- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #3.401
Canim bölünmüş olabilir. Belki tek yumurta ikizi olacak hayirlisiyla :)Tesekkur ederim canim tek embriyoydu Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
Kaçıncı denemendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bölünmüş olabilir. Belki tek yumurta ikizi olacak hayirlisiyla :)Tesekkur ederim canim tek embriyoydu Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
Galiba canim kan testi yapmiyorlar burda ondan werdiler iki tane test ptesi bidaha yapacamAaa ne güzel uygulama .. Ölçme kalitesi iyi sanırım. .maşallah pek net çıkmış . Gözün aydın canım.
Allah daim etsin.
Sağlıkla kucagına al inşallah.
Hayirlisi canim insallah kucagimiza alalimda saglikla sihhatle bir iki onemli degil :)Canim bölünmüş olabilir. Belki tek yumurta ikizi olacak hayirlisiyla :)
Kaçıncı denemendi
Adına çok sevindim canım.Hayirlisi canim insallah kucagimiza alalimda saglikla sihhatle bir iki onemli degil :)
İlk denemem canm 3 yillik ewliyim pkoluyum ilk defa gordum pozitifi sukurler olsun
Kizlar ellerim titriyor idrar testi yaptim transfer gunuyle 9. Gunum bugum Allahim ilk defa goruyorum cift cizgiyi bi bakin ilk iki dakika
Hayırlısıyla güzel haberi alırsın umarımKızlar dün 8.günümdü transferde gebelik testi yapmıştık ikinci çizgi çıkmıştı gece kahverengi akıntı geldi birde adet ağrısı gibi ağrım var kan verdim 4 te çıkacak dua edermisiniz bana : (((
Ben sonucumu aldim kizlar negatif.Yapcak birsey yok.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Her zaman hayirlisiyla nasip et diye dua ettim.Hayirli olmiycaksa olmasin dedim.Evlatla sinayacaksan verme Rabbim dedim.Eminim ki Rabbim hakkimda hayirlisini verdi.Yola devam eden arkadaslara guc kuvvet versin Rabbim.Allahim yer ve yardimciniz olsun.
Kızlar dün 8.günümdü transferde gebelik testi yapmıştık ikinci çizgi çıkmıştı gece kahverengi akıntı geldi birde adet ağrısı gibi ağrım var kan verdim 4 te çıkacak dua edermisiniz bana : (((
Amin canim Rabbim hepinize nasip etsin insallah cani gonulden diliyorum.Adına çok sevindim canım.
Sağlıkla kocasına al.
Bu bekleme sürecinde neler hissettin.
Ağrı sizi
Bi belirti hissettin mi kendinde
Saol canim benim Rabbim bu gruptaki herkese yasatsin insallah yurekten diliyorumcanım maşallah çok güzel.rabbim hayırlısı ile tamamını erdirsin hamiş kervanina hoş geldin
Ben daha transfer olmadım . Salı günü transferim. Crinone hele başladım çok ağrı yapıyor bugünde kasiklarimdan bacaklarıma kadar Ağrım varYani tesadüfmü bilemiyorum ama benim transfer den beri belim kopuyor ağrı kelimesi az kalır xra221
Amin. ..Saol canim benim Rabbim bu gruptaki herkese yasatsin insallah yurekten diliyorum
Canim ben bugune kadar normal tedawisiz zamanlarimda bile kafayi yemistim her ay bu yasadiklarima benzer seyler yasiyordum hic duzenli olmayan adetim o ay gununde gelirdi bilmiyorum ama ben imtihan diye dusunuyorum bu sefer samimiyetimle soyluyorum bu soylediklerimi yasadim ama hic war ewet tuttu o yuzden diye dusunmedim cunku once cok yaniltti beni belirtiler kiminin wucudu hassas kiminin degil hic belirti dusunme gercekten zor biliyorum ama nasibin ne zmansa werecek sana we soyle dua et ben bu tedawimde cok soyledim bunu.Kimi hiç Belirti yasamiyör ...
Kimi çok şiddetli yaşıyor.
Hayirlisi
We sunu soyleyeyim kizlar benim tuttuysa once Rabbimin wermesi tabiki sonrada gunluk bir bardak taze sikilmis hawuc suyu ictim
İbrahim saracoglunun tup bebek asilama yapanlara tawsiyesi ve birde gunluk en az bir awuc badem yedim sizde uygulayin bunlari bence cok faydasi oldu
Canım hayrlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin Rabbim bişey sorucam havuç suyunu ne zaman içmeye başladın yani yumurta takibi mi transfer boyunca mıWe sunu soyleyeyim kizlar benim tuttuysa once Rabbimin wermesi tabiki sonrada gunluk bir bardak taze sikilmis hawuc suyu ictim
İbrahim saracoglunun tup bebek asilama yapanlara tawsiyesi ve birde gunluk en az bir awuc badem yedim sizde uygulayin bunlari bence cok faydasi oldu
Hayırlı olsun canım ...Sonucum çıktı 21 eylülde transfer yapılmıştı beta 103.13 cıktı allah tüm hamile arkadaşlara sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlar sakın pes etmeyin benim 5 tane kaybım var hep içimde bir korku var umudumuzu kaybetmeyelim
Kaçıncı gün transferiydi canım 5. Gün mu. 3. Gün muSonucum çıktı 21 eylülde transfer yapılmıştı beta 103.13 cıktı allah tüm hamile arkadaşlara sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlar sakın pes etmeyin benim 5 tane kaybım var hep içimde bir korku var umudumuzu kaybetmeyelim