir şeyde yok. bak ne güzel 3 tane sağlıklı embriyon var. hakkında hayırlısı olsun inş. bende bugün regli oldum çok şükür bakalım benim süreç nasıl ilerliyecek
hayırlı olsun adet oldun demek heyacanlandım artık transfere adım adım gidiyorsun

haklısın nasipte varsa göreceğiz iyiki bol yumurtamız varmış yoksa vallahi elimiz boş dönecektik opudan transfere elimizde embriyo kalmayacaktı :KK43:

bana yaşım gereği 2 embriyo koyabilirler dr ile görüşeceğim bir tane isteyeceğim ilk transferde olmazsa ikinci için elimde iki tane kalsın istiyorum

bebişin var ama ...

ne güzel anne olmuşsun

boynuna anneee diye sarılan b,i
çocugun var canım
inşallah ikini de olur
rabbim sizlerede nasip etsin arkadaşım sizlerede anne diyen kuzularınız olsun sağlıkla inşallah
şükür benimde evladım var
ama inan anne olun evladınızın tek kalmasını istemeyeceksiniz imkan varsa ona kardeş vermek isteyeceksiniz en azından benim için öyle

Hanımlar bende bugün kontrolüm vardı. 5 tane 10 ve 9 m yumurta oluşmuş iğneyi devam dedi çarşamba tekrar gel dedi. E2 ne hormonu bu arada. Yüksek mi olması lazım düşük mü
maşallah canım bol kaliteli yumurtan olsun inşallah döllenme 3. ve 5. gün derken eleniyorlar çok yumurta o kadar çok şans
e2 değerin bir yumurta için 200 olmalı canım bu sağlıkla gelişen yumurtayı gösteriyor

Allah razı olsun kızlar . İnşallah hepin izin tutar . Rabbim e tamamen teslim olmuştum . 3. Gun embriyosu bu arada kızlar . Ve ben bu 12 gün boyunca yememe içmeme hiç dikkat edemedim . Progestan iğne den yatamadım kalkamadim oturamadim. Ayagimi surudum resmen . Yattığımda kalkarken kendimi çok zorlarım . Hala da ağrım var . Ve bu süreçte kendimi çok zorladığı m için olmayacak diye çok ağladım da .ama hep dedim Rabbim bizi bizden daha cok düşünüp korur kollar. Her şeyin hayırlısı . İnşallah değer de düzgün artar .

Az önce merkezden aradılar 5. güne 5 embriyo gitmesi için ayrılmıştı hiçbiri ulaşamamış
3. gün embriyosu 3 tane embriyom var dondurulmuş elimde hakkımda hayırlısı olsun ama üzüldüm
Hayırlısı olsun canım. 3.gun embriyosu olunca çok kişi sağlıklı gebe kalıp doğum yapmıştır.stres yapma

benimde 3.gün embriyosu canım vede tuttu rabbim nasib ettikten sonra olur.ne güzel hiç yoktan olmuş sonuçta embriyon bence üzülme boşuna şükret olmuş yani artık olumlu düşün rabbim sanada nasib etsin inşallah

X